5 Beste WordPress-enquêteplug-ins (vergeleken)

Bent u op zoek naar de beste WordPress-enquêteplug-in voor uw website? Met enquêtes kunt u gebruikersfeedback verzamelen, zodat u deze kunt gebruiken om uw bedrijf te verbeteren. In dit artikel zullen we de beste WordPress-enquêteplug-ins op de markt vergelijken.


Beste plug-ins voor WordPress-enquêtes

Waar u op moet letten in een WordPress Survey Plugin?

Er zijn veel manieren waarop u gebruikersfeedback op uw website kunt verzamelen. U kunt een contactformulier toevoegen, peilingen maken, gebruikers vragen om opmerkingen achter te laten en meer.

Het toevoegen van een enquête is iets ingewikkelder dan dat. U moet het boeiend, leuk en gemakkelijk maken om maximale gebruikersparticipatie te krijgen.

Met een goede enquêteplug-in ziet uw formulier er geweldig uit en is het gemakkelijk te gebruiken. Rapportage is cruciaal voor enquêtes. Daarom moet u ervoor zorgen dat u door gebruikers verstrekte gegevens kunt opslaan met een optie om ze te exporteren, zodat u ze kunt gebruiken in een spreadsheet of CRM-software.

U moet ook overwegen hoe u de enquêteresultaten wilt delen. Als u de resultaten op uw website wilt weergeven, heeft u een plug-in nodig waarmee u onderzoeksresultaten in een prachtig formaat kunt insluiten.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-enquêteplug-ins en hoe ze met al deze functies omgaan.

1. WPForms

WPForms

WPForms is de beste plug-in voor WordPress-contactformulieren op de markt. Het wordt geleverd met een krachtige add-on voor enquêtes en polls waarmee u snel zeer boeiende enquêteformulieren kunt maken.

U kunt de add-on voor enquêtes en polls combineren met andere krachtige WPForms-functies zoals voorwaardelijke logica, formulieren met meerdere pagina’s, aangepaste meldingen, e-mailintegratie en meer.

U kunt elk formulier omzetten in een enquête door simpelweg op een selectievakje te klikken. U kunt elk formulierveld met een klik toevoegen aan uw enquête, inclusief tekst, selectievakjes, keuzerondjes, beoordelingen en het Likert-schaalveld.

Het beste van WPForms-enquêtes is de rapportage. WPForms maakt automatisch prachtige rapporten met grafieken en diagrammen op basis van enquêtereacties. U kunt enquêteresultaten weergeven op elke WordPress-pagina met een shortcode of uw gebruikers omleiden naar de resultatenpagina nadat ze de enquête hebben ingevuld.

Je hebt de mogelijkheid om prachtige enquêtegrafieken te exporteren als afbeeldingen om te delen op sociale media of je powerpoint-presentaties. U kunt ook de rapporten afdrukken die u in uw voorstellen of pitches wilt opnemen.

Raadpleeg ons artikel voor gedetailleerde instructies over het maken van een enquête in WordPress met prachtige rapporten.

2. Polldaddy

Polldaddy

Polldaddy is een beroemde WordPress polls en enquêteplug-in. Het is geen plug-in voor contactformulieren en in tegenstelling tot sommige andere plug-ins in de lijst is deze niet geschikt voor andere doeleinden dan peilingen en enquêtes.

Het is beschikbaar als een gratis plug-in, maar je hebt een WordPress.com-account nodig om de API-sleutel te krijgen. De gratis versie is beperkt in termen van functies en voegt ook het Polldaddy-logo toe aan uw enquêteformulier.

Polldaddy is gemakkelijk te gebruiken met een tool voor slepen en neerzetten om uw enquête en polls te maken. U kunt de instellingen voor het delen van enquêtes, het delen van resultaten en stijlopties wijzigen voor elke enquête die u maakt. Het bevat ook captcha om spam te blokkeren en een aantal standaard IP-filters om meerdere reacties te voorkomen.

3. Zwaartekrachtformulieren

Gravity Forms

Gravity Forms is een van de oudste plug-ins voor WordPress-formulieren die wordt geleverd met veel add-ons, waaronder een om enquêtes te maken. Het is gemakkelijk te gebruiken en u kunt elk soort formulier maken met de formulierbouwer met veel algemene formuliervelden, waaronder een enquêteveld.

De onderzoeksresultaten kunnen echter alleen binnen het admin-gebied worden bekeken en er zijn geen grafieken / diagrammen. U kunt enquêteresultaten exporteren naar een CSV-bestand en de resultaten op uw website weergeven met een plug-in voor WordPress-tabellen.

Opmerking: u hebt ten minste het Elite-abonnement nodig om toegang te krijgen tot de enquête-add-on.

4. Quiz en enquêtemeester

Quiz en Survey Master

Zoals de naam al doet vermoeden, is Quiz en Survey Master ontworpen om u te helpen quizzen en enquêtes toe te voegen aan uw WordPress-site. Het heeft niet de vriendelijkste gebruikersinterface, maar het is goed gedocumenteerd en wordt geleverd met veel handige functies.

Met de gratis plug-in kunt u enquêtes maken met alle gangbare formuliervelden en u kunt zelfs enquêtes met meerdere pagina’s maken. Je kunt het ook gebruiken om quizzen in WordPress toe te voegen met interactieve antwoorden, scoreborden en scores.

De plug-in kan na voltooiing van de enquête ook e-mails verzenden om gebruikers te bedanken of ze om te leiden naar elke pagina op uw WordPress-website. Voor rapportage en analyse moet u afzonderlijk een premium add-on aanschaffen.

5. WP-peilingen

WP-Polls

Als u op zoek bent naar een eenvoudige poll-oplossing waaraan uw gebruikers kunnen deelnemen, dan is WP-Polls een gemakkelijke gratis optie. In tegenstelling tot andere plug-ins in deze lijst, heeft het geen formulierbouwer en kunt u alleen keuzerondjes of selectievakjes gebruiken om reacties te verzamelen, waardoor het vrij beperkt is.

Gebruikers krijgen automatisch poll-resultaten te zien nadat ze hun stem hebben uitgebracht. Het slaat reacties van gebruikers op in de logboeken, waar u kunt zien hoe geregistreerde gebruikers hebben gestemd. Voor niet-geregistreerde gebruikers kunt u IP-adressen zien om dubbele stemmen uit te filteren.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-enquêteplug-in voor uw website. Mogelijk wilt u ook onze handleiding bekijken over het volgen van gebruikersbetrokkenheid in WordPress met Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me