5 Beste WordPress-lidmaatschapsplug-ins (vergeleken) – 2020

Bent u op zoek naar een lidmaatschapssite in WordPress? Wilt u weten wat de beste plug-in voor WordPress-lidmaatschap is? Het kiezen van de juiste plug-in voor lidmaatschap is cruciaal voor uw bedrijf, omdat een beter platform meer groeimogelijkheden biedt. In dit artikel vergelijken we 5 beste WordPress-lidmaatschapsplug-ins om eenvoudig betaalde lidmaatschapswebsites te maken.


Beste plug-ins voor WordPress-lidmaatschap vergeleken

Wat te kijken in een WordPress-lidmaatschapsplug-in?

Er zijn tal van plug-ins voor WordPress-lidmaatschap, maar ze hebben niet allemaal specifieke functies die u mogelijk nodig heeft voor het maken van uw lidmaatschapssite.

Sommigen van hen zijn goed voor het verkopen van abonnementen op één niveau, terwijl anderen meer diverse lidmaatschapsniveaus en abonnementsbeheerfuncties bieden.

Sommige plug-ins bieden een functie voor druppelinhoud waarmee u langzaam nieuwe inhoud aan een gebruiker kunt vrijgeven. Anderen zijn beperkt tot het aanbieden van alleen verborgen inhoud.

U moet ook uitzoeken welke betalingsgateways u gaat gebruiken. Wilt u alleen creditcards, PayPal of beide accepteren? Uw lidmaatschapsplug-in moet ondersteuning bieden voor uw favoriete betalingsgateways, ingebouwd of via een add-on.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken wat u nodig heeft om een ​​WordPress-lidmaatschapssite te starten.

Wat heb je nodig om een ​​WordPress-lidmaatschapssite te runnen?

Lidmaatschapswebsites zijn resource-intensief en het kiezen van de verkeerde host kan uw algehele prestatie nadelig beïnvloeden. Daarom moet u allereerst de beste WordPress-hosting kiezen die u zich kunt veroorloven.

Als je een beperkt budget hebt, kun je beginnen met Bluehost. Hun Business Pro-abonnement wordt geleverd met een SSL-certificaat dat u nodig hebt om veilig betalingen, speciale IP en een speciale ondersteuningslijn te verzamelen.

Als budget geen probleem is en u de beste prestaties wilt, raden we u aan een beheerde WordPress-hostingprovider zoals WPEngine te gebruiken.

Als je er nog geen hebt, moet je een domeinnaam kiezen voor je website. Hier is onze gids over hoe u de juiste domeinnaam kiest voor uw lidmaatschapssite.

Ten slotte moet u essentiële zakelijke plug-ins kiezen, zoals OptinMonster, waarmee u leads kunt vastleggen en abonnementen kunt stimuleren.

Nu we hebben besproken wat u nodig hebt om een ​​lidmaatschapssite in WordPress te starten, laten we eens kijken naar onze beste WordPress-lidmaatschapsplug-ins.

1. MemberPress

MemberPress

MemberPress is een van de meest populaire plug-ins voor WordPress-lidmaatschap. Het is ook het gemakkelijkst te gebruiken en het meest robuust als het gaat om functies.

Voordelen van MemberPress WordPress Membership Plugin

Makkelijk in te stellen – MemberPress maakt het eenvoudig om een ​​lidmaatschapswebsite op te zetten met WordPress. Het kan automatisch prijzen, login, account en bedankpagina’s instellen voor uw gebruikers. Lidmaatschapsplannen toevoegen is ook heel eenvoudig.

Toegangsbeheer voor inhoud – MemberPress wordt geleverd met krachtige toegangscontrole, waarmee u de toegang tot alle inhoud kunt beperken, inclusief berichten, pagina’s, categorieën, tags, bestanden, enz..

Inhoud druipend – Met druipende inhoud kunt u na een bepaalde tijd beperkte inhoud aan leden tonen. Dit is een erg handige functie voor het verkopen van online cursussen of leermateriaal.

Integraties – MemberPress kan worden geïntegreerd met e-maildiensten van AWeber, MailChimp, GetResponse en MadMimi. Het integreert ook met Amazon Web Services en BluBrry voor podcast-hosting.

Betaling Gateways – MemberPress wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor PayPal en Stripe-betalingsgateways. Ontwikkelaarsplan voegt ook Authorize.net-ondersteuning toe.

Nadelen van het gebruik van MemberPress Pro

Beperkte betalingsmogelijkheden – MemberPress ondersteunt alleen de drie meest populaire betalingsgateways. Dit zou een dealbreaker zijn voor site-eigenaren die in landen wonen die niet door deze betalingsgateways worden ondersteund.

Beperkte integraties – Hoewel de plug-in voldoende ondersteuning biedt voor populaire services om een ​​lidmaatschapssite efficiënt te beheren, mist hij nog steeds integraties met sommige andere populaire services. De plug-in is eenvoudig uitbreidbaar en u kunt iemand betalen om een ​​service van derden te integreren die u wilt gebruiken.

Prijzen: Vanaf $ 129 / jaar voor het basisplan en $ 249 / jaar voor het plusplan.

We denken dat MemberPress de meest eenvoudig te gebruiken WordPress-lidmaatschapsplug-in is voor beginners. Het is snel te installeren met tal van krachtige opties.

2. LearnDash

LearnDash

LearnDash is een superflexibele en uiterst eenvoudig te gebruiken WordPress LMS-plug-in. Het wordt geleverd met geavanceerde lidmaatschapsmodules en tal van integraties.

Voordelen van het gebruik van LearnDash

Makkelijk in te stellen LearnDash is vrij eenvoudig in te stellen en voegt er veel eenvoudiger inhoud aan toe. Het wordt ook geleverd met geavanceerde tools om uw lidmaatschapsinhoud eenvoudig te ordenen in niveaus, groepen, enz.

Gemakkelijke inhoudsbeperkingen Met LearnDash kunt u eenvoudig alle inhoud verbergen en beperken tot verschillende lidmaatschapsgroepen.

Verkoop cursussen – Met LearnDash kunt u eenvoudig online cursussen maken en verkopen. Het heeft geavanceerde modules waarmee u leermateriaal beter kunt beheren dan andere plug-ins voor WordPress-lidmaatschap.

Druppelinhoud – Het wordt geleverd met een krachtige functie voor druppelinhoud waarmee u inhoud met regelmatige tussenpozen of na voltooiing van niveaus naar gebruikers kunt uitrollen.

Ingebouwde communityfuncties Het wordt geleverd met tools om zeer boeiende lidmaatschapssites te maken met quizzen, gebruikersbadges, cursusspecifieke forums, certificaten, gebruikersprofielen, enz..

Integraties & Betalingen LearnDash biedt een verbazingwekkende set integraties en betalingsgateways. Je kunt het zelfs verbinden met MemberPress, WooCommerce, bbPress, Slack, enz.

Nadelen van het gebruik van LearnDash

Mist enkele lidmaatschapsfuncties – Als u probeert een lidmaatschapswebsite te bouwen zonder cursussen te verkopen, zijn sommige van de functies van LearnDash mogelijk niet nuttig voor u.

Prijzen: Vanaf $ 159 voor een enkele sitelicentie met 1 jaar ondersteuning en updates.

LearnDash is de perfecte oplossing als u online cursussen wilt verkopen op een betaalde lidmaatschapswebsite. Met de uitgebreide set add-ons en integraties kunt u een zeer boeiend platform bouwen.

3. Leerbaar

Leerbaar

Teachable is een allesomvattende online cursusbouwer. Het verpakt lidmaatschapswebsite, LMS, discussieforum, e-mailmarketing en analyse allemaal onder één dashboard.

Voordelen van het gebruik van leerzaam

Makkelijk te gebruiken Lesgeven is eenvoudig in te stellen en vereist helemaal geen technische vaardigheden. Lidmaatschapscontent maken is een fluitje van een cent en bevat ingebouwde tools om snel video’s, tekst, pdf en meer te maken en te uploaden.

Druppelinhoud Het bevat een flexibele functie voor druppelinhoud, waarmee u inhoud kunt uitrollen op basis van de voortgang of het abonnementsniveau van een gebruiker.

Ingebouwde engagementfuncties Het biedt discussieforums, quizzen, contactformulieren, certificaten en andere functies om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten en krachtige online gemeenschappen op te bouwen.

Nadelen van het gebruik van leerzaam

Geen WordPress-plug-in Lesgeven is niet beschikbaar als WordPress-plug-in. In plaats daarvan kunt u het integreren met uw WordPress-site door links of een subdomein toe te voegen.

Duurder Lesgeven bevat alles wat het duurder maakt dan andere plug-ins voor WordPress-lidmaatschap.

Prijzen: Basisplan begint bij $ 39 / maand, professionele $ 99 / maand en zakelijke $ 499 / maand.

4. Beperk Content Pro

Content Pro beperken

Restrict Content Pro is een krachtige kanshebber voor de titel van de beste lidmaatschapsplug-in voor WordPress. Het is gemaakt door hetzelfde team dat achter de populaire Easy Digital Downloads en AffiliateWP-plug-ins zit.

Voordelen van het gebruik van Restrict Content Pro

Makkelijk te gebruiken – Restrict Content Pro is prachtig geïntegreerd met de gebruikersinterface van WordPress. Hierdoor kunt u er gemakkelijk achter komen hoe u het moet gebruiken.

Ingebouwde integraties – In tegenstelling tot andere lidmaatschapsplug-ins, wordt Restrict Content Pro geleverd met ingebouwde integraties die andere plug-ins leveren als betaalde add-ons. Het heeft Stripe, PayPal, MailChimp, MailPoet, e-mailbeheerder, CSV-export en nog veel meer functies.

Betaling Gateways – Stripe, PayPal en Braintree zijn gratis add-ons. Andere ondersteunde betalingsgateways zijn 2Checkout, PayPal Website Payments Pro, PayPal Express en Stripe Checkout.

Werkt met Easy Digital Downloads – Als u Easy Digital Downloads gebruikt om digitale producten te verkopen, dan is Restrict Content Pro de perfecte metgezel daarvoor.

Uitstekende ondersteuning – Er is uitgebreide gratis documentatie beschikbaar voor alle gebruikers. Je krijgt ook professionele ondersteuning via e-mail met zeer snelle reactietijden.

Nadelen van het gebruik van Restrict Content Pro

Minder integraties – Het heeft minder integraties met services van derden zoals e-mailserviceproviders dan sommige andere plug-ins op deze lijst.

Prijzen: $ 99 met 12 add-ons en licentie voor één site, $ 149 voor 5 sites en $ 249 voor alle add-ons en onbeperkte sites. Er is ook een levenslang abonnement van $ 499.

We vonden dat Restrict Content Pro een van de gemakkelijkst te gebruiken lidmaatschapsplug-ins is. Het is ook ontwikkelaarvriendelijk en wordt geleverd met een geweldige reeks functies die perfect zijn voor alle soorten lidmaatschapswebsites.

5. S2Lid

S2Lid

S2Member is een populaire gratis plug-in voor WordPress-lidmaatschap met een pro-versie die ook beschikbaar is. Het bestaat al een tijdje en heeft een toegewijde gebruikersbasis.

Voordelen van het gebruik van S2Member WordPress Membership Plugin

Gratis basisplug-in – De s2Member basis plug-in is gratis. Iedereen kan het downloaden en proberen. Het is beperkt in termen van functies en ondersteuning, maar geeft je een goed startpunt.

Inhoud druipend – S2Member Pro wordt geleverd met contentdrip-functie.

Betaling Gateways – De gratis versie ondersteunt PayPal. Pro-versie van de plug-in ondersteunt ook Stripe en Authorize.net.

Integraties – Werkt met MailChimp, bbPress en BuddyPress.

Documentatie & Ondersteuning – S2Member heeft een uitgebreide kennisbank beschikbaar voor iedereen. Pro-gebruikers krijgen ook ondersteuning via e-mail.

Nadelen van het gebruik van S2Member WordPress Membership Plugin

Niet erg gebruiksvriendelijk – We vonden s2Member iets moeilijker te gebruiken dan andere lidmaatschapsplug-ins.

Gratis versiebeperkingen – Gratis versie ondersteunt alleen PayPal, beperkt tot slechts 4 lidmaatschapsniveaus en heeft geen functie voor druppelinhoud.

Prijzen: De basisplug-in is gratis, dan kost de Pro-versie voor een enkele sitelicentie $ 89 USD. Voor onbeperkte sites kost de pro-versie $ 189 USD.

Conclusie:

Wij zijn van mening dat MemberPress de beste optie is voor de plug-in voor WordPress-lidmaatschap. Het heeft alle functies die u nodig heeft met geweldige documentatie en ondersteuning.

Als je iets eenvoudigs en flexibels wilt, dan is Restrict Content Pro een geweldige optie. Het team erachter heeft een bewezen staat van dienst voor het produceren van uitstekende producten.

Als u cursussen op uw lidmaatschapswebsite wilt verkopen, raden we u aan LearnDash te gebruiken, het wordt geleverd met krachtige functies om cursussen online te maken en te verkopen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste plug-in voor WordPress-lidmaatschap voor je site. Misschien wilt u ook onze stapsgewijze WordPress SEO-gids voor beginners bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map