6 Beste plug-ins voor productbeoordeling voor WordPress

Bent u op zoek naar de beste plug-ins voor productrecensies voor WordPress? Als u regelmatig gedetailleerde productrecensies op uw website plaatst, kunt u een plug-in voor productrecensies gebruiken om ze SEO-vriendelijker te maken. In dit artikel hebben we de beste plug-ins voor productrecensies voor WordPress uitgekozen.


Beste plug-ins voor productbeoordeling voor WordPress

Waarom Product Review Plugin gebruiken in WordPress?

Wat doe je als je iets wilt kopen? Als je bent zoals de meeste mensen, bekijk je waarschijnlijk productrecensies om verschillende opties te vergelijken.

Daarom zijn er zoveel populaire recensiesites zoals Yelp, TripAdvisor, Rotten Tomatoes en meer. Zelfs Amazon, ‘s werelds grootste online winkel, geeft productrecensies zo prominent weer.

Veel eigenaren van WordPress-sites schrijven productrecensies om online geld te verdienen. Sommige worden rechtstreeks door het bedrijf betaald voor de beoordeling, terwijl andere affiliate marketing gebruiken om inkomsten te genereren.

U kunt een productrecensie schrijven als blogpost. Een gewone blogpost maakt echter geen gebruik van de indeling van productbeoordelingen die door zoekmachines wordt ondersteund. Dit betekent dat uw artikel niet als recensie wordt gemarkeerd in de zoekresultaten.

SEO-recensies Snippet

Voor een betere SEO moet u uw beoordelingen schrijven met de rich snippets-indeling van schema.org. Met een plug-in voor productbeoordeling kunt u gemakkelijk zoekmachinevriendelijke beoordelingen schrijven die er ook geweldig uitzien op uw website.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste plug-ins voor productbeoordeling voor WordPress.

1. WP Product Review Pro

WP Productbeoordeling

WP Product Review is de beste plug-in voor het beoordelen van WordPress-producten. Het wordt geleverd met een gedetailleerd instellingengedeelte waarin u kunt kiezen hoe u beoordelingen op uw website wilt beheren en weergeven.

Een productrecensie toevoegen is vrij eenvoudig. Selecteer eenvoudig de optie voor productrecensie wanneer u een blogbericht schrijft en de plug-in toont u alle instellingen om uw recensie te schrijven. U kunt uw beoordeling opsplitsen in functies, afbeeldingen, voor- en nadelen toevoegen en meer.

Het wordt geleverd met zijbalkwidgets waarmee u uw beoordelingen kunt laten zien. U kunt het ook gebruiken om door gebruikers ingezonden beoordelingen te verzamelen of uw gebruikers toe te staan ​​hun eigen beoordeling en beoordelingen in de opmerkingen toe te voegen. Alle beoordelingen worden weergegeven in het rich snippet-formaat van schema.org voor maximaal SEO-voordeel.

Raadpleeg onze gids voor gedetailleerde instructies over het maken van een niche-beoordelingswebsite in WordPress.

2. Alles in één schema Rich snippets

Alles in één schema Rich Snippets

Zoals we eerder vermeldden, moeten uw beoordelingen in een goede SEO-vriendelijke indeling zijn. Alles in één Schema Rich Snippets-plug-in stelt u in staat om verschillende soorten berichten te schrijven met behulp van het rich snippets-formaat inclusief productrecensies.

Selecteer eenvoudig ‘Artikelbeoordeling’ in een vervolgkeuzemenu wanneer u een blogbericht schrijft en de plug-in toont beoordelingsopties zoals de naam van de recensent, de productnaam en de sterbeoordeling. Het toont deze informatie onder uw blogbericht met de juiste SEO-vriendelijke opmaak.

De plug-in kan ook worden gebruikt om artikelen, producten, recepten, software en meer toe te voegen. Raadpleeg ons artikel voor gedetailleerde instructies over het toevoegen van rich snippets in WordPress.

3. WP Review Pro

WP Review

WP Review is een andere uitstekende optie om productrecensies toe te voegen in WordPress. Het is beginnersvriendelijk en vrij eenvoudig te gebruiken. Na activering schrijft u eenvoudig een nieuw bericht en selecteert u het recensie-type.

Het ondersteunt drie soorten recensies, sterren, punten en percentage. U kunt desgewenst ook verschillende beoordelingen voor individuele functies toevoegen. Het ondersteunt ook gebruikersbeoordelingen, waardoor gebruikers eenvoudig hun eigen beoordelingen voor een product kunnen indienen.

Het komt ook met stylingopties onder Instellingen »WP Review bladzijde. Vanaf hier kunt u uw eigen kleuren kiezen voor de beoordelingsdoos die bij uw themakleuren past.

4. Uitgebreide recensies

Uitgebreide recensies

Rich Reviews is een eenvoudige gratis plug-in waarmee u beoordelingen van uw eigen producten, services of website kunt toevoegen. U kunt uw gebruikers ook toestaan ​​beoordelingen in te dienen.

Het gebruikt shortcodes om beoordelingen weer te geven en u kunt overal op uw website een recensie weergeven, inclusief berichten, pagina’s en zijbalkwidgets.

Als u door gebruikers ingezonden beoordelingen verzamelt, kunt u met deze plug-in elke beoordeling handmatig goedkeuren voordat u deze publiceert. Het instellingenpaneel van de plug-in wordt geleverd met gedetailleerde instructies voor het gebruik ervan.

5. Klantrecensies van WP

WP klantenrecensies

Met de plug-in WP Customer Reviews kunt u recensies van klanten verzamelen en uw eigen productrecensies maken. Na activering bewerkt u eenvoudig een blogpost waar u een productrecensie wilt toevoegen en vinkt u de optie voor recensies aan.

Vervolgens moet je naar de Beoordelingen »Alle beoordelingen pagina en klik op de knop nieuwe toevoegen. Daarna kunt u het bericht selecteren en uw recensie schrijven. Met de plug-in kunt u ook door gebruikers ingezonden beoordelingen inschakelen die u vervolgens kunt goedkeuren en publiceren om op uw website weer te geven.

Met deze plug-in kunt u ook het beoordelingsformulier aanpassen dat aan gebruikers wordt getoond en wordt geleverd met een pagina voor gebruik met gedetailleerde instructies.

6. Site beoordelingen

Site beoordelingen

Met Site Recensies kunt u klantrecensies verzamelen voor uw producten, diensten of lokale bedrijven. Het wordt geleverd met een eenvoudige instellingenpagina waarmee u kunt bepalen hoe u beoordelingen wilt verzamelen en hoe u ze wilt weergeven. U kunt het beoordelingsformulier aanpassen en overal op uw website weergeven met een shortcode.

U kunt ook beoordelingen weergeven met de shortcode. De plug-in voegt een eenvoudig te gebruiken shortcode-invoeger toe aan het berichtbewerkingsscherm om beoordelingen, beoordelingsformulier en recensieoverzicht handmatig weer te geven.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste plug-ins voor productbeoordeling voor WordPress te vinden. Mogelijk wilt u ook onze lijst met de beste testimonial-plug-ins voor WordPress bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me