6 Beste plug-ins voor WordPress-bestemmingspagina vergeleken (2020)

Op zoek naar een makkelijke manier om landingspagina’s te bouwen in WordPress? U hebt een plug-in voor bestemmingspagina’s nodig waarmee u snel bestemmingspagina’s kunt maken met behulp van eenvoudige hulpmiddelen voor slepen en neerzetten zonder code te schrijven. In dit artikel zullen we de top 5 van de beste WordPress-plug-ins voor bestemmingspagina’s bekijken en ze met elkaar vergelijken.


Beste plug-ins voor WordPress-bestemmingspagina's

Waarom een ​​plug-in voor bestemmingspagina’s gebruiken voor WordPress?

Als u uw website heeft gemaakt om een ​​boek, dienst of een ander product te verkopen, moet u een bestemmingspagina maken.

Met bestemmingspagina’s kunt u uw conversies verbeteren en meer bezoekers in klanten omzetten.

We weten dat de meeste bedrijfseigenaren en WordPress-beginners niet technisch onderlegd zijn en geen code kunnen schrijven. Dat is waar een plug-in voor WordPress-bestemmingspagina’s binnenkomt.

Deze plug-ins worden geleverd met verschillende kant-en-klare sjablonen met hulpmiddelen voor slepen en neerzetten om ze te bewerken of uw eigen bestemmingspagina’s helemaal zelf te maken.

Dit geeft u de vrijheid om snel bestemmingspagina’s voor uw marketingcampagnes te bouwen zonder een ontwikkelaar in te huren. U kunt uw sjablonen hergebruiken, nieuwe maken en uw eigen bibliotheek bouwen met kant-en-klare bestemmingspagina-ontwerpen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste plug-ins voor WordPress-bestemmingspagina’s en hoe ze tegen elkaar oplopen.

Onze criteria voor deze vergelijking zijn: gebruiksgemak, flexibiliteit en ontwerpmogelijkheden.

Alle plug-ins die in deze lijst worden genoemd, reageren op mobiele apparaten.

1. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder is een populaire plug-in voor WordPress-bestemmingspagina’s. Het wordt geleverd met tientallen kant-en-klare sjablonen die u kunt gebruiken als startpunt voor uw bestemmingspagina’s.

Het bewerken van bestemmingspagina’s is een fluitje van een cent met Beaver Builder’s razendsnelle drag and drop builder. Wijs en klik op een willekeurig element op een pagina om de eigenschappen ervan te bewerken. Je kunt ze ook op en neer verplaatsen of nieuwe modules aan je pagina toevoegen. U kunt meer details zien in ons artikel over het maken van aangepaste WordPress-lay-outs met Beaver Builder

Beaver Builder is ontworpen om te werken met elk WordPress-thema. U kunt van thema wisselen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw bestemmingspagina’s.

Als u op enig moment besluit om het niet meer te gebruiken, wordt uw inhoud netjes geporteerd naar de standaard WordPress-editor.

Het is verreweg de meest beginnersvriendelijke en gemakkelijk te gebruiken WordPress-bestemmingspagina-plug-in op de markt. Ondanks het gebruiksgemak is het nog steeds krachtig genoeg om bestemmingspagina’s te maken voor elk soort website.

Kwaliteit: EEN+

Prijzen: Vanaf $ 99 voor onbeperkte websites en 1 jaar ondersteuning.

Beoordeling: We vonden dat Beaver Builder de meest gebruiksvriendelijke plug-in voor bestemmingspagina’s voor WordPress is. De builder-interface is intuïtief en snel. De mogelijkheid om alles te bewerken met aanwijzen en klikken werkt heel goed. Met tientallen kant-en-klare sjablonen is Beaver Builder zeker de beste plug-in voor WordPress-bestemmingspagina’s.

2. Leadpages

Leadpages

Leadpages is een andere uitstekende WordPress-functie voor het slepen en neerzetten van pagina’s om direct prachtige bestemmingspagina’s te maken. Het is een stand-alone bouwer van bestemmingspagina’s, wat betekent dat je het kunt gebruiken met of zonder een WordPress-website.

Het wordt geleverd met tientallen professioneel ontworpen sjablonen om als startpunt te gebruiken. Al deze sjablonen zijn geoptimaliseerd voor het genereren en converteren van leads. Het integreert met veel tools van derden en alle topdiensten voor e-mailmarketing.

Met hun drag-and-drop-builder kunt u gewoon wijzen en klikken om een ​​element op een pagina te selecteren om het te bewerken. U kunt widgets ook slepen en neerzetten om verschillende elementen toe te voegen, waaronder afbeeldingen, achtergronden, tekst, multimedia, call-to-action-knoppen, aanmeldingsformulieren en meer.

Het integreert met veel tools van derden en alle topdiensten voor e-mailmarketing. Voeg eenvoudig een aanmeldingsformulier toe aan uw bestemmingspagina en klik vervolgens op de knop ‘Integratie toevoegen’. Zie ons artikel over het maken van een bestemmingspagina in WordPress voor gedetailleerde instructies.

Kwaliteit: EEN+

Prijzen: Vanaf $ 35 / maand maandelijks betaald of $ 25 / maand jaarlijks betaald.

Beoordeling: We ontdekten dat Leadpages een van de gemakkelijkst te gebruiken en uitgebreide plug-ins voor WordPress-bestemmingspagina’s op de markt is. Het integreert naadloos met de beste e-mailmarketingservices om u te helpen meer leads te genereren en conversies te stimuleren. Het is super flexibel en stelt u in staat om snel professioneel uitziende bestemmingspagina’s te maken zonder speciale vaardigheden

3. Elementor

Elementor

Elementor is een andere eenvoudig te gebruiken WordPress-bestemmingspagina-bouwer. Het is supersnel en wordt geleverd met verschillende kant-en-klare sjablonen voor verschillende scenario’s, waaronder bestemmingspagina’s.

Het heeft een razendsnelle gebruikersinterface met live editor. Paginagebied kan worden onderverdeeld in secties en kolommen. U kunt modules aan uw kolommen toevoegen, zoals knoppen, afbeeldingen, koppen, schuifregelaars en meer. U kunt ook WordPress-widgets en widgets gebruiken die zijn toegevoegd door andere WordPress-plug-ins die op uw website zijn geïnstalleerd.

Wilt u een geheel nieuwe pagina bouwen? U kunt beginnen met de canvas-sjabloon van Elementor, die een lege lei biedt om uw eigen pagina’s te maken met een uniek ontwerp en een unieke lay-out. Bekijk het in actie in onze gids over het maken van aangepaste WordPress-lay-outs met Elementor.

Kwaliteit: EEN

Prijzen: Vanaf $ 49 voor één site met 1 jaar ondersteuning en updates.

Beoordeling: Elementor is gemakkelijk te gebruiken en te leren, waardoor het een geweldige plug-in voor bestemmingspagina’s is. Het heeft professioneel ontworpen sjablonen en verschillende modules, die nog meer flexibiliteit bieden om uw eigen pagina’s te maken.

4. Divi

Divi

Divi is een populaire optie voor het bouwen van landingspagina’s in WordPress. Het is gemaakt door Elegant Themes, een van de oudste WordPress-themawinkels op de markt. Als je een van hun thema’s gebruikt, heb je waarschijnlijk al toegang tot Divi.

Het wordt geleverd met meer dan 20 kant-en-klare sjablonen. U kunt ook uw eigen sjablonen maken en deze later opnieuw gebruiken. Divi wordt geleverd met een prachtige wijs-en-klik-pagina-editor en een heleboel elementen voor slepen en neerzetten. Het is supergemakkelijk te gebruiken en mee te werken.

Divi is beschikbaar als thema met geïntegreerde builder, dus je kunt het gebruiken om een ​​aangepast blogontwerp te maken. Het is ook beschikbaar als een stand-alone builder die werkt met elk ander WordPress-thema.

Kwaliteit: EEN

Prijzen: Vanaf $ 89 per jaar voor onbeperkte websites

Beoordeling: Divi biedt een goede gebruikerservaring met een zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve landingspagina-editor. Er is een sterke community rond Divi die snel groeit en het ElegantThemes-team komt constant met nieuwe functies.

5. OptimizePress

OptimizePress

OptimizePress is een krachtige WordPress-plug-in voor landings- en verkooppagina’s. Het wordt geleverd als een thema en als een plug-in, zodat u het met elk ander WordPress-thema kunt gebruiken.

Er zijn meer dan 30 kant-en-klare sjablonen. Elk van hen is ontworpen om een ​​hoog converterende verkooppagina te zijn.

Het wordt geleverd met een ontwerptool om sjablonen voor bestemmingspagina’s te bewerken. Het deel dat over OptimizePress staat, is dat het naadloos aansluit op verschillende e-mailmarketingservices en WordPress-lidmaatschapsplug-ins.

Dit maakt OptimizePress een zeer uitgebreide oplossing voor bestemmingspagina’s.

Kwaliteit: B+

Prijzen: Vanaf $ 97 voor 3 websites met 1 jaar ondersteuning en updates.

Beoordeling: OptimizePress is een uitgebreide oplossing met veel functies. Als het gaat om bewerken, is het echter niet zo intuïtief als sommige andere plug-ins in deze lijst.

6. Binnenkort Pro door SeedProd

Coming Soon Pro van SeedProd

Coming Soon Pro door SeedProd is een andere geweldige optie om snel mooie binnenkort te bouwen pagina’s te bouwen die zijn geoptimaliseerd voor conversies.

Het heeft verschillende prachtig ontworpen sjablonen die u eenvoudig kunt aanpassen en instellen. Het werkt met alle topdiensten voor e-mailmarketing en heeft ingebouwde social media-integratie in alle sjablonen.

In tegenstelling tot andere plug-ins op de lijst, is Coming Soon Pro beperkt tot het creëren van binnenkort, onderhoudspagina’s en tijdelijke aanduidingen voor productlanceringen. Voor meer informatie, zie onze gids over het maken van mooie binnenkort te verschijnen pagina’s in WordPress met SeedProd.

Kwaliteit: B

Prijzen: Vanaf $ 29 voor 1 site zonder add-ons. $ 79 voor alle add-ons inbegrepen.

Beoordeling: Coming Soon Pro is een geweldige tool om snel te bouwen, binnenkort te starten of bestemmingspagina’s voor productlanceringen. Het is echter niet ideaal om bestemmingspagina’s te bouwen voor verkoop en marketing na de lancering.

Conclusie

Kijkend naar de beste plug-ins voor WordPress-bestemmingspagina’s, werd het ons vrij duidelijk dat Beaver Builder de beste plug-in voor bestemmingspagina’s op de markt is.

Het heeft prachtige sjablonen voor bestemmingspagina’s. De pagina-editor is intuïtief, snel en gemakkelijk te gebruiken. Het beste is dat het werkt met elk WordPress-thema en compatibel is met alle essentiële WordPress-plug-ins.

We hopen dat deze vergelijking je heeft geholpen de beste plug-ins voor WordPress-bestemmingspagina’s te vinden. Misschien wilt u ook onze vergelijking zien van de beste plug-ins voor WordPress-contactformulieren en WordPress-back-upplug-ins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map