6 Beste WordPress-afspraak- en boekingsplug-ins

Wilt u dat uw klanten rechtstreeks vanaf uw WordPress-site een afspraak kunnen maken? Veel bedrijven hebben een boekingsformulier voor afspraken nodig waarmee klanten eenvoudig online een afspraak kunnen boeken. In dit artikel laten we u de beste WordPress afspraak- en boekingsplug-ins zien.


Beste WordPress afspraak- en boekingsplug-ins

Wat voor soort afspraak en boekingsformulier plug-in om uit te kiezen?

Mogelijk wilt u uw boekingsformulier voor afspraken aanpassen aan uw zakelijke vereisten. Er zijn echter een paar algemene dingen waar u op moet letten in uw plug-in voor het boekingsformulier van WordPress.

Uw boekingsformulier voor afspraken moet in staat zijn om verzoeken van klanten te accepteren voor beschikbare tijdvakken, onderverdeeld in uw openingstijden.

Het zou moeten werken op mobiele telefoons, zodat uw klanten gemakkelijk afspraken kunnen boeken vanaf hun telefoons en computers.

Een goed boekingsformulier voor afspraken slaat afspraken op in uw WordPress-database of een agenda-app zoals Google Agenda. Mogelijk wilt u ook een automatische e-mailmelding naar klanten sturen zodra hun boeking is geaccepteerd.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste afspraak- en boekingsplug-ins die u op uw WordPress-site kunt gebruiken.

1. Begin met boeken

Begin met boeken

StartBooking is een complete plug-in voor het maken van afspraken en boekingen voor WordPress. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat om snel afspraak- en boekingsformulieren in te stellen en toe te voegen aan uw website.

U kunt het aanpassen aan uw behoeften door uw werkdagen en uren toe te voegen, beschikbare tijdvakken, meerdere services en gebruikers toe te voegen, klanten in staat te stellen personeel te kiezen en meer.

U kunt het boekingsformulier op uw website weergeven door simpelweg een pagina te selecteren in de plug-in-instellingen. U kunt ook verschillende formulieren voor verschillende services toevoegen door shortcode te gebruiken.

Om uw boekingen te bekijken en te beheren, kunt u inloggen op de website van plug-ins en al uw afspraken op uw dashboard bekijken. Het integreert ook met Google Agenda, waardoor u boekingen op alle apparaten kunt bekijken.

2. BirchPress

BirchPress

BirchPress is een uitgebreide plug-in voor het boeken van WordPress. Hiermee kunt u een professioneel online boekingsbeheersysteem toevoegen aan uw WordPress-site. Uw gebruikers kunnen afspraken vanaf uw website boeken en betalen met hun PayPal-rekening of creditcard.

BirchPress synchroniseert uw boekingskalender met uw andere agenda’s zoals Google Agenda, iCal, Android, Outlook, enz. Het heeft een aanpasbaar e-mailnotificatie- en herinneringssysteem om u en uw klanten op de hoogte te houden van de boeking.

3. Boekingskalender

Boekingskalender

Boekingskalender is een van de beste gratis plug-ins voor het boeken van WordPress op de markt. Het is eenvoudig, makkelijk te gebruiken en goed gedocumenteerd. Het wordt geleverd met een kalenderweergave voor zowel u als uw websitebezoekers. U kunt uw boekings- / afspraakformulier eenvoudig toevoegen aan elke WordPress-post of -pagina.

Hoewel het eenvoudig genoeg is voor beginners, is het ook erg krachtig en bevat het een hele reeks opties die kunnen worden geconfigureerd via de instellingenpagina van de plug-in. Het wordt geleverd met ingebouwde captcha om spam, e-mailmeldingen, jQuery-effecten en meer te voorkomen. U kunt het boekingsformulier zelfs aanpassen met uw eigen aangepaste velden.

4. WP Eenvoudige boekingskalender

WP Eenvoudige boekingskalender

WP Simple Booking Calendar is een andere eenvoudige plug-in voor het boeken van WordPress. Maak gewoon een kalender en voeg deze toe aan een bericht of pagina met behulp van de shortcode. Hiermee kunnen gebruikers alleen een hele dag boeken. Dit betekent dat er geen uur-tijdsleuven zijn.

Als u op zoek bent naar iets heel eenvoudigs en eenvoudigs voor kamers, accommodatie of andere aanbiedingen per dag, dan zal deze plug-in het werk doen. Kijk voor meer complexe items naar de plug-ins die we hierboven noemden.

5. Gemakkelijke afspraken

Gemakkelijke afspraken

Easy Appointments is een flexibele en gratis plug-in voor het boeken van afspraken in WordPress. Hiermee kunt u eenvoudig meerdere locaties, services en werknemers toevoegen. Daarna kunt u flexibele verbindingen maken met gedetailleerde controle over de kalender. U kunt het boekingsformulier ook aanpassen door aangepaste formuliervelden toe te voegen.

U kunt eenvoudig een boekingsformulier voor afspraken toevoegen aan elke pagina of post met behulp van de shortcode. U kunt ook de plug-in voor e-mailmeldingen aanpassen die naar klanten, werknemers en websitebeheerder worden gestuurd.

6. WPForms

WPForms

WPForms is de beste plug-in voor WordPress-contactformulieren. Het wordt geleverd met een beginnersvriendelijke slepen-en-neerzetten-formulierbouwer waarmee u binnen enkele minuten eenvoudig elk soort formulier kunt maken.

WPForms kan via Zapier worden geïntegreerd met Google Agenda, maar u kunt geen werktijden instellen. Als u echter al WPForms hebt geïnstalleerd, kunt u deze eenvoudig gebruiken om een ​​aangepast boekingsformulier te maken. U moet elke afspraak handmatig goedkeuren en bevestigen.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress afspraak- en boekingsplug-ins. Misschien wilt u ook onze lijst met de WordPress-plug-ins voor zakelijke websites zien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me