6 Beste WordPress-beveiligingsplug-ins om uw site te beschermen (vergeleken)

Onlangs vroeg een van onze lezers ons wat de beste WordPress-beveiligingsplug-in is? Het gebruik van een WordPress-beveiligingsplug-in beschermt uw WordPress-site tegen malware, brute force-aanvallen en hackpogingen. In dit artikel hebben we de beste WordPress-beveiligingsplug-ins geselecteerd die u kunt gebruiken om uw website te beschermen.


Beste WordPress-beveiligingsplug-ins

Waarom een ​​WordPress Security Plugin gebruiken?

Er zijn elke week ongeveer 18,5 miljoen websites besmet met malware. Een gemiddelde website wordt elke dag 44 keer aangevallen, waaronder zowel WordPress- als niet-WordPress-websites.

Een inbreuk op de beveiliging van uw website kan uw bedrijf ernstige schade toebrengen.

 • Hackers kunnen uw gegevens of de gegevens van uw gebruikers en klanten stelen
 • Een besmette website kan worden gebruikt om schadelijke code te verspreiden onder nietsvermoedende gebruikers en andere websites.
 • U kunt gegevens verliezen, de toegang tot uw website verliezen, buitengesloten raken of uw gegevens kunnen worden gegijzeld
 • Uw website kan worden vernietigd of beschadigd, wat uw SEO-ranglijst en merkreputatie kan beïnvloeden.

U kunt uw WordPress-site op elk moment scannen op beveiligingsinbreuken. Het schoonmaken van een gehackte WordPress-site zonder professionele hulp kan echter vrij moeilijk zijn voor niet-technische gebruikers.

Om te voorkomen dat u wordt gehackt, moet u de best practices voor beveiliging volgen om uw website te beschermen. We hebben ze allemaal verzameld in een eenvoudig te volgen stapsgewijze WordPress-beveiligingsgids voor beginners.

Een van de belangrijkste stappen bij het beveiligen van uw WordPress-site is het gebruik van een WordPress-beveiligingsplug-in. Deze plug-ins helpen u de WordPress-beveiliging te verbeteren en tegelijkertijd brute force-aanvallen op uw website te blokkeren.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-beveiligingsplug-ins en hoe ze u helpen uw website te beschermen.

Notitie: U hoeft maar één plug-in uit deze lijst te gebruiken. Als er meerdere plug-ins actief zijn in deze lijst, kan dit tot bugs leiden.

1. Sucuri

Sucuri

Sucuri is de marktleider in WordPress-beveiliging. Het is een van de beste WordPress-beveiligingsplug-ins op de markt. Ze bieden een standaard gratis Sucuri Security-plug-in waarmee u de WordPress-beveiliging kunt verbeteren en uw website kunt scannen op veelvoorkomende bedreigingen.

Maar de echte waarde zit in de betaalde abonnementen, die worden geleverd met de beste WordPress-firewallbescherming. Een firewall helpt u om toegang tot WordPress te voorkomen door brute kracht en kwaadaardige aanvallen.

De website-firewall van Sucuri filtert slecht verkeer uit, zelfs voordat het uw server bereikt. Ze serveren ook statische inhoud van hun eigen CDN-servers.

Afgezien van beveiliging, geeft hun DNS-niveau firewall met CDN u een enorme prestatieverbetering en versnelt uw website.

Het belangrijkste is dat ze aanbieden om uw WordPress-site op te schonen als deze zonder extra kosten wordt aangetast door malware. U kunt zelfs een website nemen die al is aangetast door malware, en zij zullen deze voor u opruimen.

We gebruiken Sucuri op al onze websites. Bekijk voor meer informatie onze volledige Sucuri-recensie om te zien hoe deze ons heeft geholpen onze websites te beschermen.

2. Wordfence

Wordfence

Wordfence is een andere populaire WordPress-beveiligingsplug-in. Ze bieden een gratis versie van hun plug-in die wordt geleverd met een krachtige malwarescanner, detectie van misbruik en functies voor het beoordelen van bedreigingen.

De plug-in scant automatisch uw website op veelvoorkomende bedreigingen, maar u kunt ook op elk moment een volledige scan starten. U wordt gewaarschuwd als er tekenen van een inbreuk op de beveiliging worden gedetecteerd met de instructies om deze op te lossen.

Wordfence wordt ook geleverd met een ingebouwde WordPress-firewall. Deze firewall draait echter op uw server net voordat WordPress wordt geladen. Dit maakt het iets minder effectief dan een DNS-firewall zoals Sucuri.

Raadpleeg onze handleiding voor volledige instructies over het installeren en instellen van Wordfence Security in WordPress.

3. iThemes-beveiliging

iThemes Security Pro

iThemes Security is een WordPress-beveiligingsplug-in van de mensen achter de populaire BackupBuddy-plug-in. Net als al hun producten biedt iThemes Security een mooie, schone gebruikersinterface met tal van opties.

Het wordt geleverd met controles van de bestandsintegriteit, verharding van de beveiliging, inlogpogingen beperken, sterke wachtwoordhandhaving, 404-detecties, brute force-bescherming en meer.

iThemes Security heeft geen website-firewall. Het bevat ook geen eigen malwarescanner en gebruikt Sucuri’s Sitecheck-malwarescanner.

4. Alles in één WP-beveiliging

Alles in één WordPress-beveiliging

Alles-in-één WordPress Security-plug-in is een krachtige WordPress-audit voor controle, bewaking en firewall. Hiermee kunt u eenvoudig de basispraktijken voor WordPress-beveiliging toepassen op uw website.

Het wordt geleverd met functies zoals inlogvergrendeling om brute force-aanvallen, IP-filtering, bewaking van bestandsintegriteit, bewaking van gebruikersaccounts, scannen op verdachte patronen van database-injectie en meer te voorkomen.

Het wordt ook geleverd met een standaard firewall op websiteniveau die enkele veelvoorkomende patronen kan detecteren en deze voor u kan blokkeren. Het is echter niet erg efficiënt en vaak zult u verdachte IP’s handmatig op de zwarte lijst moeten zetten.

5. Beveiliging tegen malware

Anti-malwarebeveiliging

Anti-Malware-beveiliging is een andere nuttige anti-malware- en beveiligingsplug-in voor WordPress. De plug-in wordt geleverd met actief onderhouden definities die hem helpen de meest voorkomende bedreigingen te vinden.

Met de malwarescanner kunt u eenvoudig alle bestanden en mappen op uw WordPress-site scannen op schadelijke code, achterdeurtjes, malware en andere bekende patronen van kwaadaardige aanvallen.

De plug-in vereist dat je een gratis account aanmaakt op de website van de plug-in om toegang te krijgen tot de nieuwste definities en ook een aantal premiumfuncties te krijgen, zoals brute force-preventie. De plug-in roept ook de ontwikkelaarswebsite op om naar de bijgewerkte definities te zoeken.

Hoewel de plug-in grondige tests uitvoert, vertoont deze vaak een groot aantal false positives. Elk van hen matchen met het bronbestand is best veel werk.

6. BulletProof-beveiliging

BulletProof-beveiliging

BulletProof Security is niet de mooiste WordPress-beveiligingsplug-in op de markt, maar het is nog steeds nuttig met een aantal geweldige functies. Het wordt geleverd met een installatiewizard die u helpt bij plug-ininstellingen.

Het instellingenpaneel bevat ook links naar uitgebreide documentatie om u te helpen begrijpen hoe de scans en beveiligingsinstellingen werken. Het wordt geleverd met een malwarescanner waarmee u de integriteit van WordPress-bestanden en -mappen kunt controleren.

Voor een betere beveiliging omvat het inlogbeveiliging, afmelden bij inactieve sessies, beveiligingslogboeken en een databaseback-upprogramma. U kunt ook e-mailmeldingen instellen met beveiligingslogboeken en waarschuwingen ontvangen wanneer een gebruiker is buitengesloten.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-beveiligingsplug-in voor uw website. Mogelijk wilt u ook onze lijst met beste WordPress-back-upplug-ins bekijken die u zullen helpen uw website te herstellen na een inbreuk op de beveiliging.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map