7 Beste WordPress Ad Management-plug-ins en oplossingen

Bent u op zoek naar de beste plug-ins en tools voor advertentiebeheer voor WordPress? Veel eigenaren van WordPress-sites vertrouwen op advertenties om inkomsten te genereren met hun websites. In dit artikel delen we de beste plug-ins en oplossingen voor advertentiebeheer voor WordPress om uw advertentie-inkomsten te optimaliseren.


Ad Management-plug-ins en oplossingen voor WordPress

Waarom een ​​Ad Management-plug-in gebruiken in WordPress?

Veel websites en blogs zijn sterk afhankelijk van advertenties om online geld te verdienen met hun inhoud. Standaard wordt WordPress niet geleverd met een eenvoudig mechanisme om uw advertenties te beheren.

De meeste WordPress-thema’s hebben niet eens speciale plekken om advertenties weer te geven. Dit betekent dat u vaak themabestanden moet bewerken om advertentiecode in uw website in te voegen.

Met een goede WordPress-plug-in voor advertentiebeheer kunt u gemakkelijk overal op uw website advertenties invoegen. Dit helpt u bij het optimaliseren van advertentieplaatsing en om het meeste uit uw advertentie-vastgoed te halen.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-plug-ins voor advertentiebeheer en hoe ze u kunnen helpen uw inkomsten te verhogen.

1. AdSanity

AdSanity

AdSanity is een beginnersvriendelijke plug-in voor WordPress-advertentiebeheer. Hiermee kunt u gemakkelijk overal op uw website advertenties invoegen met behulp van widgets en advertentie-invoegknop in de visuele editor.

Het ondersteunt zowel gehoste advertenties (banneradvertenties die rechtstreeks door u worden beheerd en verkocht) als externe advertentienetwerken zoals Google Adsense. Het wordt ook geleverd met krachtige functies zoals advertentieplanning, advertentiegroepen, één advertentie of advertentiegroep invoegen, weergaven / statistieken te controleren en meer.

Je kunt zoveel advertenties maken als je wilt en ze eenvoudig toevoegen met aangepaste widgets, shortcodes of met de knop in de berichteditor. U kunt ook advertentieblokken invoegen in specifieke berichten in WordPress. Hiermee kunt u de advertentieprestaties optimaliseren zonder uw WordPress-themabestanden te bewerken.

Zie ons artikel over het beheren van advertenties in WordPress met AdSanity voor meer informatie.

2. AdRoteren

AdRotate

AdRotate is een andere krachtige plug-in voor WordPress-advertentiebeheer die geschikt is voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Het ondersteunt zowel gehoste advertenties met roterende banneradvertenties als netwerkadvertenties.

Hiermee kunt u eenvoudig advertenties en advertentiegroepen maken en deze met shortcodes in uw WordPress-berichten invoegen. U kunt ook advertenties in zijbalken invoegen met behulp van aangepaste widgets. Het biedt basisstatistieken om advertentievertoningen te volgen, wat vooral handig is als u rechtstreeks advertenties op uw website verkoopt.

Het is beschikbaar als een gratis plug-in, die prima werkt voor de meeste kleine blogs en websites. Je hebt hun pro-versie nodig als je geavanceerde functies wilt gebruiken, zoals planning, geografische targeting, Adblock-vermomming, mobiele advertenties, media- / activabeheer en meer.

Zie ons artikel over het beheren van advertenties in WordPress met AdRotate voor meer informatie.

3. OIO-uitgever

OIO Publisher

OIO Publisher is een ad manager-tool die beschikbaar is als plug-in voor door WordPress aangedreven websites. Het is vooral geweldig voor groeiende websites die direct advertentiespots willen verkopen aan adverteerders. OIO Publisher elimineert de tussenpersoon door advertenties rechtstreeks via uw website te verkopen.

Het behandelt rapportage, betalingen en tracking. U kunt op uw website advertentiezones van verschillende formaten en typen maken. U kunt kiezen hoeveel advertenties in elke zone moeten worden weergegeven, een prijs, rotatiefactor, targeting en meer.

Als plug-in is OIO Publisher vrij eenvoudig te gebruiken. Het wordt geleverd met een aangepaste widget om advertenties weer te geven in widget-ready gebieden van uw website. Voor sommige plaatsingen moet u mogelijk WordPress-themabestanden bewerken om de advertentiezonecode te plaatsen.

Bekijk ons ​​artikel voor meer informatie over het beheren van WordPress-advertenties met OIO Publisher.

4. Plaats geplaatste advertenties

Plaats advertenties

Heeft u een plug-in nodig waarmee u automatisch advertenties in uw berichten kunt invoegen? Bekijk Insert Post Ads. Hiermee kunt u automatisch advertenties weergeven in uw berichtinhoud.

U kunt verschillende advertenties van elk formaat maken en vervolgens kiezen na welke alinea u de advertentie wilt weergeven. U kunt ook meerdere advertenties in hetzelfde artikel weergeven na een verschillend aantal alinea’s.

Het is heel eenvoudig te gebruiken. U hoeft alleen maar een advertentie te maken met de advertentiecode en vervolgens het alineanummer toe te voegen. U kunt advertentiecode van derden en aangepaste HTML toevoegen voor uw eigen gehoste advertenties.

Raadpleeg onze gids voor gedetailleerde instructies over hoe u advertenties kunt invoegen in uw berichtinhoud in WordPress

5. DoubleClick van Google

DoubleClick van Google

DoubleClick by Google is een webgebaseerd platform voor het verkopen en weergeven van advertenties voor uitgevers. Aangedreven door Google, krijgt DoubleClick een voorsprong op andere platforms op het gebied van betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit.

Het stelt u ook in staat uw advertenties te verkopen en concurrentie uit te voeren voor dezelfde advertentievlekken op Adsense of andere advertentienetwerken van derden. DoubleClick kiest automatisch de best betalende advertentie voor de spot en geeft deze weer.

DoubleClick bevat ook geweldige rapportagetools waarmee u advertentieprestaties nauwkeuriger kunt meten dan andere oplossingen. Ondanks de effectiviteit is het een beetje ingewikkeld om mee te beginnen.

6. Ad Inserter

Advertentie inserter

Ad Inserter is een plug-in voor WordPress-advertentiebeheer die beschikbaar is in gratis en betaalde versies. De gratis versie is goed genoeg om te worden gebruikt als uw primaire hulpprogramma voor advertentiebeheer, maar voor geavanceerde functies wilt u upgraden naar hun betaalde versie.

Hiermee kunt u meerdere advertentieblokken maken en kiezen hoe u elk blok automatisch wilt invoegen. Er zijn een aantal opties om uw advertentie in te voegen. Je kunt het toevoegen aan post-inhoud, voor en na post-inhoud, tussen posts, voor of na post-fragment, en meer.

U kunt automatische advertentie-invoeging ook afzonderlijk uitschakelen in berichten en pagina’s, startpagina, categorieën en archiefpagina’s. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en kan worden gebruikt voor zowel gehoste als externe advertentienetwerken.

7. Snelle Adsense

Snelle Adsense

Quick Adsense is een populaire gratis plug-in voor WordPress-advertentiebeheer. Ondanks de naam kan de plug-in worden gebruikt voor het weergeven van alle soorten advertenties, waaronder gehoste advertenties, advertentienetwerken van derden, waaronder Google Adsense.

Het wordt geleverd met een eenvoudig te configureren instellingenpagina waar u uw advertentiecodes kunt beheren en kunt selecteren hoe en waar u ze wilt weergeven. De plug-in kan automatisch advertenties weergeven voor of na artikelen, binnen post-inhoud, na het uittreksel en meer.

Het heeft aangepaste advertentie-widgets om advertenties weer te geven in zijbalken en andere widget-ready gebieden.

Het heeft niet veel geavanceerde functies die deel uitmaken van sommige andere plug-ins in deze lijst. Een andere beperking is dat u maximaal tien advertentiecodes tegelijk kunt opslaan.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste plug-ins en oplossingen voor advertentiebeheer voor WordPress. Misschien wilt u ook onze lijst met de beste affiliate marketingtools en plug-ins voor WordPress zien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map