7 Beste WordPress Help Desk-plug-ins voor klantenondersteuning

Bent u op zoek naar een WordPress helpdesk-plug-in voor uw site? Het bieden van geweldige klantenondersteuning is essentieel voor het succes van elk bedrijf. In dit artikel hebben we de beste WordPress-ondersteuning en helpdesk-plug-ins geselecteerd.


WordPress Help Desk-plug-ins

Ons doel is om de meest uitgebreide lijst met oplossingen aan te bieden, dus we zullen zowel Help Desk-softwareservices van derden vermelden die met WordPress kunnen worden geïntegreerd, en u open-source WordPress-ondersteuning en ticketing-plug-ins laten zien.

1. Help Scout

Help Scout

Help Scout is een van de toonaangevende helpdesksoftware en klantenondersteuningssoftware voor online bedrijven. Het is extreem gemakkelijk te gebruiken en er zijn al plug-ins waarmee je het kunt integreren met je WordPress-site.

Er is Help Scout-integratie voor eenvoudige digitale downloads en WooCommerce Help Scout-plug-ins waarmee uw WordPress-site kan werken met Help Scout.

WooCommerce Help Scout-integratie

Bij WPBeginner gebruiken we Help Scout voor onze site en al onze premium WordPress-plug-ins.

2. Zendesk voor WordPress

Zendesk

Zendesk is een ander populair klantenondersteunings- en ticketsysteem voor bedrijven. Het ondersteunt teams, meerdere producten, documenten en werkt heel goed met op WordPress gebaseerde sites.

Zendesk voor WordPress maakt het mogelijk om het Zendesk-klantenondersteuningssysteem naadloos te integreren in uw WordPress-site.

Hiermee kunnen ingelogde gebruikers op uw WordPress-site toegang krijgen tot de helpdesk zonder van account te wisselen. Je kunt je tickets bekijken in je WordPress-dashboard. U kunt zelfs opmerkingen omzetten in supporttickets.

Met de plug-in kunt u ook het Zendesk Dropbox-tabblad toevoegen aan elke pagina op uw WordPress-site.

Zendesk voor instellingen voor WordPress-plug-ins

3. Geweldige ondersteuning

Geweldige ondersteuningsplug-in voor WordPress

Awesome Support is een open source WordPress helpdesk-plug-in die volledig op uw WordPress-site draait. De basis plug-in is gratis beschikbaar en is goed genoeg om te worden gebruikt als een volwaardig helpdesksysteem.

U kunt de functies uitbreiden met betaalde add-ons. Het biedt een ticketsysteem, e-mailmeldingen, beperkte toegang, bestands- en media-uploads. U kunt ook uw eigen velden toevoegen om de ticketformulieren uit te breiden met aangepaste velden.

4. WPHelpDesk

WP Help Desk

WPHelpDesk is een premium WordPress helpdesk plug-in. Het draait op uw eigen WordPress-site, zodat u volledige controle heeft over uw ondersteuningssysteem.

Het integreert naadloos in uw WordPress-site en kan worden gebruikt met elk WordPress-thema. U krijgt onbeperkte agenten, e-mailmeldingen, ticketsysteem, bestands- en media-uploads en aangepaste velden. De plug-in-website heeft een demo waar u zowel de back-end als de front-end van de software kunt testen.

5. WP Support Plus responsief ticketsysteem

WP Support Plus

WP Support Plus is een gratis plug-in om klantenondersteuning op uw WordPress-site toe te voegen. Hiermee kunnen gebruikers tickets maken, categorie, status en prioriteit voor tickets kiezen.

Naast agents wordt het ook geleverd met een supervisor-gebruikersrol. De plug-in maakt gebruik van Ajax, wat het indienen van tickets en klantenondersteuning gemakkelijker en sneller maakt. Er zijn vertalingen beschikbaar voor meer dan een dozijn talen.

Je kunt er ook een ondersteuningstabblad aan toevoegen dat op al je WordPress-pagina’s en berichten wordt weergegeven. Gebruikers kunnen op het tabblad klikken om het ondersteuningskanaal te selecteren of een ticket te openen.

6. Sola-ondersteuningstickets

Sola Support Tickets

Een andere goede manier om een ​​klantenondersteuningssysteem in WordPress toe te voegen, is door de plug-in Sola Support Tickets te gebruiken. Deze gratis plug-in voegt een volwaardig ticketingsysteem toe met alle toeters en bellen die u nodig heeft om een ​​efficiënt ondersteuningssysteem te gebruiken.

De gratis plug-in wordt geleverd met slechts één ondersteuningsagent, dus u moet de betaalde add-on aanschaffen om optimaal te profiteren van de plug-in.

7. bbPress

bbDruk op

bbPress is een lichtgewicht forumsoftware gemaakt voor WordPress. Het wordt efficiënt gebruikt door sommige WordPress-bedrijven als hun klantenondersteuningsforum.

Als u besluit bbPress te gebruiken voor klantenondersteuning, moet u verschillende extra plug-ins instellen om te installeren. Met ingebouwde meldingen, eenvoudige uitbreidbaarheid en veel add-on plug-ins maakt bbPress echter een levensvatbare kanshebber om in aanmerking te komen voor een ondersteuningsforum.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress helpdesk-plug-in voor klantenondersteuning. Misschien wil je ook onze gids bekijken over het toevoegen van een wiki-kennisbank in WordPress en onze lijst met de beste live chat-ondersteuningssoftware voor WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me