9 Beste audiospeler-plug-ins voor WordPress

WordPress heeft ingebouwde ondersteuning om audiobestanden in verschillende formaten te verwerken. Het kan automatisch een audiobestand insluiten in een ondersteund formaat, maar wat als je meer functies nodig hebt zoals afspeellijsten, aanpassingsopties, enz.? In dit artikel hebben we de plug-ins voor audiospeler voor WordPress met de hand uitgekozen.


Video-instructies

Abonneer u op WPBeginner

Als je de video niet leuk vindt of meer instructies nodig hebt, lees dan verder.

1. Voeg audiobestanden en afspeellijsten toe in WordPress

WordPress kan automatisch een audiobestand in mp3-formaat insluiten. Het enige dat u hoeft te doen, is het bestand uploaden met de media-uploader en de bestands-URL als volgt in de berichteditor invoegen:

U kunt ook afspeellijsten maken door meerdere audiobestanden te selecteren in de media-uploader en links op de link audio-afspeellijst maken te klikken.

Een audio-afspeellijst maken in WordPress

Wanneer u de audio-afspeellijst in de berichteditor invoegt, kunt u deze in de visuele editor zien. U kunt audioplaylists toevoegen aan elk WordPress-bericht of elke pagina.

Een audio-afspeellijst in WordPress zonder plug-in

2. Audio-album

Audio-album

Audio Album plug-in is geschreven om audio afspeellijsten en albums weer te geven met behulp van de ingebouwde WordPress-functionaliteit. Audio Album breidt deze functionaliteit uit door een eenvoudigere manier te bieden om uw mediaspeler en het uiterlijk van uw albums te stylen.

Het kan ook worden gebruikt om afzonderlijke tracks toe te voegen. De plug-in wordt geleverd met eenvoudig te gebruiken shortcodes die veel opties bieden. Het biedt ook een basisstijlblad dat u kunt bewerken om de mediaspeler aan te passen.

3. Eenvoudige audiospeler

Eenvoudige audiospeler

Simple Audio Player is een uitgebreide audio-plug-in voor WordPress. In plaats van HTML5 te gebruiken als standaard afspeeloptie, gebruikt Simple Audio Player flash als standaard en HTML5 als fallback.

De plug-in biedt ook eenvoudigere opties om de kleur en het formaat van de mediaspeler te wijzigen. Met de eenvoudige plug-in voor audiospeler kunt u audio-afspeellijsten en tracks invoeren met een shortcode.

4. Compacte WP-audiospeler

Compacte WP-audiospeler

De standaard WordPress-audiospeler neemt alle beschikbare breedte in uw berichtgebied. De compacte WP-audiospeler lost dit op door een kleinere audiospeler toe te voegen die eenvoudig kan worden aangepast aan uw behoeften.

Deze plug-in gebruikt HTML5-weergave als de standaardoptie en biedt flash als terugval. Het reageert volledig en zelfs als u een bredere speler selecteert, past het zichzelf automatisch aan het apparaat of de schermgrootte van de gebruiker aan.

5. HTML5 jQuery-audiospeler

HTML5 jQuery-audiospeler

HTML5 jQuery Audio Player biedt een aanpasbare en trendy ogende audiospeler voor WordPress. Het wordt geleverd met veel opties en het kan ook worden gebruikt met Easy Digital Downloads om uw digitale inhoud te verkopen.

Uw gebruikers kunnen nummers beoordelen zonder de pagina te verlaten. Het belangrijkste kenmerk van de plug-in is het visuele uiterlijk. Het kan ook uw albumhoezen en metadata prachtig weergeven.

6. CP Media Player

CP Media Player

CP Media Player is een prachtige audio- / videospeler voor WordPress. Het wordt geleverd met een aangepaste mediaspeler met verschillende skins om het uiterlijk te veranderen. Het werkt op alle apparaten en reageert volledig. Een andere handige functie van CM-mediaspeler is de mogelijkheid om ondertitels weer te geven met het WebSRT-formaat.

7. Eenvoudige muziekwidget

Eenvoudige muziekwidget

Simple Music Widget voegt een audiospeler-widget toe die u kunt toevoegen aan zijbalken op uw WordPress-site. Het is vooral handig als u media samen met andere inhoud op uw website wilt weergeven.

Eenvoudige muziekwidget is uiterst eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met zijn eigen widget-instellingen. Bekijk onze tutorial over het toevoegen van een widget voor een audiomuziekspeler in WordPress.

8. SoundCloud is goud

SoundCloud is goud

Zoals de naam al doet vermoeden, is SoundCloud is Gold een WordPress-plug-in voor SoundCloud. Hiermee kunt u eenvoudig uw audiobestanden beheren die op SoundCloud worden gehost. WordPress sluit automatisch SoundCloud-bestanden in met behulp van de oEmbed-protocollen, maar met deze plug-in kun je veel meer doen dan dat.

U kunt uw SoundCloud-bestanden beheren vanuit uw WordPress-beheergebied, bestanden toevoegen aan uw berichten en pagina’s zonder de berichteditor te verlaten en albums / afspeellijsten direct toe te voegen.

9. Blubrry PowerPress Podcasting

Blubrry PowerPress Podcasting is de beste WordPress-plug-in voor podcaster. Het is een krachtige, veelzijdige oplossing die speciaal is ontworpen voor podcasting. Het werkt met elke hostingoplossing, maar het werkt vooral goed met Blubrry, een gehoste oplossing voor podcasters.

Het optimaliseert uw podcast-bestanden voor SEO, stelt u in staat uw podcasts efficiënt te beheren, en nog belangrijker, het stelt uw gebruikers in staat om zich eenvoudig te abonneren op uw podcast. Bekijk onze stapsgewijze handleiding voor het starten van een podcast met WordPress.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste audiospeler voor je WordPress-site. Misschien wil je ook onze lijst met beste WordPress-thema’s voor bands en muzikanten bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map