9 Beste PDF-plug-ins voor WordPress

Wilt u PDF-bestanden toevoegen aan uw WordPress-site? Standaard kan WordPress geen PDF-bestanden genereren of insluiten in berichten of pagina’s. In dit artikel hebben we enkele van de beste PDF-plug-ins voor WordPress zorgvuldig uitgekozen.


Beste PDF-plug-ins voor WordPress

1. PDF-viewer

PDF-viewer

Met de PDF-viewer kunt u PDF-bestanden weergeven in uw WordPress-berichten en pagina’s. Het gebruikt het PDF.js-script van Mozilla om PDF-documenten prachtig weer te geven met tools om te bladeren, te zoeken, tussen pagina’s te springen, PDF-bestanden af ​​te drukken en te downloaden.

Zie onze gids voor het toevoegen van een PDF-viewer in WordPress voor gedetailleerde instructies.

2. WP Advanced PDF

WP Advanced PDF

Met de WP Advanced PDF-plug-in kunnen uw gebruikers uw berichten en pagina’s in PDF-indeling downloaden. U kunt de PDF-download inschakelen voor alle gebruikers of alleen voor geregistreerde gebruikers. U kunt aangepaste lettertypen en logo’s gebruiken en zelfs een watermerk aan uw PDF-bestanden toevoegen.

3. PDF & Afdrukken door BestWebSoft

PDF en afdrukken

Zoals de naam al doet vermoeden, voegt deze plug-in een PDF-download- en printknop toe aan uw WordPress-berichten, pagina’s en aangepaste berichttypen. U kunt uw websitetitel, aanbevolen afbeelding, aangepaste stijlen en lettertypen toevoegen. De plug-in kan ook shortcodes uitvoeren bij het genereren van pdf’s of het maken van een printvriendelijke versie.

4. PDF-beeldgenerator

PDF-beeldgenerator

PDF Image Generator maakt een omslagafbeelding voor PDF-bestanden die u toevoegt aan WordPress-berichten om te downloaden. De plug-in kan deze omslagafbeelding genereren door de eerste pagina in de PDF of de aanbevolen afbeelding te gebruiken. Het downloadpictogram geeft vervolgens de miniatuurafbeelding weer die is gekoppeld aan een PDF-bestand.

Om deze plug-in te laten werken, moeten uw WordPress-hostingprovider ImageMagick en GhostScript op hun server hebben geïnstalleerd.

5. PDF-miniaturen

PDF-miniaturen

Net als bij de vorige plug-in, genereert PDF-miniatuur ook een miniatuur van de eerste pagina van uw PDF-bestand tijdens het uploaden. Uw PDF-bestand en de miniatuurafbeelding blijven echter bestaan ​​als twee afzonderlijke bestanden. U moet de gegenereerde miniatuur handmatig invoegen en deze vervolgens koppelen aan het PDF-bestand.

6. DK PDF

DK PDF

Met deze krachtige plug-in kunnen gebruikers uw berichten en pagina’s in pdf-formaat downloaden door op een knop te klikken. Het wordt geleverd met een eenvoudige interface om de plaatsing van de PDF-downloadknop in te stellen en uw eigen aangepaste koptekst en voettekst te maken voor PDF-downloads.

De plug-in wordt ook geleverd met shortcodes waarmee u kunt bepalen welke inhoud in de PDF terechtkomt. U kunt ook de inhoud verbergen die u niet in de pdf-download wilt opnemen.

7. PDF Embedder

PDF Embedder

Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u met de PDF Embedder-plug-in PDF-bestanden insluiten in WordPress-berichten en -pagina’s. De plug-in gebruikt JavaScript om bestanden in te sluiten met een volledig functionele werkbalk waarmee gebruikers kunnen zoomen, navigeren en zelfs het PDF-bestand kunnen downloaden.

8. WordPress PDF Light Viewer-plug-in

PDF Lite Viewer

De plug-in WordPress PDF Lite Viewer is bijzonder goed in het insluiten van zeer grote PDF-bestanden. Het gebruikt de JavaScript-bibliotheek Turn.js om PDF-bestanden weer te geven als flipbooks met miniatuurnavigatie. De PDF-viewer wordt geleverd met zoom-, navigatie- en schermvullende knoppen. Het reageert ook volledig en kan op verschillende apparaatgroottes werken.

9. BSK PDF-manager

BSK PDF Manager

BSK PDF Manager is een bestandsbeheerder voor PDF-bestanden op een WordPress-site. Als u vaak pdf-bestanden uploadt, wilt u ze misschien categoriseren, ze weergeven als lijsten of een enkele download. Deze plug-in maakt het gemakkelijker om PDF-bestanden in WordPress te beheren.

Bonus plug-ins

Deze plug-ins bieden geen manier om PDF-bestanden te genereren of in te sluiten. Als u echter PDF-bestanden op uw WordPress-site plaatst, vindt u ze misschien nuttig.

10. SearchWP

SearchWP

SearchWP is een betaalde WordPress-plug-in. Hiermee kunt u een betere zoekervaring toevoegen aan uw WordPress-site. Een van de kenmerken van deze plug-in is de mogelijkheid om de tekst in PDF-bestanden te doorzoeken. Het kan echter niet zoeken in PDF-bestanden die gecodeerd zijn, buiten de mediabibliotheek zijn opgeslagen of afbeeldingen als tekst hebben. Zie onze gids over het verbeteren van WordPress-zoekopdrachten met SearchWP

11. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is een krachtig hulpmiddel dat u helpt uw ​​e-maillijst te laten groeien. Met OptinMonster kunt u achtergelaten bezoekers omzetten in abonnees. U kunt gebruikers vragen zich aan te melden voor uw e-maillijst in ruil voor een gratis download-pdf-bron.

Je kunt het ook gebruiken om content-upgrades aan te bieden. Bekijk deze lijst met 30 ideeën voor het upgraden van inhoud naar 10X je abonnees.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste PDF-plug-ins voor WordPress. Misschien wilt u ook onze lijst met 24 must-have WordPress-plug-ins voor zakelijke websites zien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me