9 Beste WordPress Facebook-plug-ins om uw blog te laten groeien

Ben je op zoek naar de beste Facebook-plug-ins voor WordPress? Facebook is ‘s werelds grootste sociale mediaplatform met meer dan 1 miljard actieve gebruikers. In dit artikel hebben we de beste WordPress Facebook-plug-ins met de hand geselecteerd om je te helpen je blog te laten groeien en meer bezoekers te krijgen.


Beste Facebook-plug-ins voor WordPress

1. Gedeelde tellingen

Gedeelde tellingen

Shared Counts is een van de beste plug-ins voor sociale media voor WordPress. Hiermee kunt u eenvoudig knoppen voor sociaal delen toevoegen aan uw WordPress-berichten, inclusief de Facebook-deelknop.

Het is sterk geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties en kan nauwkeurig het aantal aandelen weergeven voor Facebook, Twitter, LinkedIn en meer. Het wordt geleverd met meerdere knopstijlen waarmee u degene kunt kiezen die er het beste uitziet op uw site.

2. Aangepaste Facebook-feed

Aangepaste Facebook-feed

Met aangepaste Facebook-feed kunt u uw berichten van een Facebook-pagina op uw WordPress-website weergeven. Deze aangepaste Facebook-feed is responsief, SEO-vriendelijk en aanpasbaar. U kunt zelfs meerdere feeds van verschillende Facebook-pagina’s ophalen en deze overal op uw website weergeven met een shortcode.

Je kunt een nieuwe pagina maken voor je Facebook-feed of deze weergeven in de zijbalk van je blog. De plug-in is geoptimaliseerd voor snelheid en maakt het supergemakkelijk om kleuren / stijl van uw feeds te wijzigen vanuit het WordPress-beheergebied. Raadpleeg ons artikel voor gedetailleerde instructies over het maken van een aangepaste Facebook-feed in WordPress.

3. Pixel Cat – Facebook Pixel

Pixel Cat - Facebook Pixel

Pixel Cat Met de Facebook Pixel-plug-in kunt u uw Facebook-retargeting-pixel toevoegen aan uw WordPress-site. Met deze pixel kunt u aangepaste advertenties tonen aan Facebook-gebruikers die uw website hebben bezocht. Zie ons artikel over het installeren van Facebook retargeting-pixel in WordPress voor meer informatie.

Afgezien van het eenvoudig installeren van de Facebook-pixel in WordPress, helpt deze plug-in je ook om WooCommerce-klanten te volgen en hen betere advertenties te tonen in hun Facebook-feeds.

4. Facebook beoordelingen

Facebook beoordelingen

Met de plug-in Facebook-beoordelingen kunt u Facebook-pagina-beoordelingen weergeven op uw WordPress-website. Het wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken widget waarmee u uw website kunt verbinden met uw Facebook-pagina en beoordelingen van Facebook-gebruikers kunt weergeven.

Dit helpt u om sociaal bewijs aan uw website toe te voegen en vertrouwen in uw merk op te bouwen. De gratis versie werkt prima, maar je hebt de pro-versie nodig om beoordelingen weer te geven in Rich Snippets-indeling van Schema.org.

5. Facebook-widget

Facebook Widget

Met de plug-in voor Facebook-widgets kunt u eenvoudig een plug-in voor Facebook-pagina’s toevoegen aan de zijbalk van uw blog. Het is extreem eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met een shortcode die u kunt gebruiken om de Facebook Like-box overal op uw website weer te geven.

Het wordt geleverd met dezelfde aanpassingsopties als de standaard plug-in voor Facebook-pagina’s. U kunt profielfoto’s, paginaomslag tonen of verbergen, breedte / hoogte aanpassen en taal selecteren.

6. Nextend Social Connect

Nextend Social Login

Met de Nextend Social Connect-plug-in kunnen gebruikers zich registreren en inloggen op uw website met behulp van hun sociale profielen. Het ondersteunt inloggen met Facebook, Google en Twitter.

Het werkt naadloos samen met de standaard WordPress login- en registratieformulieren, zodat gebruikers de mogelijkheid hebben om Facebook te gebruiken of de standaard aanmeldmethode te gebruiken. Eenmaal geregistreerd, kunnen gebruikers hun sociale account op elk moment ontkoppelen door naar hun gebruikersprofielpagina in het admin-gebied te gaan.

7. Toegang Druk op Facebook Auto Post

Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u met AccessPress Facebook Auto-post automatisch nieuwe artikelen op uw Facebook-pagina of profiel delen. Na activering moet u verbinding maken met uw profiel en uw website autoriseren.

Hiermee kunt u kiezen welke inhoud u wilt delen: berichten, pagina’s en aangepaste berichttypen. U kunt zelfs het delen van een enkel item uitschakelen voordat u het publiceert. Voor gedetailleerde installatie-instructies, zie ons artikel over het automatisch posten op Facebook vanuit WordPress.

8. WP Facebook insluiten

WP Integreer Facebook

WP Embed Facebook-plug-in maakt het gemakkelijker om Facebook-evenementen, pagina’s, profielen en Facebook-video’s op uw WordPress-website in te sluiten.

Je kunt het ook gebruiken om een ​​Facebook-like of share-knop toe te voegen. De plug-in wordt geleverd met een handige shortcode die u kunt gebruiken om verschillende items overal op uw site in te sluiten. Het wordt ook geleverd met echt goede documentatie om u te helpen er het maximale uit te halen.

9. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO is de complete WordPress SEO-plug-in op de markt. Afgezien van het toevoegen van SEO-metatags, doet het nog zoveel andere dingen om uw website te verbeteren, inclusief sociale functies.

U kunt het gebruiken om een ​​onjuist Facebook-miniatuurprobleem op te lossen en automatisch Facebook Open Graph-metatags toe te voegen aan elke pagina op uw website. U kunt zoekmachines ook sociale-mediaprofielen laten ontdekken die aan uw website zijn gekoppeld.

Dat is alles, we hopen dat dit artikel u heeft geholpen de beste WordPress Facebook-plug-ins te ontdekken om uw blog te laten groeien. Misschien wilt u deze bruikbare tips ook zien om verkeer naar uw WordPress-site te leiden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map