Wat is de beste WordPress-kalenderplug-in?

Bent u op zoek naar de beste WordPress-kalenderplug-in voor uw site? WordPress agenda-plug-ins worden geleverd met een verscheidenheid aan verschillende functies. Sommige zijn gemaakt voor eenvoudig evenementenbeheer, terwijl andere complexer zijn met boekings-, ticket- en planningsfuncties. In dit artikel hebben we de beste WordPress-kalenderplug-ins voor uw site uitgekozen.


Beste WordPress-kalenderplug-ins

Hoe een agenda-plug-in voor WordPress te kiezen?

Zoals we eerder vermeldden, zijn er veel verschillende soorten WordPress-kalenderplug-ins beschikbaar voor de behoeften van verschillende gebruikers.

Sommige agenda-plug-ins zijn eenvoudig, zodat u alleen evenementen in een agenda kunt weergeven. Anderen hebben meer geavanceerde functies zoals afspraken en boekingen, planning, ticketing en integraties met services van derden zoals Google Agenda.

U moet een plug-in kiezen die aan uw vereisten voldoet. Als u bijvoorbeeld kaartjes voor evenementen wilt verkopen, is een kalender met alleen de boekingsfunctie mogelijk niet goed voor u.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-kalenderplug-ins die u kunt proberen.

1. De evenementenkalender

De evenementenkalender

De evenementenkalender is een krachtig evenementbeheersysteem voor uw WordPress-site. Het is rijk aan functies, maar uiterst eenvoudig te gebruiken dankzij een nette gebruikersinterface die opgaat in uw WordPress-beheergebied.

Met de evenementenkalender kunt u eenvoudig uw evenementen toevoegen en organisatoren / locaties beheren. U kunt ervoor kiezen Google Maps weer te geven voor de locaties van uw locatie. De instellingenpagina van de plug-in geeft u volledige controle over hoe u uw evenementen en agenda wilt beheren.

Tickets verkopen voor uw evenementen? De evenementenkalender heeft betaalde add-ons om deze te integreren met WooCommerce, Eventbrite en meer.

2. Alles in één evenementenkalender

Alles in één evenementenkalender

All in One Evenementenkalender is een krachtige plug-in voor evenementenbeheer voor WordPress. De intuïtieve gebruikersinterface maakt het extreem gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners. U kunt eenvoudig evenementen toevoegen, ze in categorieën / tags sorteren en kiezen uit drie ingebouwde thema’s voor de kalenderweergave. U kunt uw evenementenlocaties ook weergeven met Google Maps, direct langs de evenementdetails.

U kunt het kalenderthema aanpassen door verschillende kleuren te kiezen. Hiermee kunt u ook evenementen toevoegen vanuit elke andere agenda die het iCal-formaat ondersteunt, inclusief Google Agenda. Het heeft geen integraties voor het verkopen van kaartjes, maar u kunt URL’s toevoegen aan kaartverkoopdiensten van derden.

3. Mijn agenda

Mijn kalender

My Calendar is een andere gratis en krachtige oplossing voor evenementenbeheer voor WordPress. Het ondersteunt meerdere agenda’s, evenementgroepen, categorieën en locaties. Het wordt ook geleverd met een shortcode-generator en widgets, zodat u eenvoudig kalenders aan uw berichten, pagina’s of zijbalken kunt toevoegen.

Dit is een zeer configureerbare plug-in met een uitgebreide instellingenpagina. U kunt bijna elk aspect van de manier waarop uw agenda wordt weergegeven aan de voorkant beheren. Het wordt geleverd met zes ingebouwde skins voor kalenderweergave.

Voor gevorderde gebruikers is er een stijleditor om uw eigen aangepaste CSS te uploaden. Het ondersteunt ook Google Map-weergave op een enkele evenementenpagina en op de pop-up voor evenementen.

4. Eenvoudige kalender

Eenvoudige kalender

Google Agenda-evenementen brengt Google Agenda naar uw WordPress-site. Je kunt je evenementen maken en beheren via Google Agenda. Deze plug-in geeft eenvoudig die evenementen weer op uw website. Het enige dat u hoeft te doen, is uw Google Agenda-feed-URL opgeven.

De plug-in wordt geleverd met een krachtige reeks functies. U kunt de weergave van uw agenda en evenementen regelen met behulp van de shortcodes. U kunt zelfs het uiterlijk van de kalender bepalen met aangepaste stylesheets.

De plug-in ondersteunt geen ticketsysteem, maar u kunt nog steeds services van derden gebruiken om uw evenementtickets te verkopen en de URL van de ticketpagina rechtstreeks in uw evenementvermelding op Google Agenda in te voeren.

5. Boekingskalender

Boekingskalender

Zoals de naam al doet vermoeden, is Booking Calendar een plug-in voor boekingsbeheer voor WordPress. Hiermee kunt u een kalender aan de voorkant van uw website toevoegen waar gebruikers een eenvoudig formulier kunnen invullen om hun boekingsaanvragen in te dienen. Vervolgens kunt u hun boekingsaanvraag accepteren of weigeren.

Boekingskalender wordt geleverd met CAPTCHA-ondersteuning om spam te voorkomen. In het admin-gedeelte kunt u bepalen wie een boeking kan toevoegen. Een nadeel van de plug-in is dat je in de gratis versie van de plug-in geen nieuwe invoervelden voor het boekingsformulier kunt toevoegen.

Het kan worden gebruikt voor het boeken van elke vorm van service. Als u echter vooral op zoek bent naar een hotelboekingssysteem, bekijk dan onze gids over het toevoegen van een hotelkamerboekingssysteem in WordPress.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het kiezen van de beste kalenderplug-in voor je WordPress-site. Voor andere aanbevelingen voor plug-ins, zie onze lijst met essentiële WordPress-plug-ins voor uw website.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me