10 bästa plugins för sociala medier för WordPress (2020)

Letar du efter de bästa sociala mediaplugin för din WordPress-webbplats? Det finns så många plugins för sociala medier tillgängliga för WordPress att det blir överväldigande för nybörjare att välja den bästa plugin. I den här artikeln kommer vi att visa dig några av de bästa sociala mediaplugin för WordPress som du kan installera direkt.


Bästa plugins för sociala medier för WordPress

Vad du ska leta efter i ett WordPress-plugin för sociala medier?

Huvudproblemet med de flesta sociala medie-plugins för WordPress är prestanda. Eftersom dessa insticksprogram måste ladda ytterligare stilark och skript bromsar de ofta din webbplats. Mer information om detta ämne finns i vår artikel om hur WordPress-plugins påverkar webbplatsens laddningstid.

Du måste hitta en balans mellan funktioner och prestanda på din WordPress-webbplats. En plugin med sociala medier med många funktioner kan bli mindre användbar om den bromsar din webbplats och påverkar användarupplevelsen.

Därefter måste du bestämma vilka sociala nätverk som ska bli mer framträdande på din webbplats. Att lägga till färre alternativ kan minska röran och ge en bättre användarupplevelse.

Många plugins för sociala medier låter dig visa sociala ikoner i sidofältet, under artikeln, före artikel osv. Du måste bestämma hur du vill visa dem på din webbplats och om plugin-programmet stöder det alternativet.

Efter att ha sagt det, låt oss ta en titt på några av de bästa plugins för sociala medier för WordPress.

1. Delade räkningar

Delade räkningar

Shared Counts är ett snabbt och lättanvänt plugin för sociala medier för WordPress. Det kommer med ett begränsat antal av de mest populära sociala nätverk: Facebook, Twitter, Google+, Stumbleupon, Pinterest, Yummly och LinkedIn.

Det finns flera knappstilar, och du kan välja var du vill visa knappen (före eller efter innehållet eller manuellt). Du kan också aktivera det för anpassade inläggstyper.

Plugin försöker få social delning för varje nätverk. Du kan också välja att bara visa det totala antalet aktier i alla nätverk.

2. Sassy Social Share

Sassy Social Share

Sassy Social Share är en lättanvänd social media-plugin för WordPress med massor av alternativ. Det kommer med stöd för många olika sociala mediewebbplatser, och du kan lägga till knappar i inlägg och en klibbig flytande social meny.

Den stöder också funktionen för socialt antal räkningar. Men som många andra sociala medie-plugins måste du använda en tredje parts tjänst för att hämta statistiken.

När det gäller ikonstilar kommer plugin med tre grundläggande stilar: rundade, fyrkantiga eller rektangelsknappar. Du kan ställa in positioneringsalternativ i insticksinställningarna för både vanliga och flytande sociala fält.

3. AddtoAny

Mark

AddtoAny är ett socialt delningsverktyg som också finns som ett WordPress-plugin. Det erbjuder många plattformar för sociala medier, flytande och vanliga sociala delningsfält och en universell delningsmeny.

Det kan visa social delning utan att skapa ett konto och erbjuder Google Analytics-integration. AddtoAny har ett mindre fotavtryck när det gäller prestanda jämfört med andra liknande verktyg som erbjuder globala sociala delningsknappar.

4. WordPress to Buffer

WordPress till buffert

Buffer är ett populärt verktyg för sociala medier som gör att du kan schemalägga dina inlägg på Facebook, Twitter, LinkedIn osv. WordPress till Buffer-plugin gör att du automatiskt kan lägga till nya inlägg i ditt buffertkonto så att de delas i dina sociala medieprofiler.

För detaljerade instruktioner, se vår guide om hur du planerar WordPress-inlägg för sociala medier med buffert.

5. Enkla sociala ikoner

Enkla sociala ikoner

Som namnet säger visar enkla sociala ikoner sociala medieikoner i en sidofältwidget. Du kan välja färger och sedan ange URL: er för sociala mediekonton som du vill visas.

Det har ett begränsat antal plattformar för sociala medier som täcker alla de viktigaste och mest populära tjänsterna. Det är mycket lätt att använda och har minimal inverkan på prestanda.

För detaljerade instruktioner, se vår handledning om hur du lägger till sociala medieikoner i din WordPress-sidofält.

6. Social Icons Widget av WPZoom

Sociala ikoner widget

Social Icons Widget låter dig enkelt lägga till ikoner på sociala medier i din WordPress-sidofält. Det erbjuder tre ikonstilar: rundade gränser, runda och fyrkantiga. Du kan också använda anpassade färger för ikoner om du vill.

Vid aktivering måste du besöka Utseende »Widgets sida och lägg till widgeten Social Icons i din sidofält. Byt ut standard-webbadresserna med dina egna sociala medieprofiler eller klicka på lägg till mer för att lägga till en ny tjänst.

7. WordPress social inloggning

WordPress social inloggning

Vill du låta användare registrera, logga in och kommentera med sina sociala mediekonton? WordPress Social Login gör att du kan göra just det.

Det är superlätt att använda och stöder ett brett utbud av sociala nätverk. Den innehåller också moduler för att visa användarinsikter, användarhanterare, kontaktadministratör och en BuddyPress-komponent.

8. Återuppliva gamla inlägg

Återuppliva gamla inlägg

För att bygga din räckvidd och hålla användare engagerade på sociala medier måste du publicera mer regelbundet på alla dessa konton. Detta kan ta mycket av din tid.

Revive Old Posts-plugin gör att du automatiskt kan dela gamla inlägg till dina sociala mediekonton. Detta gör att du kan hålla dina sociala mediekonton aktiva. Det ger också dina användare en chans att engagera sig och upptäcka populärt innehåll från din webbplats.

För detaljerade instruktioner, se vår guide om hur du automatiskt delar dina gamla WordPress-inlägg.

9. Instagram-flöde

Instagram-flöde

Vill du visa dina Instagram-foton i WordPress? Med Instagram Feed kan du visa dina senaste Instagram-bilder vackert i WordPress.

Du måste skapa ett Instagram-åtkomsttoken. Efter det kan du använda tillgängliga kortkoder för att visa flödet var som helst på din webbplats inklusive inlägg, sidor eller sidofältwidgets.

Det låter dig också skapa flera flöden genom att anpassa kortkodsparametrar. Du kan till och med hämta flera Instagram-konton för att skapa ett enda flöde.

10. Bättre Klicka för att Tweeta

Tweet den här rutan

Du kanske har sett anpassade offertrutor på många populära bloggar som gör det möjligt för användare att enkelt dela offerten på Twitter. Better Click to Tweet-plugin gör att du kan lägga till liknande rutor för att klicka på tweet-citat till dina WordPress-inlägg.

För detaljerade instruktioner se vår artikel om hur du lägger till klick till hur du lägger till klick till tweet-rutor i dina WordPress-inlägg.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa sociala mediapluginet för din WordPress-webbplats. Du kanske också vill se vår ultimata steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me