10 bästa WordPress-plugins för podcasters

Letar du efter de bästa WordPress-plugins för podcasters? WordPress är ett populärt val av bloggplattform bland topp podcasters på grund av dess flexibilitet som levereras med olika podcasting plugins. I den här artikeln har vi handplockat några av de bästa WordPress podcasting-plugins.


Bästa WordPress-plugins för podcasters

Hur man startar podcasting med WordPress?

Som vi nämnde tidigare är WordPress populärt bland topp podcastare som Tim Ferris, Lewis Howes, Michael Hyatt, etc. Det beror främst på att WordPress är lätt att använda och mycket flexibelt med massor av fantastiska mallar och tusentals WordPress-plugins.

Om du vill skapa din webbplats och starta en podcast måste du först få ett domännamn och WordPress-värd.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost eftersom de är ett av världens största värdföretag och en officiell webbhotell som rekommenderas av WordPress. Dessutom ger de våra användare 60% rabatt + en gratis domän.

När du har anmält dig till värd är nästa steg att installera WordPress. Följ instruktionerna i hur vi startar en WordPress-blogg så kommer du att vara igång på nolltid.

Nu kommer den del där du ställer in din podcast. För att hjälpa dig med den här delen har vi skapat en steg för steg-guide för hur du startar din egen podcast.

Efter det kan du titta på vår handplockade lista över de bästa WordPress-plugins för Podcasters.

1. PowerPress

Power

PowerPress är ett kraftfullt WordPress-podcasting-plugin som hjälper dig att hantera dina podcast-filer i WordPress.

Det skapar stöd för iTunes och Google Play som RSS-flöden för din podcast. Det kommer också med ett enkelt gränssnitt där du kan lägga till all information som krävs för att skicka din podcast till iTunes.

Att lägga till dina podcast-avsnitt till din WordPress-webbplats är enkelt med en vacker HTML5-spelare. Det innehåller också integrerade prenumerationsverktyg för att öka dina podcast-prenumeranter. Viktigast av allt kommer det med användbart gemenskapsstöd från tusentals podcastare som redan använder det.

Det bästa av allt är att det fungerar med den bästa värdtjänsten för podcast-ljudfiler, Blubrry.

2. Smart Podcast Player

Smart Podcast Player

Smart Podcast Player erbjuder en vackert utformad lyssningsupplevelse till dina podcast-lyssnare.

Till skillnad från andra plug-in-podcast-spelare erbjuder det en bättre användarupplevelse med en vackert utformad HTML5-spelare. Du kan lägga till en megaspelare som slingrar genom alla avsnitt, eller så kan du lägga till spelare med en avsnitt.

Det ser ut och fungerar bra på alla enheter (mobil, surfplatta och stationär dator). Du kan välja dina egna färger med ljus eller mörkt tema. Den har inbyggda sociala delningsfunktioner, nedladdningsknapp, hastighetskontroll, tidsstämplar och mer.

3. Allvarligt enkel podcasting

Allvarligt enkel podcasting

Många nybörjare vill bara starta sin podcast utan att köpa dedicerad podcast-hosting eller en mediaspelare. Seriously Simple Podcast-spelare kan hjälpa dig att göra det. Det låter dig hantera och ladda upp dina podcast-avsnitt direkt till din WordPress-webbplats.

Det genererar ditt podcast-flöde som är kompatibelt med iTunes, Google Play och många andra tjänster. Plugin kommer också med kortkoder och widgetar för att enkelt kunna visa podcast-avsnitt på hela din webbplats.

4. Podlove Podcast Publisher

Podlove

Podlove Podcast Publisher skapas av Podlove, en online-community av användare som vill förbättra podcastingstandarder. Plugin syftar till att erbjuda banbrytande lösningar för podcasting-problem som inte fixades av andra tillgängliga plattformar.

Podlove Podcast Publisher gör det lättare för dig att hantera din podcast från din WordPress-webbplats. Det erbjuder mycket kompatibla podcast-flöden med finkornkontroll över dina flöden. Det erbjuder flerformatflöden, stöd för olika ljud- och videokodekar, en förbättrad HTML5-spelare, kapitelstöd, nedladdningsstatistik och flexibla mallar.

Det bästa är att du kommer att vara en del av en aktiv gemenskap. De har sina egna forum där du kan ställa frågor och få hjälp av utvecklare och andra användare.

5. Enkel podcastpress

Enkel Podcast Press

Enkel Podcast Press låter dig vackert visa dina podcast-epsioder i WordPress. Det fungerar med alla populära podcast-hostingtjänster. Du behöver bara lägga till din podcast-iTunes-flödesadress och den hämtar automatiskt avsnitten och visar dem i en vacker HTML5-spelare.

Det låter dig visa enstaka avsnitt med tidsstämplar så att du kan låta användare hoppa till viktiga ämnen i ett avsnitt. Den har också inbyggda sociala delningsfunktioner inklusive ett klick för att tweeta offertrutan.

6. Libsyn Podcasting Plugin

Libsyn

Libsyn är en populär podcast-värdstjänst, och detta plugin hjälper dig att ansluta din WordPress-webbplats till ditt Libsyn-konto. Det låter dig enkelt skapa avsnitt, spara dem som utkast och schemalägga dem i WordPress.

Du kommer att kunna ladda upp dina podcast-filer direkt till Libsyn från WordPress, vilket innebär att ditt podcast-media inte tar plats på din WordPress-värdserver. Du kan också lägga till filer från ditt WordPress-mediebibliotek.

Allt ditt media- och podcast-flöde kommer att finnas kvar på Libsyn-servrar. Även om din webbplats går ner, kommer dina podcast-prenumeranter fortfarande att kunna ladda ner avsnitt direkt till sina podcast-appar och mata läsare.

7. Utvalda Podcast-widget

Utvalda podcastwidget

Med den utvalda Podcast-widgeten kan du spela in ett podcast-avsnitt i din WordPress-sidofält. Det är ett addon-plugin för PowerPress, så du kan bara använda det om du använder PowerPress av Blubrry.

Vid aktivering måste du besöka Utseende »Widgets och lägg till widgeten “Featured Podcast” i din WordPress-sidfält. Du kan visa det senaste avsnittet, välja en kategori eller manuellt ange ID för det avsnitt du vill visas.

Det kommer att använda inläggets presenterade bild och utdrag med PowerPress-mediaspelaren som standard för att spela avsnittet.

8. Som hört på

Som hört på

Med Heard On kan du visa olika podcast där du har intervjuats. Detta hjälper dig att presentera andra podcasters på din webbplats, utnyttja socialt bevis och få med på fler podcast. Plugin gör det enkelt att lägga till de podcast som du vill visa upp. Du kan lägga till podcastnamn, värdnamn, miniatyrbild, avsnittets URL, beskrivning osv.

Du måste hitta albumbilder för de podcast som du vill visa och ladda upp bilderna manuellt. När du har lagt till några podcasts kan du visa dem i en sidofältwidget, blogginlägg eller vilken sida som helst på din webbplats.

Bonus Plugins

Dessa plugins är inte specifika för podcasting, men de skulle vara oerhört användbara för alla podcaster som använder WordPress.

9. MonsterInsights

MonsterInsights

Vill du veta hur människor upptäcker din podcastwebbplats? MonsterInsights är den bästa Google Analytics-plugin för WordPress-användare. Det hjälper dig ta reda på var dina användare kommer ifrån, vad de gör och hur mycket tid de spenderar på din webbplats.

MonsterInsights kommer också med länkspårningsfunktion som kan hjälpa dig ta reda på vilka avsnitt som laddas ner mest. Det kommer också med ett tillägg för Google Optimize som är ett verktyg som hjälper dig att utföra innehållsexperiment som A / B-test för att ta reda på vad som fungerar bäst för din webbplats.

10. WPForms

WPForms

Användarinteraktion hjälper dig att konvertera fler besökare och bygga en starkare gemenskap. WPForms är det bästa WordPress-kontaktformuläret plugin plugin, som låter dig skapa vackra formulär för din webbplats utan att skriva någon kod.

Du kan använda det för att lägga till ett kontaktformulär, bygga enkäter, ta emot betalningar, skapa e-postabonnemangsformulär och mer. På grund av dess användarvänlighet och kraftfulla funktioner är det ett måste för alla podcasts verktygssatser.

Det finns också en gratisversion av WPForms tillgängliga för WPBeginner-användare. Skaffa WPForms Lite idag.

Det var allt tills vidare.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-plugins för podcasters. Du kanske också vill se vår ultimata säkerhetsguide för WordPress för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me