10 beste plugins for sosiale medier for WordPress (2020)

Leter du etter de beste plugins for sosiale medier for ditt WordPress-nettsted? Det er så mange sosiale medier-plugins som er tilgjengelige for WordPress at det blir overveldende for nybegynnere å velge den beste plugin-modulen. I denne artikkelen vil vi vise deg noen av de beste plugins for sosiale medier for WordPress som du kan installere med en gang.


Beste sosiale medier-plugins for WordPress

Hva du skal se etter i et WordPress-plugin for sosiale medier?

Hovedproblemet med de fleste plugins for sosiale medier for WordPress er ytelse. Siden disse programtilleggene må laste inn flere stilark og skript, bremser de ofte nettstedet ditt. For mer om dette emnet, se artikkelen vår om hvordan WordPress-plugins påvirker nettstedets lastetid.

Du må finne en balanse mellom funksjoner og ytelse på ditt WordPress-nettsted. En sosial media-plugin med mange funksjoner kan bli mindre nyttig hvis det bremser nettstedet ditt og påvirker brukeropplevelsen.

Deretter må du bestemme hvilke sosiale nettverk som skal vises mer tydelig på nettstedet ditt. Å legge til færre alternativer kan redusere rotet og gi en bedre brukeropplevelse.

Mange sosiale medier-plugins lar deg vise sosiale ikoner i sidefeltet, under artikkelen, før artikkelen, og så videre. Du må bestemme hvordan du vil vise dem på nettstedet ditt, og om plugin-modulen støtter dette alternativet.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste pluginene for sosiale medier for WordPress.

1. Delt teller

Delt teller

Delt teller er en rask og brukervennlig plugin for sosiale medier for WordPress. Den kommer med et begrenset antall av de mest populære sosiale nettverkene: Facebook, Twitter, Google+, Stumbleupon, Pinterest, Yummly og LinkedIn.

Det er flere knappestiler, og du kan velge hvor du vil vise knappen (før eller etter innholdet eller manuelt). Du kan også aktivere den for tilpassede innleggstyper.

Plugin-en prøver å få sosial andeltelling for hvert nettverk. Du kan også velge å bare vise det totale antallet aksjer i alle nettverk.

2. Sassy Social Share

Sassy Social Share

Sassy Social Share er en brukervennlig plugin for sosiale medier for WordPress med mange alternativer. Det kommer med støtte for mange forskjellige nettsteder på sosiale medier, og du kan legge til knapper i innlegginnhold samt en kliss flytende sosialmeny.

Den støtter også funksjonen for sosial aksjetelling. Som mange andre plugins for sosiale medier, må du imidlertid bruke en tredjepartstjeneste for å hente statistikken.

Når det gjelder ikonstiler, kommer pluginen med tre grunnleggende stiler: avrundede, firkantede eller rektangelsknapper. Du kan angi posisjonsalternativer i plugin-innstillingene for både standard og flytende sosiale barer.

3. Legg til alt

Mark

AddtoAny er et sosialt delingsverktøy som også er tilgjengelig som WordPress-plugin. Det tilbyr mange plattformer på sosiale medier, flytende og standard sosiale delingslinjer og en universell delingsmeny.

Den kan vise antall andeler uten å opprette en konto og tilbyr Google Analytics-integrasjon. AddtoAny har et mindre fotavtrykk på ytelsen sammenlignet med andre lignende verktøy som tilbyr globale sosiale delingsknapper.

4. WordPress til Buffer

WordPress til Buffer

Buffer er et populært verktøy for sosiale medier som lar deg planlegge innleggene dine på Facebook, Twitter, LinkedIn osv. WordPress til Buffer-plugin lar deg automatisk legge til nye innlegg til bufferkontoen din, slik at de blir delt på sosiale medieprofiler.

For detaljerte instruksjoner, se vår guide for hvordan du planlegger WordPress-innlegg for sosiale medier ved å bruke Buffer.

5. Enkle sosiale ikoner

Enkle sosiale ikoner

Som navnet sier, viser enkle sosiale ikoner sosiale medierikoner i en sidefelt-widget. Du kan velge farger og deretter oppgi URL-adressene for sosiale mediekontoer du vil vises.

Den har et begrenset antall sosiale medier-plattformer som dekker alle de viktigste og mest populære tjenestene. Den er veldig enkel å bruke og har minimal innvirkning på ytelsen.

For detaljerte instruksjoner, se veiledningen om hvordan du legger til sosiale medieikoner i WordPress-sidefeltet.

6. Social Icons Widget av WPZoom

Sosiale ikoner-widget

Sosiale ikoner-widget lar deg enkelt legge til sosiale medieikoner i WordPress-sidefeltet. Det tilbyr tre ikonstiler: avrundede rammer, runde og firkantede. Du kan også bruke tilpassede farger for ikoner hvis du vil.

Ved aktivering må du besøke Utseende »Widgets og legg til sosiale ikoner-widgeten i sidefeltet. Bytt ut standard-URL-ene med dine egne sosiale medieprofiler, eller klikk på Legg til mer for å legge til en ny tjeneste.

7. WordPress Social Login

WordPress Social Login

Vil du la brukerne registrere, logge inn og kommentere ved å bruke sosiale mediekontoer? WordPress Social Login lar deg gjøre akkurat det.

Det er superenkelt å bruke og støtter et bredt spekter av sosiale nettverk. Den inkluderer også moduler for å vise brukerinnsikt, brukerbehandling, kontaktansvarlig og en BuddyPress-komponent.

8. Gjenopplev gamle innlegg

Gjenoppliv gamle innlegg

For å bygge rekkevidden og holde brukerne engasjert på sosiale medier, må du legge ut mer regelmessig på alle disse kontoene. Dette kan ta mye av tiden din.

Revive Old Posts-plugin lar deg automatisk dele gamle innlegg til sosiale mediekontoer. Dette lar deg holde sosiale mediekontoer aktive. Det gir også brukerne dine en sjanse til å engasjere seg og oppdage populært innhold fra nettstedet ditt.

For detaljerte instruksjoner, se vår guide for hvordan du automatisk deler dine gamle WordPress-innlegg.

9. Instagram-feed

Instagram Feed

Vil du vise Instagram-bildene dine i WordPress? Instagram Feed lar deg vakkert vise de nyeste Instagram-bildene dine i WordPress.

Du må generere et Instagram-tilgangstoken. Etter det kan du bruke de tilgjengelige snarvekodene til å vise feeden hvor som helst på nettstedet ditt, inkludert innlegg, sider eller sidefeltwidgets.

Det lar deg også lage flere feeder ved å tilpasse kortkodeparametere. Du kan til og med hente flere Instagram-kontoer for å opprette en enkelt strøm.

10. Bedre Klikk for å Tweet

Tweet denne ruten

Du har kanskje sett tilpassede sitatbokser på mange populære blogger som lar brukere enkelt dele sitatet på Twitter. Better Click to Tweet plugin lar deg legge til lignende klikk for å tweet sitatbokser til WordPress-innleggene dine.

For detaljerte instruksjoner se vår artikkel om hvordan du legger til klikk for hvordan du legger til klikk til tweetbokser i WordPress-innleggene dine.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste sosiale medie-pluginen for ditt WordPress-nettsted. Det kan også være lurt å se vår ultimate trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me