10 beste WordPress Forum Plugins (sammenlignet)

Ønsker du å legge til en samfunnsseksjon på WordPress-nettstedet ditt? Fora og diskusjonsforum er en flott måte å øke brukerengasjementet og bygge et fellesskap rundt nettstedet ditt.


I denne artikkelen har vi valgt ut de beste WordPress forum-pluginene du kan bruke til å bygge et fellesskap rundt nettstedet eller bedriften din..

Bortsett fra den grunnleggende forumfunksjonen, sørget vi også for å finne løsninger som har avanserte funksjoner som spørsmål & svartavle, tilpasset funksjon i sosiale nettverk og mer, slik at du kan bygge et fellesskap av drømmer.

Beste WordPress Forum Plugins

Hvorfor opprette et forum på ditt WordPress-nettsted?

Nettfora er et effektivt samfunnsbyggende verktøy der besøkende på nettstedet ditt kan delta ved å legge ut spørsmål, dele løsninger, nye ideer osv.

Forumet ditt kan være et spørsmål&En (spørsmål-og-svar) plattform, diskusjonsforum, kunnskapsdelingsplass eller en støttesone for problemløsing.

Det er flere fordeler med å legge til et forum til nettstedet ditt.

For det første vil WordPress-forumets programvare hjelpe brukerne med å delta og delta på nettstedet ditt. Når de deltar, er det mer sannsynlig at de kommer tilbake, kjøper produktene dine og anbefaler dem til sine venner og familie.

For det andre er det en av de vanligste og mest effektive måtene å gi støtte til kundene dine. Når kundene dine har et teknisk eller generisk supportspørsmål, kan de hoppe inn i forumet og sjekke om problemet allerede er lagt ut. Hvis det er et nytt problem, kan de legge ut og få problemet løst.

Til slutt gir det litt SEO-verdi til nettstedet ditt når en unik utgave blir diskutert og tråden blir populær. I mange tilfeller rangerer forumtråder andre typer innhold i søkeresultatene. Noen ganger er det brukergenererte innholdet mer fornuftig enn formelle innlegg på bloggen din.

Når det er sagt, her er de beste pluginene for å legge til et forum til WordPress-nettstedet ditt.

Merk: Du må ha et WordPress-nettsted for å bruke disse programtilleggene. Hvis du vil starte et nytt nettsted, trenger du et domene og webhotell.

Vi anbefaler å bruke Bluehost fordi de er en offisiell WordPress-hostingleverandør, og de tilbyr våre brukere et gratis domenenavn og 60% avslag på webhotell.

1. bbPress

bbPress-beste-wordpress-forum-plugin

Når det gjelder å integrere et forum i WordPress, er bbPress det beste plugin-programmet for jobben. Det er et søsterprosjekt av WordPress.org, som betyr at det er bygget WordPress-måten og bruker den eksisterende WordPress-kjernen til å styrke forumet ditt.

bbPress er enkel å sette opp, lett å moderere og vedlikeholde, raskt og rent. Hvem som helst kan enkelt opprette et forum i WordPress ved hjelp av denne pluginen. Hvis du trenger detaljerte instruksjoner, har vi en tutorial om hvordan du konfigurerer bbPress i WordPress.

Pros

 • Bygget for WordPress, bruker bbPress den samme WordPress-kjernen og følger de samme kodingsstandardene som WordPress.
 • Det integreres med ethvert WordPress-tema uten smertefulle modifikasjoner. Det er også noen gode WordPress-temaer for bbPress som du kan bruke.
 • Mer enn 200 bbPress-utvidelser er tilgjengelige for å gjøre omtrent hva du vil.
 • Siden den ikke har mye oppblåsthet, er bbPress raskt og lett.
 • Du kan enkelt lage flersideforum og vedlikeholde dem fra ett dashbord.
 • Det er en gratis open source-programvare, slik at du kan bruke den ubegrenset gratis.

Ulemper

 • Ikke så funksjonsrikt som fullverdig forum CMS som phpBB, Vanilla Forums.
 • Kjerneplugin har bare de grunnleggende funksjonene, så du må installere ekstra utvidelser for mer strøm.

2. BuddyPress

Buddypress-wordpress-plugin

BuddyPress lar deg bygge ditt eget sosiale nettverk innen WordPress. Akkurat som bbPress er BuddyPress også en offisiell WordPress-plugin. Den følger de samme kodingspraksis og standarder som WordPress.

Med BuddyPress kan du opprette et fullverdig online fellesskap med brukerprofiler, aktivitetsstrømmer, brukergrupper, meldinger og nettverksalternativer.

I likhet med Facebook lar det brukerne dine legge til venner, sende private meldinger, opprette grupper og få varsler.

Det beste av alt er at du kan bruke BuddyPress og bbPress sammen og opprette et funksjonsrikt online forum.

Pros

 • Integreres enkelt med ethvert WordPress-tema og plugin.
 • Hundrevis av tredjeparts BuddyPress-plugins og utvidelser for å utvide funksjonaliteten.
 • Lar deg enkelt opprette et komplett sosialt nettverk med aktivitetsstrømmer, brukerprofiler, sosiale forbindelser, grupper osv.
 • Det er gratis og åpen kildekode. Last ned BuddyPress gratis og bruk den på ubegrensede nettsteder, og få også jevnlige oppdateringer.

Ulemper

 • Kjerneplugin mangler avanserte funksjoner som du kanskje trenger for å bygge et fullverdig online fellesskap. For å utvide kraften, må du være avhengig av tredjeparts plugins.

3. ForumEngine

forumengine-wordpress-forum-tema

ForumEngine er faktisk et WordPress-tema som gjør WordPress-nettstedet ditt til et diskusjonsforum. Det er et kraftig tema bygget spesielt for å lage et forum i WordPress. Temaet viser forumtrådene rett på hjemmesiden til nettstedet ditt.

Med ForumEngine kan du lage fora der brukere kan samhandle på mange måter som å legge ut emner, spørsmål, svare, like eller ikke like et emne. Det lar brukerne raskt søke i alle emner på listen med Ajax live søk.

Det gir også et privat rom for brukerne dine der de kan få tilgang til og administrere alle aktivitetene sine i forumet.

Pros

 • Det er et fullverdig WordPress-forumtema, så du trenger ikke å installere noen plugin for å opprette et forum i WordPress.
 • Det gir mange stylingsalternativer for å endre utseendet på forumet og gjøre det attraktivt.
 • Mange widgets for å legge til forumstatistikk, kategorier, varme emner osv.
 • Lar deg vise annonser og tjene ekstra inntekter.

Ulemper

 • Det er et forumspesifikt tema, så det er vanskelig å opprette et vanlig forretnings- eller e-handelsnettsted med dette. Du kan integrere den med WordPress-bloggen din, men den har ikke muligheter for å vise produkter osv.
 • Det er et betalt tema. Hvis du har et begrenset budsjett, kan gratis alternativer som bbPress og BuddyPress være bedre alternativer.

4. Enkel: Trykk

enkelt-trykk-wordpress-forum-plugin

Enkelt: Press er en enkel løsning for å legge til et forum til ditt WordPress-nettsted. Det kommer med både gratis- og premiumversjoner, slik at du kan velge alternativet etter ditt behov.

Ved hjelp av Simple: Press kan du enkelt opprette ubegrensede fora, forumgrupper, underfora, private og offentlige fora. Du kan også låse og feste hvilket som helst forum. For å la deg administrere brukerne, har den en kraftig brukergruppe og tillatelsessystem. Brukerne dine kan lage utvidede profiler med tidssone, og mye mer.

Pros

 • Fullt integrert i WordPress, støtter WordPress-registreringer og pålogginger.
 • Støtter både standard WordPress og flerstedsinstallasjoner.
 • Mer enn 70 premium plugins er tilgjengelige for å utvide funksjonene.
 • Oppretter SEO-vennlige permalinks og inneholder mange SEO-funksjoner.

Ulemper

 • Gratisversjonen er ganske grunnleggende. Du må kjøpe en premiumplan for å legge til avanserte funksjonaliteter.

5. wpForo Forum

wpforo-wordpress-forum-plugin

wpForo er et gratis WordPress forum-plugin som kommer med mange design- og tilpasningsalternativer. Den har tre designoppsett for forumet ditt: Utvidet, forenklet og spørsmål og svar-oppsett. Hver layout har en unik design og funksjoner. I tillegg er det 6 sett med forumfargestiler inkludert mørk stil.

Ved hjelp av denne plugin-en kan du enkelt lage moderne forum der brukerne dine kan delta, få støtte, samt bidra. Brukere kan legge inn spørsmål, gi svar, stemme, abonnere på emner og motta varsler, dele emner på sosiale medier osv.

Pros

 • Gratis tilgjengelig med alternativer for å utvide funksjonalitet ved å kjøpe betalte tillegg.
 • Innebygde funksjoner for søkemotoroptimalisering (SEO), XML-områdekart, hurtigbufring, antispam osv.
 • Jevn integrasjon med BuddyPress for å tillate flere sosiale nettverksfunksjoner.

Ulemper

 • Bare grunnleggende funksjoner tildeles i gratisprogrammet. Du må betale for avanserte funksjoner som annonseadministrasjon, avstemninger, tilpassede brukerfelt, privat melding osv.
 • Plugin-innstillingene er litt komplekse for første gangs brukere.

6. Asgaros Forum

asgoras-form beste forum-plugin-for-wordpress

Asgaros Forum er en enkel WordPress forum-plugin du kan bruke på ditt live nettsted. Det er den beste forumtillegget for alle som ønsker å legge til en lett forumside på sine eksisterende nettsteder. Det er superenkelt å installere og legger til et funksjonsrikt diskusjonsforum i WordPress.

Pros

 • Enkel og lett forum-plugin for både nybegynnere og profesjonelle.
 • Enkle, men kraftige alternativer som er tilgjengelige for innholdsstyring, medlemmer og tillatelser.
 • Forumstatistikk slik at du kan se hvor bra forumet ditt presterer.
 • Multisitekompatibel plugin.

Ulemper

 • Den har ikke utvidelser for å legge til flere funksjonaliteter.

7. CM-svar

cm-asnwers-wordpress-qanda-plugin

CM Answers lar deg lage en kraftig Q&Et (spørsmål og svar) diskusjonsforum i WordPress. Den grunnleggende gratis plugin-enheten har nok funksjoner til raskt å sette opp et Stack Exchange-lignende forum på nettstedet ditt.

Det gjør det mulig for brukere å legge ut spørsmål, svare på spørsmålene, stemme, laste opp filer, abonnere på kategorier, sende private meldinger, etc. Som administrator kan du tilpasse spørsmål, svar, filtrere ut uønsket innhold og administrere brukerne. Hvis du vil ha flere funksjoner som anonym posting og betalinger, kan du kjøpe plugin-tilleggene.

Pros

 • Integreres sømløst med de fleste WordPress-temaer.
 • Brukere kan stemme på spørsmål og svar.
 • Premium-versjonen har mange flere funksjoner, inkludert muligheten til å velge beste svar, profiler, kommentarer, innlogging på sosiale medier osv.

Ulemper

 • Forumet ditt er begrenset til Q&Et format.
 • De mest nyttige funksjonene er tilgjengelige for premiumversjonen.
 • Noen anmeldelser på plugin-siden indikerer at brukere synes det var vanskelig å bruke.

8. WP Symposium Pro

wp-symposium-pro-plugin

WP Symposium Pro er et alternativ til BuddyPress. Du kan opprette ditt eget sosiale nettverk ved å bruke denne pluginen. I likhet med BuddyPress eller Facebook, lar det brukerne dine opprette profiler og aktivitetsvegg, legge til venner, angi e-postvarsler, bli med i fora og mer.

Plugin-en er designet for å fungere med ethvert WordPress-tema eller plugin. Dette lar deg legge det til et eksisterende WordPress-nettsted.

Pros

 • Svært tilpassbar gjennom kortkoder – bytt farger, skrifter, knapper osv. Enkelt.
 • Mulighet for å kjøpe Premium-versjon eller individuelle tillegg for å legge til funksjoner. Premium support tilgjengelig for betalte versjoner.
 • Dokumentasjon med videoer er tilgjengelig på plugins nettsted for å hjelpe deg i gang.

Ulemper

 • Mange nyttige funksjoner trenger en premiumplan.

9. DW Spørsmål og svar

dw-spørsmålet-og-asnwer-plugin

DW Spørsmål og svar lar deg lage en fullstendig spørsmål&Et (spørsmål og svar) system på WordPress-nettstedet ditt. Hvis du tenker å lage et system som Quora eller Stack Overflow, er DW Spørsmål og svar den rette pluginen til å begynne med.

I motsetning til vanlige forum-plugins, lar det brukerne dine stemme svarene, slik at det beste svaret kommer til topps og de mindre meningsfylte svarene går mot slutten. For mer informasjon, se veiledningen om hvordan du oppretter et spørsmål- og svarsted i WordPress.

Pros

 • Du kan bruke gratisprogramtillegget for å lage et grunnleggende svarssystem for spørsmål. Avanserte brukere kan kjøpe premiumversjonen for flere funksjoner.
 • CAPTCHA-støtte hjelper deg å bekjempe spam.
 • Flott for å gi støtte til dine kunder / brukere.

Ulemper

 • Den gratis plugin-modulen lar deg opprette et enkelt forum i spørsmål og svarformat.

10. Diskusjonsnemnda

diskusjons-bord-wordpress-forum-plugin

WordPress diskusjonsbrett er en gratis plugin du kan bruke til å opprette et forum. Det er enkelt å installere og konfigurere plugin, slik at hvem som helst kan bygge et forum i WordPress uten å berøre noen kode.

Ved hjelp av denne plugin kan du tillate front-end-registrering og påloggingssystem for å tiltrekke flere brukere. For å unngå spamming har den muligheter for å begrense repost, moderering for kommentarer osv.

Pros

 • Diskusjonstaveltema spesielt designet for å gå bra med pluginen. Du kan også bruke denne pluginen med et hvilket som helst tema du liker.
 • Leveres med mange nyttige kortkoder for visning av skjemaer, liste over emner osv.
 • En betalt versjon tilgjengelig for å legge til flere alternativer og muligheter.

Ulemper

 • Gratisversjonen mangler kraftige alternativer. Du må kjøpe premiumplanen for mange nyttige funksjoner.

Viktige råd for å bygge et forumnettsted

Uansett valg av online forumprogramvare, trenger du ekstra vertsressurser for å drive et vellykket online fellesskap.

Du kan installere alle disse pluginene for WordPress-forum på en delt hostingplan. Du kan til og med drive et forum ganske effektivt en stund på den samme starthostpakken.

Hvis du bare begynner og vil teste vannet, anbefaler vi at du bruker Bluehost. De er et av de beste vertsbedriftene i verden og anbefalte offisielt WordPress hostingleverandør.

Imidlertid, etter hvert som flere besøkende bruker forumet ditt, vil det redusere nettstedet ditt og kan til og med krasje det. I så fall må du oppgradere til en administrert WordPress-hostingplan.

Vi anbefaler å bruke WPEngine. De er et av de toppstyrte WordPress-vertsfirmaene i verden.

Det andre valget vårt ville være SiteGround. De er en offisiell anbefalt leverandør av WordPress og bbPress.

Trenger du hjelp til å flytte nettstedet ditt? Se artikkelen vår om hvordan du flytter WordPress til en ny hosting-server uten driftsstans.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste forumtilleggene for WordPress. Det kan også være lurt å se vår håndplukkede liste over de beste Analytics-løsningene for WordPress-brukere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map