10 beste WordPress-plugins for podcasters

Leter du etter de beste WordPress-plugins for podcasters? WordPress er et populært valg av bloggplattform blant topp podcastere på grunn av fleksibiliteten som følger med forskjellige podcasting-plugins. I denne artikkelen har vi valgt noen av de beste WordPress-podcasting-pluginsene for hånd.


Beste WordPress-plugins for podcasters

Slik starter du podcasting med WordPress?

Som vi nevnte tidligere, er WordPress populært blant topp podcastere som Tim Ferris, Lewis Howes, Michael Hyatt, etc. Det er hovedsakelig fordi WordPress er enkel å bruke og svært fleksibel med mange flotte maler og tusenvis av WordPress-plugins.

Hvis du ønsker å lage nettstedet ditt og starte en podcast, må du først få et domenenavn og WordPress-hosting.

Vi anbefaler å bruke Bluehost fordi de er et av de største hostingfirmaene i verden og en offisiell WordPress anbefalt hostingleverandør. På toppen av det gir de brukerne våre 60% avslag + et gratis domene.

Når du har registrert deg for hosting, er neste trinn å installere WordPress. Følg instruksjonene i hvordan du starter en WordPress-blogg, og du vil være i gang på kort tid.

Nå kommer delen der du vil sette opp podcasten din. For å hjelpe deg med denne delen har vi laget en trinnvis guide for hvordan du starter din egen podcast.

Etter det kan du ta en titt på vår håndplukkede liste over de beste WordPress-plugins for Podcasters.

1. PowerPress

PowerPress

PowerPress er en kraftig WordPress-podcasting-plugin som hjelper deg å administrere podcast-filene dine i WordPress.

Det lager iTunes og Google Play støttede RSS-feeds for podcasten din. Det kommer også med et enkelt grensesnitt der du kan legge til all informasjonen som kreves for å sende podcasten din til iTunes.

Det er enkelt å legge til podcast-episodene dine på WordPress-nettstedet ditt med en vakker HTML5-spiller. Det inkluderer også integrerte abonnementsverktøy for å øke podcast-abonnentene dine. Viktigst av alt kommer det med nyttig samfunnsstøtte fra tusenvis av podcastere som allerede bruker den.

Det beste av alt er at det fungerer med den beste podcast-hostingtjenesten for lydfiler, Blubrry.

2. Smart Podcast Player

Smart Podcast Player

Smart Podcast Player tilbyr en vakkert designet lytteropplevelse til podcastlytterne dine.

I motsetning til andre plugins for podcast-spiller, gir det en bedre brukeropplevelse med en vakkert designet HTML5-spiller. Du kan legge til en mega-spiller som går gjennom alle episodene, eller du kan legge til en-episoder-spiller.

Det ser ut og fungerer bra på alle enheter (mobil, nettbrett og stasjonær). Du kan velge dine egne farger med lyst eller mørkt tema. Den har innebygde sosiale delingsfunksjoner, nedlastningsknapp, hastighetskontroll, tidsstempler og mer.

3. Seriously Simple Podcasting

Seriøst enkel podcasting

Mange nybegynnere vil bare starte sin podcast uten å kjøpe dedikert podcast-hosting eller en mediaspiller. Seriously Simple Podcast-spiller kan hjelpe deg med det. Det lar deg administrere og laste opp podcast-episodene dine direkte til WordPress-nettstedet.

Den genererer podcast-feeden din som er kompatibel med iTunes, Google Play og mange andre tjenester. Plugin-en kommer også med snarveier og widgeter for enkelt å vise podcast-episoder på hele nettstedet ditt.

4. Podlove Podcast Publisher

Podlove

Podlove Podcast Publisher er opprettet av Podlove, et online fellesskap av brukere som ønsker å forbedre podcasting-standardene. Plugin-målet er å tilby banebrytende løsninger for podcasting-problemer som ikke ble løst av andre tilgjengelige plattformer.

Podlove Podcast Publisher gjør det lettere for deg å administrere podcasten fra ditt WordPress-nettsted. Det tilbyr svært kompatible podcast-feeds med fin kornkontroll over innmatingene. Det tilbyr feeds i flere formater, støtte for forskjellige lyd- og videokodeker, en forbedret HTML5-spiller, kapittelstøtte, nedlastingsstatistikk og fleksible maler.

Det beste er at du vil være en del av et aktivt samfunn. De har egne fora der du kan stille spørsmål og få hjelp fra utviklere og andre brukere.

5. Enkel Podcast Press

Enkel Podcast Press

Enkel Podcast Press lar deg vakkert vise podcast-epsioder i WordPress. Det fungerer med alle populære podcast hosting-tjenester. Du trenger bare å legge til podcastens iTunes-feed-URL, og den henter automatisk episodene og viser dem i en vakker HTML5-spiller.

Den lar deg vise enkeltepisoder med tidsstempler, slik at du kan tillate brukere å hoppe til viktige emner i en episode. Den har også innebygde sosiale delingsfunksjoner, inkludert et klikk for å tweet sitatboks.

6. Libsyn Podcasting Plugin

Libsyn

Libsyn er en populær podcast-hosting-tjeneste, og denne pluginen hjelper deg med å koble WordPress-nettstedet til Libsyn-kontoen din. Det lar deg enkelt lage episoder, lagre dem som utkast og planlegge dem i WordPress.

Du vil kunne laste opp podcast-filene dine direkte til Libsyn fra WordPress, noe som betyr at podcastmediet ikke vil ta plass på WordPress-hosting-serveren. Du kan også legge til filer fra WordPress-mediebiblioteket.

Alle medie- og podcast-feeden vil forbli på Libsyn-servere. Selv om nettstedet ditt går ned, vil podcast-abonnentene dine fortsatt kunne laste ned episoder direkte til podcast-appene sine og mate lesere.

7. Utvalgt Podcast-widget

Utvalgt podcast-widget

Med podcast-widgeten kan du spille en podcast-episode i WordPress-sidefeltet. Det er en addon-plugin for PowerPress, så du kan bare bruke den hvis du bruker PowerPress av Blubrry.

Ved aktivering må du besøke Utseende »Widgets side og legg til “Featured Podcast”-widget til WordPress-sidefeltet. Du kan vise den siste episoden, velge en kategori eller legge inn IDen til episoden manuelt skal vises manuelt.

Det vil bruke innleggets kjente bilde og utdrag med PowerPress-mediaspiller som standard for å spille av episoden.

8. Som hørt på

Som hørt på

Som Heard On lar deg vise forskjellige podcaster der du har blitt intervjuet. Dette hjelper deg med å spille inn andre podcastere på nettstedet ditt, utnytte sosialt bevis og bli omtalt på flere podcaster. Plugin-en gjør det enkelt å legge til podcastene du vil vise frem. Du kan legge til podcastnavn, vertsnavn, miniatyrbilde, episodeadresse, beskrivelse osv.

Du må finne albumgrafikk for podcastene du vil vise og laste opp bildene manuelt. Etter at du har lagt til noen få podcaster, kan du vise dem i en sidelinje-widget, blogginnlegg eller hvilken som helst side på nettstedet ditt.

Bonus plugins

Disse programtilleggene er ikke spesifikke for podcasting, men de vil være svært nyttige for alle podcastere som bruker WordPress.

9. MonsterInsights

MonsterInsights

Vil du vite hvordan folk oppdager podcast-nettstedet ditt? MonsterInsights er den beste Google Analytics-plugin for WordPress-brukere. Det hjelper deg å finne ut hvor brukerne dine kommer fra, hva de gjør og hvor mye tid de bruker på nettstedet ditt.

MonsterInsights kommer også med sporingsfunksjon for lenker som kan hjelpe deg med å finne ut hvilke episoder som er lastet ned mest. Den kommer også med et tillegg for Google Optimize som er et verktøy for å hjelpe deg med å utføre innholdseksperimenter som A / B-testing for å finne ut hva som fungerer best for nettstedet ditt.

10. WPForms

WPForms

Brukerinteraksjon hjelper deg med å konvertere flere besøkende og bygge et sterkere fellesskap. WPForms er den beste plugin-modulen for WordPress-kontaktskjermbygger, som lar deg lage vakre skjemaer for nettstedet ditt uten å skrive noen kode.

Du kan bruke det til å legge til et kontaktskjema, bygge undersøkelsesskjemaer, godta betalinger, opprette e-postabonnementskjemaer og mer. På grunn av sin brukervennlighet og kraftige funksjoner er det et must for alle podcaster-verktøy.

Det er også en gratis versjon av WPForms tilgjengelig for WPBeginner-brukere. Få WPForms Lite i dag.

Det er alt for nå.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-plugins for podcastere. Det kan også være lurt å se den ultimate WordPress-sikkerhetsguiden for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me