10 WordPress PayPal-plugins för att enkelt acceptera betalningar

Vill du ta emot betalningar på din WordPress-webbplats? PayPal gör det enkelt för webbplatsägare att acceptera betalningar online utan ett handelskonto. I den här artikeln kommer vi att visa dig 10 WordPress PayPal-plugins för att acceptera betalningar.


PayPal och WordPress

Innan vi börjar, om du bara ville lägga till en PayPal-donationsknapp på din webbplats, kolla in vår handledning om hur du lägger till en PayPal-donationsknapp i WordPress.

For alla andra som vill acceptera PayPal-betalningar för att sälja produkter och tjänster, fortsätt att läsa.

1. Snabba PayPal-betalningar

Snabba PayPal-betalningar

Detta enkla men kraftfulla plugin gör att du enkelt kan acceptera betalningar med PayPal. Allt du behöver göra är att ställa in ett betalningsformulär och lägga till det på valfri sida på din webbplats med en kortkod. Plugin ger också ett enkelt användargränssnitt för att anpassa utseendet på ditt betalningsformulär.

2. PayPal-svarare

PayPal svarare

PayPal Responder låter dig sälja enskilda produkter på din webbplats med PayPal. Dina användare kan betala för en produkt med PayPal, och du kan ställa in en autosvar som skickar användarna länken där de kan ladda ner eller hämta den produkt du erbjuder. Det är verkligen enkelt och särskilt användbart för webbplatser med enstaka produkter eftersom det eliminerar behovet av att lägga till en kundvagn.

3. PayPal-donationer

PayPal-donationer

PayPal-donationer är ett enkelt plugin som kommer med kortkod och en redo att använda PayPal WordPress-widget som du kan lägga till i dina sidfält. Allt du behöver göra är att installera och aktivera plugin och sedan besöka Inställningar »PayPal-donationer för att konfigurera plugin. Du kan välja en tacksida där användare kommer att omdirigeras efter donationen.

4. PayPal-kortkod

PayPal-betalningskodkod

Som namnet antyder tillåter detta plugin dig att lägga till en PayPal-knapp med en WordPress-kortkod. Du kan konfigurera alla pluginalternativ i kortkoden vilket gör det lite komplicerat. Plugin-sidan har alla möjliga parametrar och instruktioner för hur du använder den.

5. WordPress enkel PayPal kundvagn

WordPress enkel PayPal kundvagn

WordPress Simple PayPal Shopping Cart är ett enkelt sätt att sälja produkter / tjänster på din webbplats och acceptera betalningar med PayPal. Det lägger till ett kundvagnssystem och gör det möjligt för användare att lägga till produkter (fysiska såväl som digitala varor) i sin kundvagn. Vid kassan kan användare betala med PayPal.

6. Enkel PayPal kundvagn

Easy PayPal Shopping Cart är en annan WordPress kundvagn för PayPal som låter dig sälja på din webbplats. Du kan helt enkelt infoga knappen Lägg till i kundvagnen på valfri WordPress-sida. Det tar användare till PayPal där de kan göra betalningar. Detta plugin låter dig också ställa in omdirigeringssidor för bekräftelse och tackanmärkningar.

Enkel PayPal kundvagn

7. PayPal för WooCommerce

WooCommerce är det populäraste WordPress eCommerce-plugin och har inbyggt stöd för vanliga PayPal-konton. PayPal för WooCommerce ger support för både PayPal express-utcheckning och PayPal Pro API-stöd för alla WooCommerce-webbplatser. Det lägger till fliken PayPal Payments Pro till kassan i WordPress där du kan konfigurera plugin.

PayPal för WooCommerce

8. PayPal-betalning

PayPal Payment är en relativt ny plugin som erbjuder en PayPal WordPress-widget och en kortkod. Du kan lägga till PayPal-knappen i inlägg, sidor och sidofält. Plugin har också en lista över betalningar och skickar e-postmeddelanden om betalningsbekräftelse till WordPress-administratören och kunden.

PayPal-betalning

9. PayPal Pro och PayPal Express för enkla digitala nedladdningar

PayPal för EDD

Easy Digital Downloads är ett annat populärt WordPress eCommerce-plugin som har inbyggt stöd för PayPal. Denna plugin lägger till PayPal Express och PayPal Pro betalningsportaler till din Easy Digital Downloads-webbplats. Med PayPal Pro API i WordPress kan dina kunder ange sin kreditkortsinformation utan att lämna din webbplats. Det låter dig sömlöst integrera din WordPress-webbplats med PayPal. Obs! PayPal Pro är endast tillgängligt i USA, Storbritannien, Kanada och Australien.

10. WPForms

WPForms

WPForms är det mest nybörjarvänliga kontaktformuläret för WordPress. Detta drag & släpp online-formulärbyggare gör att du enkelt kan skapa kontaktformulär, prenumerationsformulär via e-post, beställningsformulär, betalningsformulär och andra typer av onlineformulär med bara några klick.

PayPal-tillägget låter dig acceptera betalningar i WPForms. Du kan skapa dina egna formulär som beställningsformulär, donationsformulär eller produktköpsformulär. Det kan användas för betalningar, sponsrade inläggsbetalningar, donationer osv.

Vi använder WPForms på WPBeginner och alla våra andra webbplatser.

Använd denna WPForms-kupong för att få 10% rabatt på ditt köp.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta ett PayPal WordPress-plugin för att acceptera betalningar på din webbplats. Du kanske också vill kolla in vår guide om 5 PayPal-alternativ för att samla in betalningar för i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me