16 bästa pluginprogram för inloggningssidor för WordPress

Letar du efter de bästa WordPress-inloggningssidan plugins för din webbplats? Inloggningssidan är dörren till din webbplats administrationsområde. Du måste göra det säkert samtidigt som det är lätt för användare att logga in. I den här artikeln har vi handplockat några av de bästa WordPress-inloggningssidan plugins som du kan prova.


Bästa plugins för inloggningssidor för WordPress

Förbättra säkerheten och utseendet på WordPress inloggningssida

WordPress-inloggningssidan är väldigt enkel och ser densamma ut på alla WordPress-webbplatser. Om du driver en WordPress-webbplats med flera användare, kanske du vill anpassa den.

Du kanske också vill göra inloggningsupplevelsen på din webbplats så sömlös som möjligt utan att kompromissa med WordPress-säkerheten.

Med detta sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress-inloggningssideplugin för att förbättra inloggningsupplevelsen och säkerheten på din webbplats.

1. WPForms

WPForms

WPForms är det bästa WordPress-formuläret plugin plugin, och det kommer med en kraftfull användarregistrering och inloggning tillägg. Det låter dig skapa dina egna anpassade användarregistrerings- och inloggningsformulär med några klick. Du kan lägga till dessa formulär var som helst på din WordPress-webbplats.

För detaljerade instruktioner, se vår guide om hur du skapar en anpassad inloggningssida i WordPress

2. Tema min inloggning

Tema Min inloggning

Vill du tillåta användare att registrera sig på din WordPress-webbplats men inte vill att de ska komma åt adminområdet? Tema Min inloggning är ett populärt WordPress-plugin som låter dig skapa anpassade WordPress-inloggningssidor. Du kan använda valfri sida på din webbplats som inloggning, registrering och lösenordssidor.

Mer information finns i vår guide om hur du lägger till inloggningssidan och widgetar i WordPress.

3. Tillfällig inloggning utan lösenord

Tillfällig inloggning utan lösenord

Vill du ge tillfällig åtkomst till en utvecklare för din WordPress-webbplats? Tillfällig inloggning utan lösenord kan du ge tillfällig åtkomst till användare utan att skapa ett konto för dem. Du kan ställa in ett utgångsdatum eller tid för den tillfälliga inloggningen eller radera det när som helst.

För detaljerade instruktioner, se vår guide om hur du skapar tillfällig inloggning för WordPress.

4. Logga in låsning

Logga in låsning

Som standard låser WordPress inte användare ut om de försöker fel lösenord flera gånger. Detta gör det möjligt för hackare att knäcka ditt lösenord med hjälp av automatiserade skript. Login Lockdown låter dig begränsa antalet misslyckade inloggningsförsök. Efter det låser den inloggningsskärmen för den användaren under en begränsad tid.

För detaljer och instruktioner, följ vår guide för hur du begränsar inloggningsförsök i WordPress.

5. Nextend Facebook Connect

Nextend Facebook Connect

Vill du lägga till inloggning med Facebook-knappen på din WordPress-webbplats? Nextend Facebook Connect-plugin kan du enkelt lägga till inloggning med Facebook på din inloggningsskärm för WordPress. Detta gör att dina användare kan logga in snabbare och de behöver inte ange ett lösenord.

Se steg för steg-instruktioner i vår guide om hur du lägger till inloggning med Facebook i WordPress.

6. Kom ihåg mig

Kom ihåg mig

Om du glömmer att markera alternativet ‘Kom ihåg mig’ på inloggningssidan kommer WordPress att glömma din inloggning så snart du stänger webbläsarfönstret. Kom ihåg mig-plugin gör att du automatiskt kan kontrollera minnesalternativet varje gång du loggar in på din WordPress-webbplats.

Se hur du konfigurerar det i vår guide om hur du förhindrar att WordPress glömmer dig med Kom ihåg mig.

7. Anpassad inloggningssida Anpassare

Anpassad inloggningssida Anpassare

WordPress-inloggningsskärmen är vanligtvis snygg. Du kan ändra det på olika sätt men många av dem kräver att du lägger till kod. Anpassad inloggningssida Customizer-plugin kan du designa din egen anpassade inloggningssida med temaanpassare.

Se detaljerade instruktioner i vår guide för hur du anpassar inloggningssidan för WordPress.

8. WP-säkerhetsfrågor

Logga in säkerhetsfrågor i WordPress

Med WP-säkerhetsfrågor kan du lägga till säkerhetsfrågor till din inloggningsskärm för WordPress. Användare kommer inte bara att behöva lägga till sitt lösenord, utan de måste också välja en säkerhetsfråga och ange sitt svar. Detta lägger till ytterligare ett säkerhetslager i ditt WordPress-administrationsområde.

Lär dig hur du konfigurerar det i vår guide för hur du lägger till säkerhetsfrågor till inloggningsskärmen för WordPress.

9. Ingen inloggning via e-postadress

Ingen inloggning via e-post

Som standard tillåter WordPress användare att ange sitt användarnamn eller e-postadress för att logga in. Vissa användare tror att e-postadressen är vanlig kunskap (alla som du e-postadress har din e-postadress). Detta kan potentiellt göra det lättare för någon att tvinga fram sitt lösenord. Detta plugin låter dig inaktivera inloggning med e-postadressfunktionen i WordPress.

Mer information om detta ämne finns i vår artikel om hur du inaktiverar inloggning med e-postadressfunktionen i WordPress.

10. Förhindra samtidiga inloggningar

Samtidiga inloggningar

Om du använder WordPress för att sälja kurser online eller driva en webbplats för medlemskap, betyder det att användare kan dela sina lösenord med vänner, och att du kan tappa nya affärer. Förhindra samtidiga inloggningar dödar automatiskt användarsessionen om ett lösenord används medan användaren fortfarande är inloggad.

Läs mer om det i vår guide om hur du hindrar användare från att dela lösenord i WordPress.

11. Logga in på LinkedIn

LinkedIn-inloggning

Vill du låta dina användare logga in med sitt LinkedIn-konto? Inloggningsprogram för LinkedIn låter dig enkelt lägga till en inloggning med LinkedIn-knappen på din inloggningsskärm för WordPress. Det tillåter också användare att registrera sig med sitt LinkedIn-konto.

Kolla in fler WordPress-plugins för att vinna nya kunder och växa ditt professionella nätverk.

12. Enkel historia

Enkel historia

Vill du se när användare loggar in eller ut från din WordPress-webbplats? Med Simple History-plugin kan du enkelt spåra användaraktivitet på din WordPress-webbplats inklusive deras inloggningsaktivitet. Du kan se när en användare loggade in och vad de gjorde under sin session.

För mer information se vår guide om hur du övervakar användaraktivitet i WordPress.

13. Lösenord skyddat

Lösenord skyddat

Behöver du lösenordsskydda en hel WordPress-webbplats? Lösenordsskyddat plugin låter dig enkelt göra ditt WordPress-webbplats lösenordsskyddat. Du kan tillåta administratörer och inloggade användare att se det. Du kan också ställa in ett huvudlösenord som du kan dela med användare som du vill tillåta.

För steg för steg-instruktioner, se vår guide om hur du lösenordsskyddar din WordPress utan användarregistrering.

14. Logga ut för tomgångsanvändare

Tomgång av användarloggning

Ibland kan dina användare glömma att logga ut, stänga webbläsarfönstret eller kan av misstag kontrollera alternativet Kom ihåg mig på en offentlig dator. Detta innebär att alla som använder den datorn kan komma åt din WordPress-webbplats. Idle User Logout kan du logga ut automatiskt av en användare om de har varit i viloläge under en viss tid.

Mer information finns i vår guide om hur du automatiskt loggar ut inaktiva användare i WordPress.

15. WP Senaste inloggning

WP Senaste inloggning

Vill du se när användare senast loggade in? Detta gör att du kan ta reda på vilka användare som inte har loggat in och du kan skicka ett e-postmeddelande eller ta bort deras konto. Med WP Last Login kan du snabbt se varje användares senaste inloggningsdatum på sidan Användare.

Läs mer om det i vår artikel om hur du visar användarens senaste inloggningsdatum i WordPress.

16. Peters inloggningsomdirigering

Vill du omdirigera användare till olika sidor när de loggar in? Peters plugin för inloggningsomdirigering gör att du enkelt kan omdirigera användare efter att de har loggat in. Du kan omdirigera användare med specifika användarroller och funktioner. Du kan också ställa in omdirigeringar efter registrering.

Se vår artikel om hur du omdirigerar användare efter en framgångsrik inloggning i WordPress.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-inloggningssidan plugins för din webbplats. Du kanske också vill se vår lista med 24 måste ha WordPress-plugins för företagswebbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map