16 beste alternativer til WordPress Jetpack Plugin

Leter du etter de beste alternativene til Jetpack-pluginen? Jetpack er en kraftig WordPress-plugin-pakke som legger til forskjellige funksjoner på WordPress-nettstedet ditt. Nylig ba en av leserne våre om å dele mulige Jetpack-alternativer for WordPress. I denne artikkelen vil vi vise deg de beste alternativene til WordPress Jetpack-plugin.


De beste Jetpack-alternativene for WordPress

Hva er Jetpack WordPress-plugin?

Jetpack er en plugin-pakke som kombinerer viktige WordPress-funksjoner til en stor plugin. Den lar deg administrere funksjonene du vil bruke, og du kan slå av funksjonene du ikke trenger.

Når nettstedet ditt vokser, kan det være lurt å utvide seg utover Jetpack. Du trenger kanskje avanserte funksjonaliteter som tilbys i andre tredjeparts WordPress-plugins.

I disse tilfellene er det fornuftig å se på Jetpack-alternativer for spesifikke funksjoner du trenger.

Fordeler og ulemper med Jetpack Plugin

Fordeler og ulemper med å bruke WordPress Jetpack-plugin

Som alle ting i livet, kommer Jetpack-plugin med sine fordeler og ulemper som du må huske på når du velger Jetpack-alternativer.

Fordeler med å bruke Jetpack Plugin

Dette er fordelene ved å bruke Jetpack-plugin på WordPress-nettstedet ditt.

  • Én plugin som styrer dem alle. Du får alle viktige funksjoner i en pakke som er enkel å administrere.
  • Jetpack er svært optimalisert for ytelse med Automattics (selskap bak Jetpack og WordPress.com) kraftige infrastruktur som kjører i bakgrunnen.
  • Det har et bedre brukergrensesnitt enn de typiske WordPress-programtilleggene.

Ulemper ved å bruke Jetpack Plugin

Følgende er ulempene ved å bruke WordPress Jetpack-plugin på nettstedet ditt.

  • Å bruke Jetpack krever at du oppretter en WordPress.com-konto.
  • Jetpack-kjernen er gratis, men mange av funksjonene krever et betalt abonnement.
  • Det har begrenset e-postfunksjonalitet. Du kan ikke sende abonnentene dine på e-post uten å publisere et blogginnlegg.
  • Nettstedet ditt blir avhengig av ett plugin som gjør det vanskeligere å erstatte i fremtiden.

Når det er sagt, la oss se på de beste Jetpack-alternativene du kan installere på nettstedet ditt.

1. WPForms Lite

WPForms

WPForms Lite er det beste alternativet til Jetpacks tilbakemeldingsskjema. WPForms er den beste plugin-modulen for WordPress-kontaktskjema, og den kommer med en gratis lite-versjon som lar deg enkelt legge til kontaktskjema på ditt WordPress-nettsted.

WPForms kommer med en vakker dra-og-slipp-formbygger og ferdige skjemamaler. Det er enkelt å legge til skjema i blogginnlegg og sider med kortkode eller ved å bruke Legg til skjema-knappen i redigeringsprogrammet.

Vi bygde WPForms for å gjøre det nybegynnervennlig mens vi tilbyr avanserte funksjoner som e-postabonnement, betalinger, brukerregistrering og mer i Pro-versjonen.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

Jetpack leveres med en innebygd statistikkmodul. Det er imidlertid ikke så nær så kraftig som Google Analytics. Hvis du vil ha Google Analytics-integrasjon i Jetpack, må du oppgradere til den profesjonelle planen som koster 299 dollar per år.

MonsterInsights er den beste Google Analytics-pluginen for WordPress med mer enn 1 million aktive installasjoner, og den har en gratis versjon tilgjengelig for alle WordPress-brukere.

MonsterInsights lar deg enkelt installere Google Analytics på ditt WordPress-nettsted. Den har vakre rapporteringsverktøy som gjør det enkelt for nybegynnere å se hvor brukerne deres kommer fra og hva de ser på.

3. UpdraftPlus

UpdraftPlus

Jetpack tilbyr automatiserte daglige sikkerhetskopier, men de er bare tilgjengelige for betalte planer. UpdraftPlus er en av de beste WordPress-backup-pluginene i markedet og et gratis alternativ til Jetpacks sikkerhetskopifunksjon.

Det lar deg enkelt konfigurere automatiske sikkerhetskopier for hele WordPress-nettstedet.

Du trenger bare å sette den opp en gang, og deretter vil den automatisk lage sikkerhetskopier. Sikkerhetskopiene dine lagres på eksterne steder som Google Drive, Dropbox og mer. Du kan også gjenopprette nettstedet ditt fra alle tidligere sikkerhetskopier med få klikk.

For detaljer, se vår guide for hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter ditt WordPress-nettsted med UpdraftPlus.

4. Akismet

Akismet

Jetpack har spamfiltreringsfunksjon for betalte planer, men du trenger minst den personlige planen for å få tilgang til grunnleggende spamfiltrering.

Akismet er markedets beste plug-in for spamfiltrering. Den filtrerer automatisk alle dine WordPress-kommentarer for å fange spam. Dette reduserer antallet spam-kommentarer betydelig som du må moderere.

For komplette installasjonsinstruksjoner, se Akismet-guiden for WordPress-nybegynnere.

5. Sucuri-skanner

Sucuri

Jetpack søker bare etter skadelig programvare hvis du har profesjonelle eller premium abonnementsplaner. Sucuri-skanner tilbyr gratis skanner til skadelig programvare, overvåking av svarteliste, filintegritetssjekk, sikkerhetshandlinger etter hacks og sikkerhetsherding.

Sucuri er bransjeledende innen WordPress sikkerhet og overvåking av nettsteder. Den tilbyr også den beste WordPress-brannmuren som blokkerer mistenkelig aktivitet selv før den kommer til nettstedet ditt.

6. Yoast SEO

Yoast SEO

Jetpack tilbyr begrenset SEO-funksjonalitet selv for premium-planbrukere. Du trenger minst en profesjonell plan for å få tilgang til alle Jetpacks SEO-funksjoner. Yoast SEO er det perfekte alternativet til Jetpacks SEO-funksjoner, og det er den mest populære SEO-plugin i markedet.

Den gratis Yoast SEO-plugin gir deg komplette WordPress SEO-verktøy, inkludert verifisering av nettsteder, XML-nettkart, forhåndsvisning av SEO, forhåndsvisning av Facebook og Twitter, tittel- og metabeskrivelser og mer.

For fullstendige trinnvise instruksjoner, se vår guide for hvordan du installerer og konfigurerer Yoast SEO-plugin.

7. WP til buffer

WP til Buffer

Med WP to Buffer-plugin kan du koble WordPress-nettstedet ditt til Buffer og automatisk planlegge WordPress-innleggene dine til å dele på sosiale medieprofiler. Det er det beste alternativet til Jetpacks publiseringsfunksjon, som gjør det samme.

Buffer er en plattform for administrasjon av sosiale medier som lar deg planlegge innlegg på sosiale medier gjennom dagen. Dette sparer deg for tid du ellers ville brukt på å dele artiklene dine manuelt på sosiale medier.

8. Endnu et beslektet innlegg-plugin

Nok et beslektet innlegg-plugin

Enda et plugin for relatert innlegg er det beste plugin-programmet for WordPress-relaterte innlegg, og det perfekte alternativet til Jetpacks relaterte innlegg-funksjon.

Det tilbyr flere tilpasningsalternativer og full kontroll over hvordan og hvor du viser relaterte innlegg på nettstedet ditt. Den støtter til og med tilpassede innleggstyper og kan legge til relaterte innlegg i RSS-feeds også.

9. De: Kommentarer

DE: kommentarer

Decomments er et betalt WordPress-plugin, som lar deg transformere WordPress-kommentarområdet ditt ved å legge til flere sosiale funksjoner til det. Brukerne dine kan rangere kommentarer, dele kommentarer på sosiale medier, logge inn med sine sosiale profiler, tjene merker og mer.

Dette gir en veldig engasjerende brukeropplevelse for kommentarer på ditt WordPress-nettsted. For detaljerte instruksjoner se vår artikkel om hvordan du forbedrer WordPress-kommentarer med De: -kommentarer.

10. Envira Gallery Lite

Envira Gallery

WordPress kommer med en standard måte å enkelt legge til bildegallerier. Imidlertid er standard WordPress-galleriet ganske begrenset i funksjonalitet. Hvis brukeren klikker på et bilde, lastes det inn på en ny side.

Envira Gallery Lite tilbyr det gratis alternativet til Jetpacks responsive gallerier. Det lar deg enkelt lage responsive bildegallerier med karusell-popups.

11. Pingdom

Pingdom

Pingdom er ikke et plugin, men et nettsted for overvåkningsverktøy som du kan bruke som et alternativ til Jetpacks overvåkningsverktøy. Pingdoms gratis konto lar deg overvåke ett nettsted.

Den sender øyeblikkelig e-postvarsling når nettstedet ditt er nede og varsler deg når det er oppe igjen. Du kan også overvåke nettstedets historiske oppetid ved å logge på kontoen din.

12. MailChimp

MailChimp

E-postmarkedsføring er en av de beste måtene å nå ut til målgruppene dine. Hvis du ikke har startet den ennå, kan du se guiden vår om hvorfor du bør begynne å bygge e-postlisten din med en gang.

MailChimp er en av de beste e-postmarkedsføringstjenestene i verden og det perfekte alternativet til Jetpacks e-postabonnement. Ulempen med Jetpack-abonnementene er at den kun e-post brukere når du publiserer et nytt innlegg. I motsetning til en ekte e-postliste, hvor du kan sende brukere ukentlige eller månedlige nyhetsbrev.

MailChimp er en betalt tjeneste, men de tilbyr en gratis evig plan for opptil 2000 abonnenter og 12 000 e-poster per måned.

13. Cloudflare

Cloudflare

Cloudflare er en av de beste CDN-tjenestene som tilbyr gratis CDN og grunnleggende beskyttelse mot DDOS-angrep.

Det forbedrer nettstedets hastighet og ytelse ved å servere statisk innhold gjennom deres globale CDN. Cloudflare er den perfekte erstatningen for Jetpacks CDN-tjeneste som serverer bildene dine gjennom deres CDN-server for å optimalisere ytelsen. Det gir også et gratis alternativ til Jetpacks beskyttelse mot brute Force Attack.

For detaljerte instruksjoner se vår guide for hvordan du konfigurerer gratis Cloudflare CDN i WordPress.

14. Easy Updates Manager

Easy Updates Manager

Easy Updates Manager lar deg erstatte Jetpacks automatiske plugin-oppdateringsfunksjon. Det hjelper deg enkelt å administrere alle WordPress-kjerne-, tema- og plugin-oppdateringer.

Fra et enkelt dashbord kan du aktivere eller deaktivere automatiske oppdateringer. Du kan angi at spesifikke eller alle plugin-oppdateringer skal installeres automatisk. Det kan også automatisk installere temaoppdateringer.

For mer informasjon, se vår guide for hvordan du bedre kan håndtere automatiske WordPress-oppdateringer.

15. WordPress Infinite Scroll

Last mer - uendelig bla for WordPress

WordPress Infinite Scroll er det perfekte alternativet til Jetpacks uendelige rullefunksjon. Akkurat som Jetpack, må du legge til et lite kodebit i temaet ditt.

Den lar deg legge til en knapp som brukere kan klikke for å laste inn flere innlegg, du kan også velge å laste innlegg automatisk når bruker ruller nedover en side.

For detaljerte instruksjoner, se vår guide for hvordan du legger til last flere innlegg-knappen i WordPress.

16. Delt teller

Delt teller

Delt teller er en av de beste sosiale medier plugins for WordPress. Den er superrask og laster bare et begrenset antall topp sosiale nettverk: Facebook, Twitter, Google+, Stumbleupon, Pinterest og LinkedIn.

Den har flere knappestiler, sosial delingstelling og total antall tellingsfunksjon. Du kan omorganisere knappens visningsrekkefølge, og pluginen kan automatisk sette inn knapper i WordPress-innlegg, sider og tilpassede innleggstyper.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste alternativene for Jetpack-plugin på WordPress-nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se listen vår over viktige WordPress-plugins for å finne andre må-ha plugins for nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me