22 flotte WordPress-plugins for administrering av bilder (oppdatert)

Leter du etter de beste programtilleggene for å administrere bilder på ditt WordPress-nettsted? Bilder hjelper deg med å gi liv til innholdet ditt og øker engasjementet. I denne artikkelen vil vi dele noen av de beste WordPress-plugins for å administrere bilder mer effektivt på nettstedet ditt.


WordPress-plugins for å administrere bilder

1. Envira Gallery

Envira Gallery

Envira Gallery er markedets beste WordPress-fotogalleri-plugin. Det lar deg lage vakre og mobil-responsive bildegallerier i WordPress med bare noen få klikk.

Envira er optimalisert for ytelse, slik at galleriene dine laster raskt. Det er også den mest SEO-vennlige fotogalleri-plugin for WordPress. Envira har mange funksjoner som album, merking av bilder, vannmerke, korrektur og så videre.

Det er også et WooCommerce-tillegg som lar deg legge til en nettbutikk for å selge bildene dine.

2. Soliloquy

monolog

Skyvekontrollene lar deg lede brukerens oppmerksomhet på det viktigste innholdet ditt med vakre bildefremvisningshow ledsaget av tekst, oppfordring til handling og animasjon. Sliders kan imidlertid også bremse nettstedets hastighet som påvirker brukeropplevelsen og SEO.

Soliloquy er den beste WordPress-glidebryteren i markedet i dag. Det er merkbart raskere enn noen annen WordPress-glidebryter. Det er også det enkleste å bruke med mange funksjoner som glidebryter for innhold, karusell, glidebladstema, lysboks, osv..

3. EWWW Image Optimizer

Ewww Image Optimizer

Bilder tar lenger tid å laste enn tekst, og dette påvirker nettstedets hastighet og ytelse. Den beste måten å takle dette på er ved å optimalisere bildene dine for nettet.

EWWW Image Optimizer er den beste WordPress-plugin-en for å optimalisere bildene dine automatisk i WordPress. Den kommer med kraftige verktøy for å komprimere bilder uten å påvirke kvaliteten.

Alternativ: WP Smush

4. Smart glider 3

Smart glider 3

Smart Slider 3 er tilgjengelig som både betalt og gratis WordPress-glidebryter-plugin. Det kommer med en vakker dra og slipp tilpasning som lar deg raskt lage en lysbildefremvisning.

Den er enkel å bruke og inneholder massevis av funksjoner som animasjoner, vakre overganger, mobilvennlig glidebryter og mer.

5. Imsanity

Imsanity

Imsanity lar deg angi en maksimal bildehøyde og bredde for WordPress-opplastinger og endre størrelsen på store bildefiler automatisk. Den kan også utføre bulk størrelse på eldre opplastinger basert på innstillingene dine.

For detaljerte instruksjoner se vår guide for hvordan du endrer størrelse på store bilder i WordPress

6. Krev utvalgt bilde

Krev funksjoner for WordPress-innlegg

Noen ganger kan du eller en annen forfatter på nettstedet ditt glemme å legge til et omtalt bilde i blogginnlegget før du publiserer. Dette kan påvirke nettstedets layout, og hvis du automatisk deler innlegg på sosiale medier, vil disse nettstedene bare velge hvilket som helst bilde fra artikkelen som miniatyrbilde av innlegg.

Krev plugin for utvalgt bilde lar deg ikke publisere et innlegg før du legger til et omtalt bilde. Det vil minne deg om at du ikke har lagt til et omtalt bilde, og vil deaktivere publiser-knappen før du legger til et omtalt bilde.

For mer informasjon, se vår guide for hvordan du kan kreve funksjoner for innlegg i WordPress.

7. Standard valgt bilde

Standardbilde

Som navnet antyder, lar denne praktiske plugin deg enkelt angi et standardbilde som skal brukes som et tilbakeblikk for innlegg som ikke har et omtalt bilde tilgjengelig. Bare installer og aktiver plugin-modulen, og gå deretter videre til Innstillinger »Media side for å laste opp et standardbilde.

For alternative metoder, se vår artikkel om hvordan du angir et standardbilde med tilbakefall i WordPress.

8. Featured Video Plus

Featured Video Plus

Denne pluginen lar deg legge til en omtalt video til WordPress i stedet for et omtalt bilde. Bare legg til nettadressen til videoen, så henter den automatisk miniatyrbildet. Den støtter YouTube, Vimeo, Dailymotion, Soundcloud, Spotify osv.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se vår guide for hvordan du legger til utvalgte videominiaturbilder i WordPress.

9. Bilde widget

Bilde widget i WordPress

Normalt, hvis du vil legge til et bilde i WordPress-sidefeltet, må du legge det til manuelt i en tekstwidget ved hjelp av HTML. Image Widget-plugin legger til en widget som du kan dra og slippe til en sidefelt og deretter velge eller laste opp et bilde.

For detaljerte instruksjoner, se på artikkelen vår om hvordan du legger til et bilde i WordPress-sidefeltwidget.

10. Utvalgte bilder i RSS & Mailchimp e-post

Utvalgte bilder i RSS- og MailChimp-e-poster

Som navnet antyder, aktiverer denne pluginen funksjoner for RSS-feeden din. Hvis du bruker MailChimp for å sende innlegg via e-post til abonnentene dine, vil disse brukerne også se kjente bilder for innlegg.

For en alternativ metode, se vår veiledning for hvordan du legger til funksjoner på WordPress RSS-feed.

11. Regenerere miniatyrbilder

Regenerere bildestørrelser i WordPress

Når du laster opp et bilde, lagrer WordPress det automatisk i flere størrelser. Disse størrelsene er definert i Innstillinger »Media side. WordPress-temaer kan også legge til egne bildestørrelser som skal brukes til miniatyrbilder. Hvis du aktiverer et slikt tema, vil WordPress også begynne å lagre bilder i de nye størrelsene. Imidlertid vil den ikke gjenskape nye størrelser for eldre bilder.

Regenerere miniatyrbilde lar deg raskt regenerere alle bildestørrelser i WordPress. For detaljerte instruksjoner, ta en titt i guiden vår om hvordan du regenererer miniatyrbilder og nye bildestørrelser i WordPress.

12. Eksterne medier

Eksterne medier

Denne plugin lar deg koble eller importere filer fra Dropbox, Box, OneDrive, Google Drive, Instagram og eventuell annen ekstern fil til WordPress. Dette gir deg en enklere måte å jobbe på bilder lagret på Google Drive eller Dropbox-kontoene dine ved å få tilgang til dem direkte fra WordPress.

For detaljerte instruksjoner, se vår guide for hvordan du kobler Google Drive til ditt WordPress mediebibliotek.

13. Legg ut miniatyreditor

Legg ut miniatyreditor

Etter å ha lastet opp et omtalt bilde, vil du noen ganger legge merke til at WordPress har beskåret det, eller at det ikke vises riktig med temaet ditt. Du kan redigere bildet i favorittbildedigeringsprogrammet, eller du kan bruke denne plugin-modulen.

Post Thumbnail Editor lar deg enkelt beskjære og endre størrelse på kjennetegne bilder fra ditt WordPress admin-område. Du kan også redigere tidligere opplastede bilder. For detaljerte instruksjoner, se vår guide for hvordan du beskjærer og redigerer miniatyrbilder av WordPress.

14. Lett vannmerke

Lett vannmerke

Easy Watermark lar deg enkelt legge vannmerking til WordPress-bildene dine. Du kan velge å automatisk vannmerke alle bilder eller manuelt legge vannmerke til bestemte bilder.

Hvis du allerede bruker Envira Gallery, trenger du ikke denne pluginen. Du kan bruke Enviras vannmerketillegg i stedet.

Se trinnvise instruksjoner om bruk av begge programtilleggene i guiden vår om hvordan du automatisk legger vannmerke til bilder i WordPress

15. Enkel bakgrunnsbilde i full skjerm

Bakgrunnsbilde på full skjerm

Enkelt bakgrunnsbilde i full skjerm lar deg enkelt legge til fullskjerm bakgrunnsbilde til ethvert WordPress-tema. Mange WordPress-temaer lar deg allerede nå legge til bakgrunnsbilder på full skjerm. Imidlertid, hvis temaet ditt ikke støtter bakgrunnsbilder på full skjerm, kan du prøve denne pluginen.

For trinnvise instruksjoner, se vår veiledning for hvordan du legger til et fullskjerms bakgrunnsbilde i WordPress.

16. WP First Letter Avatar

WP First Letter Avatar

WP First Letter Avatar lar deg vise en tilpasset avatar ved å bruke den første bokstaven med brukernavnet. Du kan vise det bare for brukere som ikke har et Gravatar-bilde eller helt erstatter Gravatar med første bokstav-avatarer.

Lær mer om det i vår guide om hvordan du angir tilpasset avatar for brukere i WordPress.

17. Taksonomibilder

Taksonomibilder

Vil du legge til bildeikoner eller miniatyrbilder i kategoriene eller taggene? Taxonomibilder lar deg gjøre akkurat det. Etter å ha aktivert plugin, bare gå til Innlegg »Kategorier og klikk på legg til for å laste opp bildene dine.

For detaljerte instruksjoner, sjekk guiden vår for hvordan du legger til taksonomibilder i WordPress.

18. Media File Renamer

Media File Renamer

Har du noen gang ønsket å endre filnavnet til et bilde etter å ha lastet opp det? WordPress lar deg endre bildetittel og alt-tekst, men du kan ikke endre filnavnet. Media File Renamer-plugin lar deg enkelt endre ethvert filnavn i WordPress mediebibliotek. Den gir også automatisk navn til filnavn basert på filtittelen du oppgir under opplastingen.

Å gi nytt navn til en fil ved å bruke plugin-programmet oppdaterer også alle referanser til filen i WordPress-innleggene og -sidene. For mer informasjon, se vår guide for hvordan du gir nytt navn til bilde- og mediefiler i WordPress.

19. ImageInject

ImageInject

De fleste nybegynnere har problemer med å finne copyrightfrie bilder for blogginnleggene sine. ImageInject-plugin løser dette problemet ved å tillate deg å søke i Flickr etter kreative allmenne lisensierte bilder og legge dem til innleggene dine med riktig attribusjon.

For detaljerte instruksjoner, se på artikkelen vår om hvordan du finner og legger til kreative allmenne lisensierte bilder i WordPress.

20. Aktiver utskifting av media

Aktiver utskifting av media

Hvis du må bytte ut et bilde i WordPress-innleggene dine, må du normalt redigere innlegget for å legge til det nye bildet og fjerne det gamle. Hvis du har brukt dette bildet i flere innlegg, må du redigere alle disse innleggene for å legge til et nytt bilde.

Aktiver Media Replace-plugin lar deg erstatte mediefiler direkte fra WordPress mediebibliotek. Å bytte ut et bilde erstatter det automatisk på innleggene og sidene der du har lagt til det gamle bildet.

Se vår guide for hvordan du enkelt kan erstatte bilder og mediefiler i WordPress.

21. Plugin A / B Image Optimizer

A / B Image Optimizer

Utvalgte bilder tiltrekker brukere å klikke på artiklene dine. Noen gang lurt på hva slags funksjoner som fungerer best på nettstedet ditt? A / B Image Optimizer-plugin hjelper deg med å finne ut av dette. Den lar deg legge til to funksjoner for et innlegg, og deretter viser de bildene tilfeldig til brukerne dine. Du kan se hvilket bilde som fikk flere klikk ved å redigere et innlegg.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se på guiden vår om hvordan du deler A / B-delte testbilder i WordPress.

22. Instagram-feed

Instagram Feed

Vil du vise Instagram-bildene dine på WordPress-siden din? Instagram Feed lar deg enkelt vise Instagram-feeden din ved hjelp av en sidebar-widget eller kortkode. Bare koble nettstedet til Instagram-kontoen din, så trekker den automatisk strømmen. Du kan tilpasse strømmen ved å bruke forskjellige visningsalternativer i plugin-innstillinger.

Hvis du bruker Envira Gallery, kan du gjøre dette med Instagram-tillegget deres.

Bonusverktøy

Disse verktøyene er ikke WordPress-plugins, men de kan hjelpe deg med å forbedre kvaliteten på bilder på ditt WordPress-nettsted.

23. Canva

Lerret

Canva lar deg lage all slags grafikk med brukervennlige dra- og slippverktøy. Det kommer med profesjonelle maler som du kan bruke som utgangspunkt. Du kan også kjøpe bilder, ikoner og andre ressurser direkte fra appen.

24. Shutterstock

Shutterstock

Shutterstock er en av de største online ressursene for arkivfotografering, utklipp, illustrasjoner og vektorgrafikk. Vi er kunde hos Shutterstock og kan garantere for kvaliteten på bilder.

For flere verktøy kan det være lurt å se listen over 16 verktøy for å lage bedre bilder for blogginnleggene dine

Det er alt for nå.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å oppdage flotte WordPress-plugins for å administrere bilder på nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se hvordan vi løser vanlige bildeproblemer i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me