32 bästa WooCommerce-plugins för din butik (de flesta är GRATIS)

Letar du efter de bästa WooCommerce-plugins för din butik?


Plugins är den bästa delen av att skapa en onlinebutik med WooCommerce. De låter dig lägga till nya funktioner och växa ditt företag.

Det finns massor av gratis och premium plugins som du kan använda men inte alla är bra. Hur hittar du de bästa WooCommerce-pluginsna för din eCommerce-verksamhet?

I den här artikeln har vi handplockat några av de bästa WooCommerce-plugins för din butik för att öka försäljningen och växa ditt företag.

Bästa WooCommerce-plugins för din eCommerce-butik

Om du inte har startat din onlinebutik än så har vi en steg för steg-guide för hur du startar en onlinebutik med WooCommerce. Det leder dig igenom hur du väljer den bästa WooCommerce-värden, installerar WooCommerce, väljer ett tema och allt du behöver.

Med det sagt, låt oss ta en titt på de bästa WooCommerce-plugins för WordPress.

1. TrustPulse

TrustPulse

TrustPulse är den bästa FOMO- och sociala bevisaviseringsappen som hjälper dig att skyrocketa omvandlingar och försäljning.

Folk gillar det när de ser andra människor göra samma val innan de gör sitt eget sinne. Genom att lägga till socialt bevis tillåter du dem att se det där på din webbplats och ge dem nudgen att slutföra ett köp.

TrustPulse gör det vansinnigt enkelt. Du kan installera det på vilken webbplats som helst (ingen kodning krävs) och anpassa märken för att matcha dina butiksfärger.

Du kan smart rikta in sig på sidor eller produkter där du vill köra en kampanj och lägga till aviseringar som visar hur många som vidtar åtgärder under en viss period. För bästa resultat, kör flera kampanjer för kunder som tittar på olika produkter eller sidor.

Du får också en full live stream av åtgärder som vidtagits av användare och detaljerade analysrapporter för att hjälpa dig att optimera dina kampanjer.

För detaljerade instruktioner se vår guide om hur du använder FOMO för att öka konverteringarna.

2. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är den mest kraftfulla konverteringsoptimeringsprogramvaran på marknaden. Det hjälper dig att konvertera att överge webbplatsbesökare till prenumeranter och kunder.

Du kan använda den på din e-handelswebbplats för att minska kundvagnens övergivande, öka försäljningskonverteringen, växa din e-postlista, visa riktade webbplatsmeddelanden, retarget på plats med mera.

Om du ser allvar med att växa din e-postlista och öka försäljningen, behöver du den här verktygssatsen för konverteringsoptimering.

3. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights är den bästa Google Analytics-plugin för WooCommerce-butiker. Den levereras med förbättrad e-handelsspårning som gör att du enkelt kan spåra e-handelsdata i Google Analytics-rapporter.

Många nybörjare har svårt att förstå Google Analytics-rapporter. MonsterInsights gör det enklare genom att visa dig all information du behöver i din WordPress-instrumentpanel. Detta hjälper dig att fatta datadrivna beslut för att växa ditt företag och öka försäljningen.

Du kan använda den för att hitta dina mest visade produkter och förbättra produktsidorna. Du kan också spåra WooCommerce-kunder i Google Analytics och skapa en mer personlig upplevelse för dina användare.

4. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact är den bästa e-marknadsföringstjänsten för e-handelsföretag. Det är också den mest nybörjarvänliga, vilket gör att du enkelt kan lägga till den i din butik och börja bygga din e-postlista.

Det kommer med dussintals professionellt designade e-postmallar för olika nischer. Du kan också skapa flera listor och skapa anpassade kanaler för att skicka personliga e-postmeddelanden till utvalda målgrupper.

Mer information finns i vår kompletta handledning om hur du skapar ett nyhetsbrev via e-post.

Alternativ: Drip och SendinBlue är också båda fantastiska alternativ.

5. Avancerade kuponger

Avancerade kuponger

Avancerade kuponger Avancerade kuponger är det bästa WooCommerce-kupongkodspluginet på marknaden. Det utökar den begränsade WooCommerce-kupongfunktionen och låter dig skapa bättre kupongerbjudanden.

Det integreras tätt med WooCommerce och erbjuder funktioner som BOGO-erbjudanden (köp en få ett erbjudande), kupong-webbadresser, schemalagda kuponger, automatiskt tillämpa kuponger, fraktkuponger och mer. Det är lätt att använda och hjälper dig att öka försäljningen i din onlinebutik.

6. WooCommerce grossistsvit

WooCommerce grossistsvit/ a>

WooCommerce Wholesale Suite är en svit med tre plugins som gör att du enkelt kan ställa in grossistpriser i WooCommerce för bulkköpare och andra företag.

Du kan enkelt visa grossistpriser till grossistkunder. Du kan också ställa in den minsta mängd som de behöver för att få tillgång till grossistrabatten. Samtidigt kan du fortsätta att visa dina ordinarie priser till detaljhandelskunderna.

För mer information, se vår handledning om hur du enkelt lägger till grossistpriser i WooCommerce med steg för steg-instruktioner.

7. LiveChat

Live

Visste du att mer än 67% av kunderna i genomsnitt överger sina vagnar innan de genomförde ett köp? Det beror på att kunder vill ha omedelbara svar på sina frågor.

LiveChat är den bästa livechatt-supportprogramvaran på marknaden. Det låter dig enkelt lägga till livechatt i din WooCommerce-butik och svara på användarfrågor direkt.

Det låter dig konvertera användare till kunder innan de överger sina vagnar. LiveChat fungerar med Google Analytics, all toppmarknadsföring via e-post, CRM-programvara och mer.

För mer information se vår guide om hur du lägger till LiveChat i din WooCommerce-butik och ökar försäljningen.

Alternativ: Om du letar efter en chatbot-programvara kan du titta på ChatBot.com eftersom det kan hjälpa till att automatisera en hel del eCommerce livechat.

8. YITH WooCommerce-önskelista

YITH WooCommerce Önskelista

YITH WooCommerce önskelista-plugin tillåter dina kunder att spara produkter på sin önskelista. De kan använda önskelistan för att köpa senare eller dela sin önskelista med vänner och familj.

Detta är ett perfekt tillägg till din onlinebutik under upptagen semestersäsong när människor gör sina inköpslistor och köper presenter.

9. WooCommerce Flerspråkig

WooCommerce Flerspråkig

Icke-engelska WordPress-webbplatser överträffade de engelska WordPress-webbplatserna under 2014. Sedan dess skapas fler WooCommerce-butiker på andra språk än engelska. WooCommerce Multilingual lägger till kompatibilitetslager med det populära WPML WordPress-flerspråkiga plugin.

Detta gör att du kan översätta din produkt och andra WooCommerce-sidor på flera språk. Dina kunder kan välja att surfa på din webbplats på deras önskade språk.

10. WooCommerce Products Slider

WooCommerce Products Slider

Med WooCommerce Products Slider kan du enkelt skapa vackra produktreglage och karuseller och lägga till dem var som helst i din WooCommerce-butik.

11. RafflePress

RafflePress

RafflePress är den bästa tävlingen och giveaway-plugin för WooCommerce-butiker. Det låter dig växa din e-postlista, få mer trafik på webbplatsen och följare av sociala medier med virala tävlingar och giveaways.

Dina användare kan delta i giveawayen genom att utföra sociala åtgärder som att tweeta, titta på en video, följa en social media-profil och mer. Den har åtgärder för alla populära plattformar för sociala medier, CRMS och mer.

För bästa resultat inkluderar det verifierade sociala åtgärder och bedrägeribekämpning. Detta säkerställer att din virala kampanj ger verkligt engagemang och tillväxt i ditt företag.

12. WooCommerce Customizer

WooCommerce Customizer

WooCommerce Customizer ger ett enkelt användargränssnitt för att använda inbyggda WooCommerce-filter. Med dessa filter kan du anpassa saker som knapptext, etiketter, fält och mycket mer.

Normalt måste du skriva PHP-kod för att använda dessa filter. Med WooCommerce-anpassare kan du enkelt använda dessa filter från en enkel inställningssida (ingen kodning behövs).

13. WP Mail SMTP av WPForms

WP Mail SMTP Pro

WooCommerce-butik skickar e-postmeddelanden för olika åtgärder till butiksägaren såväl som kunderna. Det använder PHP-postfunktionen () för att göra det.

De flesta WordPress-värdföretag har emellertid inte den här funktionen korrekt och vissa blockerar till och med den. I så fall fungerar inte din butiks e-postfunktioner.

WP Mail SMTP åtgärdar problemet genom att låta dig använda en SMTP-tjänsteleverantör för att skicka e-post. Detta säkerställer att dina e-postmeddelanden från WooCommerce levereras till användarens inkorg och inte hamnar i skräppost.

Den betalda WP Mail SMTP Pro-versionen ger dig premium support, fler funktioner och inställningstjänst för vit handske.

14. WooCommerce EU: s momsöverensstämmelse

WooCommerce EU: s momsöverensstämmelse

Som namnet antyder gör detta enkla plugin din WooCommerce-butik kompatibel med den nya EU-momsen. Den kommer automatiskt att upptäcka kundens plats och visar priser med rätt moms från första sidan.

15. Beställ leveransdatum för WooCommerce

WooCommerce-leveransdatum

Detta plugin tillåter användare att välja ett leveransdatum för produkter under kassan. WooCommerce butiksägare kan se önskat leveransdatum på deras beställningssida i adminområdet.

16. YITH WooCommerce Snabbvy

YITH WooCommerce Snabbvy

WooCommerce Quick View låter dina kunder titta på produktdetaljer genom att helt enkelt ta musen över en knapp. Detta gör det möjligt för kunder att snabbt få produktinformation utan att lämna produktlistorna eller butikssidan.

Användare kommer att kunna se en större produktbild, produktbeskrivning och en knappen Lägg till i varukorgen i en lightbox-popup.

17. WooCommerce PDF-fakturor & Förpackningsglas

Ladda ner WooCommerce PDF-fakturor och förpackningssedlar

Denna snygga plugin gör det möjligt för dig att skicka PDF-fakturor och förpackningssedlar till kunder via e-post. Användare kan också ladda ner sina fakturor och hämtningar från sitt kontoområde. Som webbplatsadministratör kan du också generera fakturor i bulk, ladda ner dem och skicka dem via e-post till användare från ett administrationsområde.

18. JIT WooCommerce Jämför

WooCommerce Jämför

Som namnet antyder tillåter detta plugin dina kunder att jämföra två eller flera WooCommerce-produkter sida vid sida. Du kan välja vilka fält användare ska se i jämförelsetabellen och ordna om dem efter behov.

19. WooCommerce menylistvagn

WooCommerce menylistvagn

Normalt skulle ditt WooCommerce-tema tydligt visa en vagnknapp längst upp. Men om ditt tema inte visar en vagnknapp, eller om du inte gillar dess placering, kommer WooCommerce Menu Cart att fixa detta åt dig.

Det låter dig lägga till kundvagnsknappen i din WordPress navigationsmeny. Det fungerar med alla WordPress-teman och kommer att visa vagnikon, objekt och pris i din navigationsmeny.

20. YITH WooCommerce Ajax Search

Ajax produktsökning

Hastighet är avgörande för att en webbplats ska lyckas, särskilt för onlinebutiker. En fördröjning av en sekund i sidbelastningen kan öka kundvagnens övergivande och lägre användarengagemang.

YITH WooCommerce Ajax Search erbjuder en kraftfull sökfunktion för att omedelbart visa produkter när användare börjar skriva. Den använder Ajax för att hämta resultaten vilket innebär att dina användare kan söka utan att lämna sidan de för närvarande tittar på.

21. WooCommerce Checkout Field Editor

WooCommerce Checkout Field Editor

Vill du lägga till anpassade fält till kassasidan för WooCommerce? Med WooCommerce Checkout Field Editor-plugin kan du enkelt lägga till, anpassa och ordna om fält på kassasidan i din onlinebutik.

Detta gör att du kan anpassa hela kassupplevelsen för dina kunder och använda data för att växa ditt företag.

22. Minsta köp för WooCommerce

Minsta köp för WooCommerce

Minimiköp för WooCommerce låter dig ställa in minimiköp för dina produkter. Du kan lägga till regler för en enda produkt eller skapa regler för en produktgrupp.

Plugin tillåter dig också att tillämpa regler om minsta inköpsbelopp eller -mängd, ställa in olika regler baserat på användarroll och ställa in anpassade meddelanden som ska visas när regler inte matchas.

23. PW WooCommerce-presentkort

PW WooCommerce presentkort

PW WooCommerce Presentkort gör det superlätt att sälja presentkort i din butik. Kunder kan köpa presentkort och dela dem med vänner eller familj för att lösa in i din onlinebutik.

Plugin kommer med en vacker e-postmall för presentkort och en adminavdelning för att se dina presentkortskulder. Dina kunder kan ange presentkortets belopp, mottagaren och lägga till sitt eget personliga meddelande under köpet.

24. WooCommerce valutaväxlare

WooCommerce valutaväxlare

Som namnet antyder tillåter detta plugin dina kunder att enkelt byta valutor och få konverteringsfrekvenser i realtid i sin lokala valuta. Du kan lägga till valutaväxlaren genom att använda kortkoden eller en sidofältwidget.

25. WooCommerce-färger

WooCommerce-färger

WooCommerce Colors lägger till ett WooCommerce-avsnitt till tematilpassaren där du kan ändra färg på knappar och andra WooCommerce-element. Det är enkelt och mycket användbart om du vill anpassa WooCommerce-element utan att lägga till något anpassat CSS.

26. WooCommerce Products Filter

WooCommerce Products Filter

WooCommerce Products Filter tillåter dina webbplatskunder att filtrera produkter efter kategorier, attribut, produkt Taggar, produktanpassade taxonomier och pris. Du kan lägga till filtret var som helst med kortkoden eller sidofältets widget.

27. WooCommerce-kortkoder

WooCommerce-kortkoder

WooCommerce kommer med ett gäng kortkoder som du kan använda på hela din webbplats för att lägga till produkter, knappar och mer. WooCommerce Shortcodes-plugin lägger till en rullgardinsmeny i din WordPress visuella redigerare, så att du enkelt kan välja och infoga kortkoder i innehållsområden som inlägg, sida eller produkter.

28. Booster för WooCommerce

WooCommerce Booster

Booster for WooCommerce låter dig lägga till flera användbara funktioner på din WooCommerce-webbplats som gör att du kan driva din onlinebutik mer effektivt. Den använder ett modulärt tillvägagångssätt som liknar Jetpack och fungerar som en plugin-svit med massor av funktioner.

29. Anpassade produktflikar för WooCommerce

Anpassade produktflikar för WooCommerce

Normalt kräver produktsidor att användare bläddrar ner för att se mer information. Anpassade produktflikar för WooCommerce låter dig dela produktbeskrivning och detaljer i flikar. Detta hjälper användare att växla till det avsnitt de vill visa samtidigt som de ser till att din webbplats ser snygg och organiserad ut.

30. Variationsprover för WooCommerce

Variationsprover för WooCommerce

Variationsprovtagningar för WooCommerce låter dig enkelt lägga till produktvariantprover till WooCommerce-produktattribut. Kunderna kommer då att se vackra färgrutor, bilder och etiketter istället för rullgardinsmenyer.

Detta gör det lättare för användare att välja produktfärger, storlekar, stilar och mer. Det gör också dessa alternativ lätt märkbara och förbättrar kundupplevelsen.

31. YITH WooCommerce zoomförstoringsglas

WooCommerce zoomförstoringsglas

YITH WooCommerce Zoom Magnifier låt dina kunder zooma in och förstora produktbilderna utan att lämna sidan. Det lägger också till en produktbildgalleri-reglaget under den visade bilden.

Detta hjälper dina kunder att undersöka produktbilder med mer detaljer synliga. Detta ökar kundengagemanget i din butik, vilket ger mer försäljning.

32. WPForms

WPForms

Varje webbplats behöver ett kontaktformulär. WPForms är det bästa dra & drop form builder plugin för WordPress. Det låter dig skapa alla typer av formulär inklusive kontaktformulär, undersökningar online, enkäter och mer.

Med WPForms gratisversion kan du skapa ett enkelt kontaktformulär och har alla väsentliga funktioner.

WPForms Pro levereras med avancerade funktioner som formulärlandningssidor, konversationsformulär, formuläravstängning, smart villkorad logik etc. som du kan använda för att verkligen förbättra dina formkonverteringar.

Bonus – 33. Nextiva

Nextiva

Att ha ett telefonnummer för din onlinebutik kan bidra till att öka förtroendet och trovärdigheten. Nextiva är den bästa telefontjänsten för företag som fungerar sömlöst med WooCommerce.

Det är en virtuell affärstelefonapp, så du kan använda den för att ta emot samtal på din mobiltelefon, iPad, stationära och bärbara datorer. Det levereras med avancerade funktioner som samtalrutning, auto-attendent och andra, så att din butik enkelt kan konkurrera med de stora företagen utan de höga kostnaderna.

När du har konfigurerat ditt företag VOIP kan du sedan använda den kostnadsfria WordPress Call Button plugin för att lägga till en klick för att ringa-knappen i din onlinebutik.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta några av de bästa gratis WooCommerce-plugins för din onlinebutik. Du kanske också vill se vårt expertval av de bästa WooCommerce-teman för din eCommerce-webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map