5 bästa kontaktformulär-plugins för WordPress jämfört

Letar du efter att lägga till ett kontaktformulär på din WordPress-webbplats? Är du inte säker på vilken av de 1625+ WordPress-kontaktformulär-plugins som ska användas? I den här artikeln har vi valt ut de 5 bästa kontaktformulärens plugins för WordPress och jämfört deras för- och nackdelar, så att du enkelt kan lägga till ett kontaktformulär i WordPress.


Bästa pluginprogram för WordPress-kontaktformulär

Vilket är det bästa WordPress Form Plugin? (Video)

Svaret som är det bästa WordPress-formuläret plugin varierar beroende på dina behov och användningsfall. Även om WPForms är det snabbast växande WordPress-formuläret plugin, i vissa fall kan Formidable Forms eller en annan plugin vara bättre passform. Det är därför vi har skapat en omfattande videoguide som hjälper dig att välja den bästa WordPress-formulärbyggaren.

Prenumerera på WPBeginner

Om du inte gillar att titta på videon fortsätter du att läsa.

1. WPForms

WPForms är den mest nybörjare vänliga WordPress kontaktformulär plugin. Vi använder den på WPBeginner och alla våra andra webbplatser. WPForms byggs av samma team som WPBeginner med ett enda mål: Skapa ett WordPress-formulär-plugin som är båda enkelt och kraftfullt.

WPForms bästa WordPress-kontaktformulär plugin

Fördelar

WPForms drag & släpp online-formulärbyggare gör det till det mest användarvänliga formuläret plugin för WordPress.

WPForms Lite är tillgängligt gratis i den officiella WordPress-plugin-katalogen, vilket innebär att du kan installera det på så många webbplatser som du vill gratis.

Den fria versionen kommer med alla grundläggande kontaktformulärfunktioner inklusive grundläggande formulärfält, captcha för skräppost, e-postmeddelanden och en tacksida för formulärbekräftelse.

Premiumversionen gör att du kan utöka funktionaliteten, så att du kan bygga alla typer av formulär som flersidiga formulär, e-postabonnemangsformulär, betalningsformulär, beställningsformulär och mer.

WPForms pro kommer också med andra kraftfulla formulärfält och funktioner som smart villkorad logik, filöverföring, geo-placering, signaturfunktion, formuläruppsägning, användarinlämnat innehåll (inlägg för inlägg), inloggning och användarregistrering för WordPress och över 150+ pre -gjorda formmallar.

Du kan se alla dina formulärinsändningar direkt i din WordPress-instrumentpanel samt få anpassade e-postmeddelanden. Du kan till och med ställa in villkorade meddelanden, så att rätt person i ditt team blir meddelad.

WPForms undersökningar & polls addon är den överlägset bästa WordPress-undersökningslösningen på marknaden. Det kommer med interaktiva undersökningsrapporter, enkätundersökningar för WordPress och alla smarta undersökningsfält som stjärnbetyg, likert skala, NPS, etc. Detta sparar dig från att betala för extra prenumerationer för dyra undersökningsplattformar som Survey Monkey.

De har också en formulärlandningssida-lösning som hjälper dig att skapa distraktionsfria formsidor i WordPress vilket gör WPForms till det bästa alternativet Wufoo och Google Forms för WordPress.

Nyligen tillkännagav WPForms också sin signatur Konversationsformulär för WordPress vilket hjälper dig att förbättra din blankettfyllnadsgrad genom att göra dina formulär känner mer mänskliga.

WPForms integreras med alla populära e-postmarknadsföringstjänster och betalningsplattformar som Stripe och PayPal. Det finns dokumentation och guider tillsammans med e-postsupport och Facebook-grupp för att hjälpa dig när du behöver det.

WPForms används av över 3 miljoner webbplatser och har byggt ganska lojala följande (Se: WPForms användarrecensioner).

Nackdelar

Medan lite-versionen är gratis måste du uppgradera till WPForms Pro för att låsa upp kraftfullare funktioner.

Även om WPForms är kraftfullt är målet # 1 med detta plugin att göra det användarvänligt. Det är därför det inte har de mer komplexa funktioner som vissa andra pluginprogram erbjuder.

Bortsett från det är WPForms den bästa WordPress-formbyggaren på marknaden.

WPBeginner-användare kan använda denna WPForms-kupong som ger dig 50% rabatt på premiumversionen av WPForms.

Skaffa WPForms Pro nu »

Alternativt kan du börja med WPForms Lite gratis som enligt vår mening är det bästa gratis WordPress-formuläret plugin.

Bonus: om du är en registrerad ideell organisation kan du kvalificera dig till WPForms ideell rabatt som ger dig 75% rabatt på ordinarie pris. WPForms älskar att stödja ideella organisationer som förbättrar världen.

2. Formidabla formulär

Formidable Forms är det mest avancerade WordPress-formuläret plugin på marknaden. De är specialiserade på att hjälpa utvecklare snabbt bygga komplexa formfokuserade lösningar.

Formidabla formulär Advanced WordPress form plugin

Fördelar

Formidable är en allt-i-ett WordPress-formulärbyggare som kommer med kraftfulla tillägg för att hjälpa dig att gå utöver enkla kontaktformer.

Du kan använda formidabelt dra och släpp-gränssnitt för att skapa avancerade formulär som frågesporter, enkäter, betalningsformulär, registreringsformulär, profilformulär och mer.

Avancerade användare kommer verkligen att älska funktionen Formidable Views eftersom den låter dig formatera, filtrera och visa användarinlämnade data i framsidan av din webbplats. Du kan använda den för att skapa formfokuserade lösningar som kataloger, lista över jobbtavlor, evenemangskalendrar, hanteringssystem, betygssystem och mer.

Du kan använda Formidables avancerade beräkningsfält för att skapa kraftfulla orderformulärer samt smarta kalkylatorer som inteckningskalkylator, bilbetalningskalkylator, begära en offertberäknare och mer.

Formidabel integreras med alla populära e-postmarknadsförings- och betalningsplattformar.

De har också en kraftfull WooCommerce-integration som hjälper dig att bygga produktformer och till och med WooCommerce-produktkonfiguratorformulär som binder direkt till din kundvagn.

Nackdelar

Formidabel formbyggare är inte lika intuitiv som WPForms eftersom de fokuserar på avancerade användare och utvecklare.

Men det kompenserar för det genom att vara den mest utbyggbara lösningen på marknaden. Om du är en utvecklare eller byrå som vill bygga formbaserade lösningar eller datadrivna webbapplikationer kommer inget på marknaden nära Formidable Forms.

3. Gravity Forms

Gravity Forms är ett betalat plugin för WordPress-formbyggare som kommer med mycket avancerad funktionalitet och funktioner. De är också specialiserade på att hjälpa utvecklare att bygga komplexa formrelaterade lösningar.

Gravity Forms WordPress form plugin

Fördelar

Gravity Forms är ett kraftfullt dra och släpp kontaktformulär plugin för WordPress.

Med hjälp av ytterligare tillägg kan Gravity Forms användas för att skapa undersökningar, frågesporter, användarinlämnat innehåll och till och med webbkatalog.

Det kommer med premiumstödalternativ som vanliga frågor, kunskapsbas, forum och e-poststöd. Det betyder att hjälp finns tillgänglig när du behöver den.

Nackdelar

Gravityformer har inte en gratisversion, så det kan vara lite dyrt än andra WordPress-kontaktformulär plugins. Men om du använder det på flera webbplatser och projekt, bör kostnaden inte vara en stor sak.

4. Ninja Forms

Ninja Forms är ett freemium-kontaktformulär för WordPress. Det kan användas för att skapa mycket interaktiv form med mycket liten ansträngning.

Ninja bildar WordPress Form Creation Plugin

Fördelar

Baspluginet för Ninja Forms är gratis tillgängligt från det officiella WordPress-arkivet. Detta innebär att du kan ladda ner och installera det på så många webbplatser du vill.

Det finns premiumförlängningar som gör att du kan utöka Ninja Forms-funktionalitet som att ansluta till Campaign Monitor, Freshbooks, Salesforce, SMS-meddelanden osv..

Det finns ett användbart alternativ för gemenskapsstöd, såväl som dokumentation, guider och e-postsupport.

Nackdelar

Trots att huvudpluginet är tillgängligt gratis är inte tillägget det. Att köpa två eller flera tillägg eller till och med utvecklarpaketet kommer att kosta dig nästan samma belopp som WPForms eller Formidable Forms.

5. Kontaktformulär 7

Även om vi inte rekommenderar kontaktformulär 7 kan listan inte vara fullständig utan det äldsta och mest nedladdade kontaktformuläret i den officiella WordPress-plugin-katalogen.

Kontaktformulär 7 Gratis WordPress-kontaktformulär plugin

Fördelar

Priset är förmodligen den viktigaste fördelen med att använda kontaktformulär 7. Du kan fritt installera det på så många webbplatser du vill.

Även om du letar efter ett gratis WordPress-formulär-plugin, så är WPForms Lite, Formidable Forms och Ninja Forms alla betydligt bättre lösningar än Kontaktformulär 7.

Det finns flera tredjeparts plugins som fungerar som add-on plugins för kontaktformulär 7. De flesta av dem är tillgängliga gratis.

Nackdelar

Kontaktformulär 7 är en lösning under genomsnittet för att skapa ett grundläggande kontaktformulär för din blogg. Det är mycket svårt att skapa för absoluta nybörjare. Användargränssnittet är inte alls intuitivt.

Eftersom det är ett gratis plugin är supportalternativen begränsade.

Det finns flera tredjeparts-tillägg tillgängliga för kontaktformulär 7, men den officiella pluginwebbplatsen har inte en tilläggskatalog som gör det svårt att hitta tillägg för att utöka funktionaliteten för basplugin.

Vilket är det bästa kontaktformuläret för WordPress?

De plugins som vi nämnde i den här artikeln kan alla hjälpa dig att skapa ett kontaktformulär-plugin. Att bestämma det bästa pluginprogrammet för WordPress-formbyggare varierar dock beroende på dina behov.

Om du är nybörjare och inte vill spendera några pengar, gå med WPForms Lite.

Om du är företagare och vill skapa kraftfulla formulär utan att lära dig kod eller anställa en utvecklare, gå sedan med WPForms Pro-versionen.

Om du är en utvecklare som försöker bygga mer komplexa former finns det ingen bättre lösning än Formidable Forms.

Vårt övergripande val för det bästa WordPress-kontaktformuläret är WPForms.

Vi hoppas att den här guiden hjälpte dig att välja det bästa kontaktformuläret för din WordPress-webbplats. Du kanske också vill ta en titt på vår guide om de bästa WordPress-sidbyggaren-plugins och bästa WordPress-backup-plugins jämfört (fördelar och nackdelar).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me