5 bästa populära inplugins för WordPress

När du surfar på webben har du antagligen stött på webbplatser med avsnitt om populära artiklar. Att visa populära inlägg hjälper dina webbplatsbesökare att hitta ditt bästa innehåll och öka dina sidvisningar. Om du vill lägga till ett populärt inlägg på din webbplats är du på rätt plats. I den här artikeln kommer vi att visa dig de bästa populära inläggsplugins för WordPress.


Bästa populära inläggsplugins för WordPress

Visar populära inlägg på din WordPress-webbplats

Innan du hämtar ett plugin för att visa upp ditt mest populära innehåll, kanske du vill titta runt och se hur andra framgångsrika webbplatser gör det.

Till exempel, vissa webbplatsägare hålla sig till de mest populära artiklarna hela tiden. Andra populära bloggar visar artiklar som trender den dagen, veckan eller månaden. Detta gör att de kan hoppa över sina gamla populära artiklar och få fler sidvisningar för sina nyligen trendiga artiklar.

Populära inlägg på listan25

Några webbplatser kombinerar populära, senaste och mest diskuterade artiklar i en widget med flikar eller ett skjutreglage för innehåll.

Exempel på trendartiklar

Du måste också bestämma var du vill visa de populära inläggen på din webbplats. Du kan visa det på första sidan, enstaka artiklar eller varje sida på din webbplats. Testa olika placeringar hjälper dig att ta reda på vad som fungerar bäst för din webbplats.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa populära inläggspluginsna för WordPress.

1. WordPress Populära inlägg

WordPress Populära inlägg widget

Med över 200 000 aktiva installationer är WordPress Popular Posts-plugin ett av marknadens mest nedladdade populära inläggsplugin. Det låter dig visa populära inlägg med många olika förhållanden. Du kan visa artiklar som nyligen är trender genom att välja ett datumintervall. Du kan också visa mest kommenterade eller mest visade artiklar.

Det är kapabelt med flera widgetar vilket innebär att du kan lägga till samma widget flera gånger i samma eller olika sidofält. Du kan tillämpa din egen anpassade CSS, visa miniatyrer efter inlägg, utdrag, författare, kommentarantal, antal visningar och mer.

Fördelar: WordPress populära inlägg är ett kraftfullt plugin med alla alternativ som du behöver för att visa dina populära inlägg. Stöd för anpassade inläggstyper och möjligheten att lägga till widgeten flera gånger gör att du kan skapa olika uppsättningar av populära vyer, t.ex. Populära inlägg, populära recensioner osv.

Nackdelar: Plugin skapar två extra tabeller i databasen för att lagra populära inläggsdata och cache. Medan vissa människor kan hävda att det är en bättre metod att hålla dessa data ur standard WordPress-tabeller, kan andra tycka att det är databasintensivt.

2. Topp 10 – Populära inläggsplugin för WordPress

Topp 10 - Populära inläggsplugin för WordPress

Topp 10 populära inlägg plugin för WordPress är en annan stark kandidat i vår lista över de bästa populära inlägg plugins. När det gäller funktionerna matchar det WordPress populära inlägg och tillfogar till och med några fler funktioner. Topp 10 kommer också med en mycket konfigurerbar widget och kortkoder.

Trots namnet låter plugin-programmet faktiskt visa vilket antal populära inlägg som helst. Det låter dig välja ett datumintervall att välja mellan. Du kan visa inläggvisningar, författare, inläggssammanfattning eller utdrag och skicka miniatyrer i den populära inläggslistan.

Topp 10 kommer med ett inbyggt cachesystem för att göra det mindre resurskrävande. Det spelar också fint tillsammans med WordPress-caching-plugins som W3 Total Cache och WP Super Cache.

Fördelar: Topp 10 populära inlägg Plugin är funktionsrikt, flexibelt och enkelt att installera. Den har aggressiv cache för att minska serverbelastningen, och det fungerar bra med WordPress-cache-plugins.

Nackdelar: Inställningssidan för plugin har alldeles för många alternativ och nybörjare kan tycka det är lite komplicerat.

3. Relevant

Relevant

Vill du att ditt populära inläggsplugin också ska visa dina presenterade artiklar, relaterat innehåll och senaste inlägg? Relevant låter dig göra det. Den levereras med flera widgets inklusive en för populära inlägg och en snygg inställningssida.

Du kan visa populära inlägg efter kommentarer eller sidvisningar. Det låter dig också visa miniatyrbilder, författare, utdrag och inläggsdatum.

Vill du inte använda widgeten? Relevanta kommer också med kortkoder och mallar som du kan använda för att visa populära inlägg var som helst på din webbplats. Du kan också aktivera postblock före eller efter innehåll.

Fördelar: Den kombinerar funktioner, senaste och relaterade inläggsfunktioner i ett bekvämt paket.

Nackdelar: Funktionen populära inlägg tillåter dig inte att visa populära inlägg i ett visst datumintervall.

4. WP-PostRatings

WP-Postratings

Vill du visa de högst rankade inläggen på din webbplats? WP-PostRatings hjälper dig att göra det. Det gör att dina användare kan betygsätta artiklar på din webbplats.

Du kan välja betygsikonerna och vem som kan rösta på artiklar (alla användare vs endast inloggade användare). Det stöder rika utdrag och det är mycket anpassningsbart genom filter och malltaggar.

Det bästa med plugin-programmet är dess betygswidget som visar högst rankade inlägg på din webbplats. Detta gör att du kan visa populära inlägg efter användarröst. Plugin fungerar också med WordPress Popular Posts-plugin.

För detaljerade instruktioner, se vår guide om hur du lägger till betygssystem för inlägg i WordPress

Fördelar: Du kan visa populära inlägg baserat på användarbetyg istället för sidvisningar eller kommentarer.

Nackdelar: För att implementera plugin måste du lägga till malltaggar i dina WordPress temafiler. Om du inte har gjort det tidigare, kolla in vår guide för hur du kopierar och klistrar in kod i WordPress.

5. Trending / Populär postreglage och widget

Populära inläggslider

Som namnet antyder tillåter detta plugin dig att visa populära inlägg i ett skjutreglage, ett rutnätblock eller som en vanlig lista. På det här sättet kan du visa ditt bästa innehåll på mer engagerande sätt än bara en lista med länkar i din sidofält.

Det kommer med en enkel inställningssida där du kan välja tidsintervall. Detta gör att du kan visa inlägg trender under ett visst år, månad eller vecka.

Plugin kommer med enkla att använda kortkoder som du kan lägga till i dina inlägg eller sidor. Du kan också använda kortkoden i din pluginmoduler för sidbyggare.

Om du vill implementera det direkt i ditt tema kan du använda malltaggar för att göra det.

Fördelar: Möjlighet att lägga till populära inlägg reglage, karuseller och rutnätblock och visa dem var som helst på din webbplats.

Nackdelar: Begränsade funktioner än andra populära inlägg plugin. Skjutreglaget, karusellen och rutnätblocken fungerar bara med kortkod. Widgeten är i princip en lista med länkar med miniatyrbilder, utdrag och en del metadata.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa populära inläggsplugin för WordPress. Du kanske också vill se vår lista över de mest användbara WordPress-widgetarna för din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me