5 bästa WordPress företagsregister plugins

Letar du efter de bästa WordPress-katalogen plugins?


En företagskatalog hjälper användare att upptäcka tjänsteleverantörer i en viss nisch eller kategori. Samtidigt hjälper det dessa företag att hitta kunder och möjligheter.

Som webbplatsägare kan du till och med tjäna pengar online genom att sälja betalda listor i din företagskatalog.

I den här artikeln har vi handplockat några av de bästa WordPress-företagskatalogen plugins som hjälper dig att spara lite tid och pengar.

Bästa plugin-program för WordPress

Bästa WordPress Business Directory-plugins

En bra plugin för företagskataloger gör att du enkelt kan skapa listor över företag organiserade efter plats, kategori och andra parametrar.

Företagskataloger hjälper användare att hitta nya leverantörer samtidigt som de hjälper företag att få kontakt med kunder och andra företag.

Till skillnad från en Google-sökning består en företagskatalog av sammanlagda listor med beskrivning, recensioner och foton. Detta gör dem mer användbara för användare som söker specifika företag.

Du letar efter ett företagskatalogplugin som låter dig göra allt detta. Vi kommer också att lyfta fram företagsregisterplugins som gör att dina användare kan skicka listor, integrera betalda inlägg och sökalternativ.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress-katalogen plugins som du kan använda.

1. Formidabel form

Formidabla formulär

Formidable Forms är en av de bästa WordPress-formulärbyggaren plugins på marknaden. Det låter dig skapa avancerade formulär och lägga till dem på din webbplats.

Med hjälp av mallar för fastighetslistor kan du skapa ett formulär som användare kommer att använda för att skicka in sina poster i din katalog. Sedan kan du visa företagskataloglistorna på en WordPress-sida.

Det levereras med många premiumtillägg för att lägga till fler funktioner och funktionalitet i din WordPress-företagskatalog. Formidabla formulär stöder helt MailChimp, PayPal, WPML och WooCommerce.

För mer information, kolla in vår steg-för-steg-tutorial om hur du skapar en webbkatalog i WordPress med Formidable Forms.

2. Plugin för företagsregister

Företagsregister plugin

Business Directory Plugin är ett gratis WordPress-plugin för att skapa en enkel företagskatalog. Det kommer med grundläggande funktioner som krävs för att köra en webbkatalog som anpassningsbara formulärfält, acceptera betalningar för listor osv.

Det låter dig sortera poster i kategorier och taggar, skapa presenterade poster och anpassa postformulär.

Om du vill komma åt fler funktioner och tillägg har den också en proversion. Premiumfunktionerna inkluderar flera moduler, Google Maps-support, användarbetyg, sökning av postnummer, filuppladdning och mer.

3. Anslutningsföretagsregister

anslutningar

Connections är ett kraftfullt företagskatalogplugin för WordPress. Det kommer med en uppsättning anpassade fält som kan användas för att skapa nästan alla typer av webbkataloger. I sekretessinställningarna kan du eller dina användare ställa in sekretessnivå för vissa anpassade fält som företags telefonnummer eller interna meddelanden.

Det är mycket enkelt att visa din katalog i front-end. Du måste lägga till en enkel kortkod till din katalogsida. Det erbjuder anpassade kortkoder med omfattande alternativ för att anpassa utseendet på din företagskatalog.

Anslutningar plugin kommer också med mallstöd så att du kan välja en layout för dina listor från förbyggda katalogmallar.

4. GeoDirectory

GeoDirectory

Som namnet antyder låter GeoDirectory dig skapa en platsbaserad företagskatalog som Yelp, TripAdvisor, YellowPages, etc. Med hjälp av ett enkelt gränssnitt kan dina användare skicka listor till katalogen. Dessa listor eller poster pekas på kartan, och dina användare kan söka efter platser, företag, kvarter osv.

Du kan tjäna pengar på din webbplats genom att sälja kataloglistorna. GeoDirectory låter dig också visa händelselistor, skapa kataloger med flera platser och lägga till betalningsportar.

5. Namnskatalog

Namnskatalog

Namnkatalog är ett annat gratis WordPress-katalogplugin. Det gör att du enkelt kan skapa en affärs- eller personlig katalog. Med hjälp av konfigurationsalternativen kan du välja en layout och anpassa plugin-funktionaliteten.

Det stöder kortkoder för att visa kataloglistor på en WordPress-post eller -sida. Du kan sortera posterna för att visa nya listor överst på sidan, så att dessa poster får större exponering.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-katalogen plugins. Du kanske också vill kolla in vår lista över de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna för småföretag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map