5 bästa WordPress-medlemskapsplugin (jämfört) – 2020

Letar du efter att bygga en medlemskapssida i WordPress? Vill du veta vilket är det bästa WordPress-medlemskapspluginet? Att välja rätt plugin för medlemskap är avgörande för ditt företag eftersom en bättre plattform innebär större möjligheter till tillväxt. I den här artikeln kommer vi att jämföra 5 bästa WordPress-medlemskapsplugin för att enkelt skapa webbplatser med betalt medlemskap.


Bästa WordPress-pluginprogram för jämförelse

Vad du ska titta på i ett WordPress-medlemskapsplugin?

Det finns massor av WordPress-medlemskapsprogram, men inte alla av dem har specifika funktioner som du kan behöva för att skapa din medlemssida.

Vissa av dem är bra för att sälja prenumerationer på en enda nivå medan andra erbjuder mer olika medlemsnivåer och funktioner för prenumerationshantering.

Vissa plugins erbjuder droppinnehållsfunktion som låter dig sakta släppa nytt innehåll till en användare. Medan andra är begränsade till att endast erbjuda doldt innehåll.

Du måste också ta reda på vilka betalningsportar du kommer att använda. Vill du bara acceptera kreditkort, PayPal eller båda? Ditt medlemskapsplugin bör ha stöd för dina föredragna betalningsportar antingen inbyggd eller via ett tillägg.

Med detta sagt, låt oss se vad du behöver för att starta en WordPress-medlemskapssida.

Vad behöver du för att köra en WordPress-medlemskapssida?

Medlemskapswebbplatser är resurskrävande, och att välja fel värd kan vara skadligt för din totala prestanda. Det är därför det första du behöver göra är att välja den bästa WordPress-hosting som du har råd.

Om du har en budget kan du börja med Bluehost. Deras Business Pro-plan kommer med ett SSL-certifikat som du behöver för att säkert samla in betalningar, dedicerad IP och en dedicerad supportlinje.

Om budget inte är ett problem, och du vill ha bästa prestanda, rekommenderar vi att du använder en hanterad WordPress-webbhotell som WPEngine.

Om du inte redan har ett måste du välja ett domännamn för din webbplats. Här är vår guide för hur du väljer rätt domännamn för din medlemssida.

Slutligen måste du välja viktiga affärsplugins som OptinMonster som hjälper dig att fånga leads och öka prenumerationerna.

Nu när vi har täckt vad du behöver för att starta en medlemskapssida i WordPress, låt oss ta en titt på våra bästa WordPress-medlemskapsplugins.

1. MemberPress

MemberPress

MemberPress är ett av de populäraste WordPress-medlemskapspluginema. Det är också det enklaste att använda och det mest robusta när det gäller funktioner.

Fördelar med MembersPress WordPress Membership Plugin

Lätt att installera – MemberPress gör det enkelt att konfigurera en medlemswebbplats med WordPress. Det kan automatiskt ställa in priser, inloggning, konto och tacksidor för dina användare. Att lägga till medlemsplaner är också mycket rakt fram.

Kontroll av innehållsåtkomst – MemberPress kommer med kraftfull åtkomstkontroll, som gör att du kan begränsa åtkomst till allt innehåll inklusive inlägg, sidor, kategorier, taggar, filer osv..

Dryck av innehåll – Med dropp av innehåll kan du visa begränsat innehåll för medlemmar efter en viss tid. Detta är en mycket användbar funktion för att sälja onlinekurser eller läromedel.

integrationer – MemberPress integreras med e-posttjänsterna AWeber, MailChimp, GetResponse och MadMimi. Det integreras också med Amazon Web Services och BluBrry för podcast-värd.

Betalningsportar – MemberPress kommer med inbyggt stöd för PayPal- och Stripe-betalningsportaler. Utvecklingsplan lägger också till stöd för Authorize.net.

Nackdelar med att använda MemberPress Pro

Begränsade betalningsalternativ – MemberPress stöder bara de tre mest populära betalningsportarna. Detta skulle vara ett avtal för webbplatsägare som bor i länder som inte stöds av dessa betalningsportaler.

Begränsade integrationer – Även om plugin-programmet har tillräckligt med stöd för populära tjänster för att köra en medlemssida effektivt, saknar det fortfarande integrationer med vissa andra populära tjänster. Plugin-enheten är lätt utdragbar och du kan betala någon för att integrera en tredje parts tjänst som du vill använda.

Prissättning: Från $ 129 / år för Basic-planen och $ 249 / year för Plus-planen.

Vi tycker att MemberPress är det lättaste att använda WordPress-medlemskapsplugin för nybörjare. Det är snabbt att installera med massor av kraftfulla alternativ.

2. LearnDash

LearnDash

LearnDash är en superflexibel och extremt enkel att använda WordPress LMS-plugin. Den levereras med avancerade medlemsmoduler och massor av integrationer.

Fördelar med att använda LearnDash

Lätt att installera LearnDash är ganska enkelt att installera och lägga till innehåll till det mycket enklare. Det kommer också med avancerade verktyg för att enkelt organisera ditt medlemsinnehåll i nivåer, grupper osv.

Enkla innehållsbegränsningar Med LearnDash kan du enkelt dölja allt innehåll och begränsa det till olika medlemsgrupper.

Sälj kurser – LearnDash låter dig enkelt skapa och sälja onlinekurser. Den har avancerade moduler som gör att du bättre kan hantera inlärningsmaterial än andra WordPress-plugins.

Droppinnehåll – Den levereras med kraftfull droppinnehållsfunktion som gör att du kan rulla ut innehåll till användare med regelbundna intervall eller vid slutförande av nivåer.

Inbyggda gemenskapsfunktioner Det kommer med verktyg för att skapa mycket engagerande medlemswebbplatser med frågesporter, användaremblem, kursspecifika forum, certifikat, användarprofiler osv..

integrationer & betalningar LearnDash erbjuder en fantastisk uppsättning integrationer och betalningsportar. Du kan till och med ansluta den till MemberPress, WooCommerce, bbPress, Slack, etc..

Nackdelar med att använda LearnDash

Saknar vissa medlemsfunktioner – Om du försöker bygga en medlemswebbplats utan att sälja kurser, kanske några av LearnDash-funktionerna kanske inte är till nytta för dig.

Prissättning: Från 159 $ för en enda webbplatslicens med 1 års support och uppdateringar.

LearnDash är den perfekta lösningen om du vill sälja onlinekurser på en webbplats med betalt medlemskap. Den omfattande uppsättningen av tillägg och integrationer gör att du kan bygga en mycket engagerande plattform.

3. Lärbara

Läraktig

Teachable är en allomfattande online-kursbyggare. Det packar medlemswebbplats, LMS, diskussionsforum, e-postmarknadsföring och analys allt under en instrumentpanel.

Fördelar med att använda lärbara

Enkel användning Lärbar är lätt att installera och kräver inga tekniska färdigheter alls. Att skapa medlemskapsinnehåll är en bris och innehåller inbyggda verktyg för att snabbt skapa och ladda upp videor, text, PDF och mer.

Droppinnehåll Den innehåller flexibel droppinnehållsfunktion, som låter dig rulla ut innehåll baserat på användarnas framsteg eller prenumerationsnivå.

Inbyggda engagemangsfunktioner Det erbjuder diskussionsforum, frågesporter, kontaktformulär, certifikat och andra funktioner för att öka användarnas engagemang och bygga kraftfulla onlinemiljöer.

Nackdelar med att använda lärbara

Inte ett WordPress-plugin Lärbar är inte tillgängligt som ett WordPress-plugin. Istället kan du integrera den på din WordPress-webbplats genom att lägga till länkar eller en underdomän.

Dyrare Inlärningsbara inkluderar allt som gör det dyrare än andra WordPress-medlemskapsprogram.

Prissättning: Grundläggande plan börjar på $ 39 / månad, professionell $ 99 / månad och företag $ 499 / månad.

4. Begränsa Content Pro

Begränsa Content Pro

Restrict Content Pro är en kraftfull utmanare för titeln på det bästa medlemskapspluginet för WordPress. Det skapas av samma team som ligger bakom de populära Easy Digital Downloads och AffiliateWP-plugins.

Fördelar med att använda Restrict Content Pro

Lätt att använda – Begränsa Content Pro integreras vackert med WordPress användargränssnitt. Detta gör att du enkelt kan ta reda på hur du använder den.

Inbyggda integrationer – Till skillnad från andra plugins för medlemskap kommer Restrict Content Pro med inbyggda integrationer som andra plugins skickar som betalda tillägg. Det har Stripe, PayPal, MailChimp, MailPoet, e-posthanterare, CSV-export och många fler funktioner.

Betalningsportar – Stripe, PayPal och Braintree kommer som gratis tillägg. Andra stödjade betalningsportar inkluderar 2Checkout, PayPal Webbbetalningar Pro, PayPal Express och Stripe Checkout.

Fungerar med enkla digitala nedladdningar – Om du kör Easy Digital Downloads för att sälja digitala produkter är Restrict Content Pro den perfekta följeslagaren för det.

Utmärkt stöd – Det finns en omfattande gratis dokumentation tillgänglig för alla användare. Du får också professionellt support via e-post med mycket snabba svarstider.

Nackdelar med att använda Restrict Content Pro

Färre integration – Det har färre integrationer med tredjeparts-tjänster, till exempel leverantörer av e-posttjänster än vissa andra plugins på den här listan.

Prissättning: 99 $ med 12 tillägg och licens för en enda webbplats, $ 149 för 5 webbplatser och $ 249 för alla tillägg och obegränsade webbplatser. Det finns också en livslängdsplan på $ 499.

Vi fann Restrict Content Pro vara en av de mest enkla att använda medlemskapsplugin. Det är också utvecklarvänligt och kommer med en stor uppsättning funktioner som är perfekta för alla typer av medlemswebbplatser.

5. S2Member

S2Member

S2Member är ett populärt gratis WordPress-medlemskapsplugin med proversion också tillgänglig. Det har funnits länge och har en hängiven användarbas.

Fördelar med att använda S2Member WordPress Membership Plugin

Gratis basplugin – S2Member-basplugin är gratis. Vem som helst kan ladda ner och prova. Det är begränsat vad gäller funktioner och support men ger dig en bra utgångspunkt.

Dryck av innehåll – S2Member Pro kommer med innehålls droppfunktion.

Betalningsportar – Gratisversionen stöder PayPal. Pro-versionen av plugin stöder också Stripe och Authorize.net.

integrationer – Fungerar med MailChimp, bbPress och BuddyPress.

Dokumentation & Stöd – S2Member har en omfattande kunskapsbas för alla. Pro-användare får också e-postbaserat support.

Nackdelar med att använda S2Member WordPress Membership Plugin

Inte särskilt användarvänligt – Vi tyckte att s2Member var lite svårare att använda än andra plugins för medlemskap.

Gratis versionbegränsningar – Gratisversionen stöder endast PayPal, begränsar till endast fyra medlemsnivåer och har inte droppinnehållsfunktion.

Prissättning: Basplugin är gratis, då kostar Pro-versionen för en enda webbplatslicens 89 USD. För obegränsade webbplatser kostar proversionen 189 USD.

Slutsats:

Vi tror att MemberPress är det bästa alternativet för WordPress-medlemskapsplugin. Den har alla funktioner du behöver med bra dokumentation och support.

Om du vill ha något enkelt och flexibelt är Restrict Content Pro ett bra alternativ. Teamet bakom har en bevisad meritlista för att producera utmärkta produkter.

Om du vill sälja kurser på din medlemswebbplats rekommenderar vi att du använder LearnDash, det kommer med kraftfulla funktioner för att skapa och sälja kurser online.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-medlemskapspluginet för din webbplats. Du kanske också vill se vår steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me