5 bästa WordPress Survey Plugins (Jämfört)

Letar du efter det bästa WordPress-undersökningspluginet för din webbplats? Undersökningar gör att du kan samla in feedback från användare, så att du kan använda den för att förbättra ditt företag. I den här artikeln kommer vi att jämföra marknadens bästa WordPress-undersökningsprogram.


Bästa WordPress-undersökningsprogram

Vad du ska leta efter i ett WordPress Survey Plugin?

Det finns många sätt du kan samla in feedback från användare på din webbplats. Du kan lägga till ett kontaktformulär, skapa omröstningar, be användare att lämna kommentarer och mer.

Att lägga till en undersökning är lite mer involverad än så. Du måste göra det engagerande, roligt och enkelt för att få maximalt användardeltagande.

En bra undersökningsplugin gör att ditt formulär ser bra ut och det är enkelt att använda. Rapportering är avgörande för undersökningar. Det är därför du måste se till att du kan lagra användarinlämnade data med ett alternativ för att exportera det, så att du kan använda dem i ett kalkylblad eller en CRM-programvara.

Du måste också överväga hur du vill dela undersökningsresultaten. Om du vill visa resultaten på din webbplats behöver du ett plugin som låter dig bädda in undersökningsresultat i ett vackert format.

Som sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress-undersökningsprogrammen och hur de hanterar alla dessa funktioner.

1. WPForms

WPForms

WPForms är det bästa WordPress-kontaktformuläret på marknaden. Det kommer med kraftfulla undersökningar och undersökningar som gör att du snabbt kan skapa mycket engagerande undersökningsformer.

Du kan kombinera tillägg till enkäter och enkäter med andra kraftfulla WPForms-funktioner som villkorad logik, flersidiga formulär, anpassade meddelanden, e-postintegration och mer.

Du kan konvertera valfri form till en undersökning genom att helt enkelt klicka i en kryssruta. Du kan lägga till valfritt formulärfält till din undersökning med ett klick som innehåller text, kryssrutor, alternativknappar, betyg och fältet Likert-skala.

Det bästa med WPForms-undersökningar är rapporteringsavsnittet. WPForms skapar automatiskt vackra rapporter med grafer och diagram baserat på enkätsvar. Du kan visa undersökningsresultat på valfri WordPress-sida med en kortkod eller omdirigera dina användare till resultatsidan efter att de har fyllt i undersökningen.

Du har möjlighet att exportera vackra enkätsdiagram som bilder att dela på sociala medier eller dina powerpoint-presentationer. Du kan också skriva ut de rapporter som ska inkluderas i dina förslag eller tonhöjder.

För detaljerade instruktioner, se vår artikel om hur du skapar en undersökning i WordPress med vackra rapporter.

2. Polldaddy

Polldaddy

Polldaddy är en berömd WordPress-enkät och enkät-plugin. Det är inte ett plugin för kontaktformulär och till skillnad från vissa andra plugins i listan är det inte lämpligt för andra syften än undersökningar och undersökningar.

Det är tillgängligt som ett gratis plugin, men du behöver ett WordPress.com-konto för att få API-nyckeln. Den kostnadsfria versionen är begränsad när det gäller funktioner och lägger också till Polldaddy-logotypen i din undersökningsformulär.

Polldaddy är lätt att använda med ett dra-och-släpp-verktyg för att skapa din enkät och undersökningar. Du kan ändra inställningar för undersökningsdelning, resultatdelning och stylingalternativ för varje undersökning du skapar. Det innehåller också captcha för att blockera skräppost och en del grundläggande IP-filtrering för att förhindra flera svar.

3. Gravity Forms

Gravity Forms

Gravity Forms är ett av de äldsta WordPress-formuläret plugins som kommer med många tillägg inklusive en för att skapa undersökningar. Det är lätt att använda och du kan skapa valfri form med hjälp av formulärbyggaren med många vanliga formulärfält inklusive ett undersökningsfält.

Undersökningsresultaten kan emellertid bara ses inom adminområdet och det finns inga diagram / diagram. Du kan exportera undersökningsresultat till en CSV-fil och visa resultaten på din webbplats med ett WordPress-tabellplugin.

Obs! Du kommer åtminstone behöva Elite-planen för att få åtkomst till undersökningen.

4. Quiz and Survey Master

Quiz och enkätmästare

Som namnet antyder är Quiz och Survey Master utformade för att hjälpa dig lägga till frågesporter och undersökningar på din WordPress-webbplats. Det har inte det vänligaste användargränssnittet, men det är väl dokumenterat och kommer med många användbara funktioner.

Den basfria plugin gör att du kan skapa undersökningar med alla vanliga formulärfält, och du kan till och med skapa enkätundersökningar. Du kan också använda den för att lägga till frågesporter i WordPress med interaktiva svar, topplistor och poäng.

Plugin kan också skicka e-postmeddelanden efter genomförd undersökning för att tacka användare eller omdirigera dem till valfri sida på din WordPress-webbplats. För rapportering och analys måste du köpa separat ett premiumtillägg.

5. WP-undersökningar

WP-omröstningar

Om du letar efter en enkel enkätlösning för dina användare att delta, är WP-Polls ett enkelt gratis alternativ. Till skillnad från andra insticksprogram i den här listan har den inte någon formulärbyggare, och du kan bara använda radioknappar eller kryssrutor för att samla svar vilket gör det ganska begränsat.

Användarna får automatiskt resultat från omröstningen efter att de har avgivit sin röst. Det sparar användarsvar i loggarna där du kan se hur registrerade användare röstade. För icke-registrerade användare kan du se IP-adresser för att filtrera bort dubbla röster.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-undersökningspluginet för din webbplats. Du kanske också vill se vår guide om hur du spårar användarengagemang i WordPress med Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me