5 beste kontaktskjema-plugins for WordPress sammenlignet

Ønsker du å legge til et kontaktskjema på ditt WordPress-nettsted? Er du ikke sikker på hvilken av de 1625+ WordPress kontaktskjema-pluginene du skal bruke? I denne artikkelen har vi valgt ut de 5 beste plugin-programtilleggene for WordPress og sammenlignet fordeler og ulemper, slik at du enkelt kan legge til et kontaktskjema i WordPress.


Beste WordPress-kontaktskjema-plugins

Hvilken er den beste WordPress Form Plugin? (Video)

Svaret som er det beste WordPress-skjemaet plugin varierer avhengig av dine behov og brukssaker. Mens WPForms er det raskt voksende WordPress-skjemaet plugin, kan i noen tilfeller Formidable Forms eller en annen plugin være en bedre passform. Dette er grunnen til at vi har laget en omfattende videoguide som hjelper deg å velge den beste WordPress-skjemabyggeren.

Abonner på WPBeginner

Hvis du ikke liker å se videoen, kan du fortsette å lese.

1. WPForms

WPForms er den mest nybegynner WordPress-kontaktskjema-plugin. Vi bruker den på WPBeginner og alle våre andre nettsteder. WPForms er bygget av det samme teamet som WPBeginner med ett mål: Lag et WordPress-skjema-plugin som begge deler enkelt og kraftig.

WPForms Beste WordPress-kontaktskjema-plugin

Pros

WPForms ‘dra & drop online form builder gjør det til det mest brukervennlige skjemaet plugin for WordPress.

WPForms Lite er tilgjengelig gratis i den offisielle WordPress-plugin-katalogen, noe som betyr at du kan installere det på så mange nettsteder du vil gratis.

Gratisversjonen kommer med alle de grunnleggende kontaktskjermfunksjonene inkludert grunnleggende skjemafelt, captcha for spambeskyttelse, e-postvarsler og en takkeside for skjemabekreftelse.

Premium-versjonen lar deg utvide funksjonaliteten, slik at du kan bygge alle typer skjemaer som skjemaer på flere sider, e-postabonnement, betalingsformer, bestillingsskjemaer og mer.

WPForms pro kommer også med andre kraftige formfelt og funksjoner som smart betinget logikk, filopplasting, geografisk plassering, signaturfunksjon, skjemaoppgivelse, brukerinnsendt innhold (postinnlegg), innlogging og brukerregistrering for WordPress og over 150+ pre -lagde formmaler.

Du kan se alle skjemainnsendingene dine rett innenfor WordPress-oversikten, samt få tilpassede e-postvarsler. Du kan til og med konfigurere betingede varsler, slik at riktig person i teamet ditt blir varslet.

WPForms undersøkelser & polls addon er den desidert beste WordPress undersøkelsesløsningen i markedet. Det kommer med interaktive undersøkelsesrapporter, sanntidsmålinger for WordPress og alle smarte undersøkelsesfelt som stjerneklassifisering, likert skala, NPS osv. Dette sparer deg fra å betale for ekstra abonnement for dyre undersøkelsesplattformer som Survey Monkey.

De har også en løsning for skjemaet destinasjonsside som hjelper deg med å lage distraksjonsfrie skjema-sider i WordPress som gjør WPForms til det beste Wufoo- og Google Forms-alternativet for WordPress.

Nylig kunngjorde WPForms sin signatur samtaleformer for WordPress som hjelper deg med å forbedre skjemaets fullføringsgrad ved å gjøre skjemaene dine mer menneskelige.

WPForms integreres med alle populære e-postmarkedsføringstjenester og betalingsplattformer som Stripe og PayPal. Det er dokumentasjon og guider tilgjengelig sammen med e-poststøtte og Facebook-gruppe for å hjelpe deg når du trenger det.

WPForms brukes av over 3 millioner nettsteder og har bygget ganske lojale følgende (Se: WPForms brukeranmeldelser).

Ulemper

Mens lite-versjonen er gratis, må du oppgradere til WPForms Pro for å låse opp kraftigere funksjoner.

Selv om WPForms er kraftig, er målet nr. 1 med denne pluginen å gjøre den brukervennlig. Det er grunnen til at den ikke har de mer komplekse funksjonene som noen andre programtilleggsprogrammer tilbyr.

Bortsett fra det er WPForms hendene som den beste WordPress-skjemabyggeren i markedet.

WPBeginner-brukere kan bruke denne WPForms-kupongen som gir deg 50% avslag på premiumversjonen av WPForms.

Få WPForms Pro nå »

Alternativt kan du starte med WPForms Lite for Free som etter vår mening er det beste gratis WordPress-skjemaet plugin.

Bonus: Hvis du er en registrert ideell organisasjon, kan du kvalifisere deg til WPForms ideell rabatt som gir deg 75% avslag på ordinær pris. WPForms elsker å støtte ideelle organisasjoner for å forbedre verden.

2. Formidable skjemaer

Formidable Forms er det mest avanserte WordPress-skjemaet plugin i markedet. De spesialiserer seg i å hjelpe utviklere raskt å bygge komplekse formfokuserte løsninger.

Formidable Forms Advanced WordPress form plugin

Pros

Formidable er en alt-i-ett WordPress-skjemabygger som kommer med kraftige tillegg som hjelper deg med å gå utover enkle kontaktskjemaer.

Du kan bruke formidabelt dra og slipp-grensesnitt for å lage avanserte skjemaer som spørrekonkurranser, undersøkelser, betalingsformer, registreringsskjemaer, profilskjemaer og mer.

Avanserte brukere vil virkelig elske Formidable Views-funksjonen fordi den lar deg formatere, filtrere og vise brukerinnleverte data i front-enden av nettstedet ditt. Du kan bruke den til å lage formfokuserte løsninger som kataloger, liste over stillingsbrett, hendelseskalendere, styringssystemer, rangeringssystemer og mer.

Du kan bruke Formidables avanserte beregningsfelt til å lage kraftige bestillingsskjemaer, så vel som smarte kalkulatorer som pantekalkulator, bilkalkulator, be om prisantydningskalkulator og mer.

Formidabel integreres med alle populære e-postmarkedsførings- og betalingsplattformer.

De har også en kraftig WooCommerce-integrasjon som hjelper deg å bygge produktformer og til og med WooCommerce produktkonfiguratorformer som knytter seg direkte til handlekurven din.

Ulemper

Formidabel formbygger er ikke så intuitiv som WPForms fordi de fokuserer på avanserte brukere og utviklere.

Men det gjør opp for det ved å være den mest utvidbare formløsningen i markedet. Hvis du er en utvikler eller et byrå som ønsker å bygge formbaserte løsninger eller datastyrte webapplikasjoner, kommer ingenting i markedet nær Formidable Forms.

3. Gravitasjonsformer

Gravity Forms er en betalt plugin for WordPress-skjermbygger som kommer med mye avansert funksjonalitet og funksjoner. De spesialiserer seg også i å hjelpe utviklere med å bygge komplekse formrelaterte løsninger.

Gravity Forms WordPress-skjema-plugin

Pros

Gravity Forms er en kraftig dra-og-slipp-kontaktskjema-plugin for WordPress.

Ved hjelp av ekstra tillegg kan Gravity Forms brukes til å lage undersøkelser, spørrekonkurranser, brukerinnsendt innhold og til og med nettkatalog..

Det kommer med premium supportalternativer som vanlige spørsmål, kunnskapsbase, fora og e-poststøtte. Dette betyr at hjelpen er tilgjengelig når du trenger den.

Ulemper

Gravitasjonsformer har ikke en gratis versjon, så det kan være litt dyrt enn andre WordPress-kontaktskjema-plugins. Imidlertid, hvis du bruker det på flere nettsteder og prosjekter, bør ikke kostnadene være en stor sak.

4. Ninja Forms

Ninja Forms er et freemium-kontaktskjema-plugin for WordPress. Den kan brukes til å lage svært interaktiv form med veldig liten innsats.

Ninja danner WordPress Form Creation Plugin

Pros

Basistillegget for Ninja Forms er gratis tilgjengelig fra det offisielle WordPress-depot. Dette betyr at du kan laste ned og installere det på så mange nettsteder du vil.

Det er premium-utvidelser som lar deg utvide Ninja Forms-funksjonalitet som å koble til med Campaign Monitor, Freshbooks, Salesforce, SMS-varsler, osv..

Det er et nyttig fellesskapsstøttealternativ, i tillegg til dokumentasjon, guider og e-poststøtte.

Ulemper

Selv om hovedtilleggsprogrammet er tilgjengelig gratis, er ikke utvidelsene det. Å kjøpe to eller flere utvidelser eller til og med utviklerbunten vil koste deg nesten det samme beløpet som WPForms eller Formidable Forms.

5. Kontaktskjema 7

Selv om vi ikke anbefaler kontaktskjema 7, kan ikke denne listen være fullstendig uten den eldste og mest nedlastede kontaktskjema-plugin i den offisielle WordPress-plugin-katalogen.

Kontaktskjema 7 Gratis WordPress-kontaktskjema-plugin

Pros

Pris er sannsynligvis den viktigste fordelen ved å bruke kontaktskjema 7. Du står fritt til å installere den på så mange nettsteder du vil.

Selv om du leter etter en gratis WordPress-skjema-plugin, så er WPForms Lite, Formidable Forms og Ninja Forms alle betydelig bedre løsninger enn Kontaktformular 7.

Det er flere tredjeparts plugins som fungerer som add-on plugins for kontaktskjema 7. De fleste av dem er tilgjengelige gratis.

Ulemper

Kontaktskjema 7 er en under gjennomsnittet løsning for å lage et grunnleggende kontaktskjema for bloggen din. Det er veldig vanskelig å stille opp for absolutte nybegynnere. Brukergrensesnittet er ikke intuitivt i det hele tatt.

Siden det er en gratis plugin, er supportalternativene begrenset.

Det er flere tredjeparts tilleggsprogrammer tilgjengelig for kontaktskjema 7, men det offisielle plugin-nettstedet har ikke en tilleggskatalog som gjør det vanskelig å finne tillegg for å utvide funksjonaliteten til baseplugin.

Hvilket er det beste kontaktskjema-plugin for WordPress?

Pluginsene vi nevnte i denne artikkelen, kan alle hjelpe deg med å opprette et kontaktskjema-plugin. Avgjørelse av den beste plugin-modulen for WordPress-skjemabygger varierer imidlertid ut fra dine behov.

Hvis du er nybegynner og ikke vil bruke penger, kan du gå med WPForms Lite.

Hvis du er bedriftseier og ønsker å lage kraftige skjemaer uten å lære deg kode eller ansette en utvikler, kan du gå med WPForms Pro-versjonen.

Hvis du er en utvikler som prøver å bygge mer komplekse former, er det ingen bedre løsning enn Formidable Forms.

Vårt overordnede valg for det beste WordPress-kontaktskjema-plugin er WPForms.

Vi håper denne guiden hjalp deg med å velge det beste kontaktskjema-pluginet for ditt WordPress-nettsted. Det kan også være lurt å ta en titt på guiden vår om de beste WordPress-sidebygger-plugins og de beste WordPress-sikkerhetskopin-pluginene sammenlignet (fordeler og ulemper).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map