5 beste plugins for WordPress-medlemskap (sammenlignet) – 2020

Leter du etter å bygge et medlemskapsside i WordPress? Vil du vite hvilken som er den beste WordPress-medlemskapsprogrammet? Å velge riktig medlemskapsplugin er avgjørende for virksomheten din fordi en bedre plattform betyr mer mulighet for vekst. I denne artikkelen vil vi sammenligne de fem beste pluginene for WordPress-medlemskap for enkelt å lage nettsteder med betalt medlemskap.


De beste pluginene for WordPress-medlemskap sammenlignet

Hva du skal se i et WordPress-medlemskaps-plugin?

Det er mange WordPress-medlemskaps-plugins, men ikke alle av dem har spesifikke funksjoner du trenger for å opprette medlemskapssiden din.

Noen av dem er bra for å selge abonnement på ett nivå, mens andre tilbyr mer forskjellige medlemsnivåer og abonnementsstyringsfunksjoner.

Noen plugins tilbyr dryppinnholdsfunksjon som lar deg sakte gi ut nytt innhold til en bruker. Mens andre er begrenset til kun å tilby skjult innhold.

Du må også finne ut hvilke betalingsportaler du vil bruke. Vil du bare godta kredittkort, PayPal eller begge deler? Medlemskapsprogrammet ditt skal ha støtte for dine foretrukne betalingsportaler, enten innebygd eller gjennom et tillegg.

Når det er sagt, la oss se hva du trenger for å starte et WordPress medlemskap nettsted.

Hva trenger du for å kjøre et WordPress-medlemskapsside?

Medlemskapsnettsteder er ressurskrevende, og å velge feil vert kan være skadelig for den generelle ytelsen din. Derfor er det første du trenger å gjøre å velge den beste WordPress-hosting som du har råd.

Hvis du har et budsjett, kan du starte med Bluehost. Business Pro-planen har et SSL-sertifikat som du trenger for å samle inn betalinger, dedikert IP og en dedikert støttelinje på en sikker måte.

Hvis budsjett ikke er et problem, og du vil ha den beste ytelsen, anbefaler vi at du bruker en administrert WordPress-leverandør som WPEngine.

Hvis du ikke allerede har et, må du velge et domenenavn for nettstedet ditt. Her er vår guide for hvordan du velger riktig domenenavn for ditt medlemsnettsted.

Til slutt, må du velge viktige forretnings-plugins som OptinMonster som hjelper deg med å fange potensielle kunder og øke abonnementene.

Nå som vi har dekket det du trenger for å starte et medlemskapsside i WordPress, la oss ta en titt på de beste plugin-programmene for WordPress.

1. MemberPress

MemberPress

MemberPress er en av de mest populære WordPress-medlemskapsprogrammene. Det er også den enkleste å bruke og den mest robuste når det kommer til funksjoner.

Fordeler med Plugin for medlemskap av WordPress

Enkel å installere – MemberPress gjør det enkelt å sette opp et medlemsnettsted med WordPress. Det kan automatisk sette opp priser, innlogging, konto og takk for brukerne dine. Å legge til medlemsplaner er også veldig rett frem.

Kontroll av innhold – MemberPress kommer med kraftig tilgangskontroll, som lar deg begrense tilgangen til alt innhold inkludert innlegg, sider, kategorier, koder, filer osv..

Drypp av innhold – Drypping av innhold lar deg vise begrenset innhold til medlemmene etter en viss tid. Dette er en veldig nyttig funksjon for salg av online kurs eller læremateriell.

integrasjoner – MemberPress integreres med e-posttjenester AWeber, MailChimp, GetResponse og MadMimi. Det integreres også med Amazon Web Services og BluBrry for podcast hosting.

Payment Gateways – MemberPress kommer med innebygd støtte for PayPal og Stripe betalingsportaler. Utviklerplan legger til støtte for Authorize.net.

Ulemper ved å bruke MemberPress Pro

Begrensede betalingsalternativer – MemberPress støtter bare de tre mest populære betalingsportene. Dette vil være en avtale for sideeiere som bor i land som ikke støttes av disse betalingsportene.

Begrensede integrasjoner – Selv om plugin-programmet har nok støtte for populære tjenester til å drive et medlemsnettsted effektivt, mangler det fortsatt integrasjoner med noen andre populære tjenester. Plugin-en er lett utvidbar, og du kan betale noen for å integrere en tredjepartstjeneste du ønsker å bruke.

Priser: Fra $ 129 / år for grunnleggende plan og $ 249 / år for plussplanen.

Vi synes MemberPress er den enkleste å bruke WordPress-medlemskapsplugin for nybegynnere. Det er raskt å konfigurere med mange kraftige alternativer.

2. LearnDash

LearnDash

LearnDash er en super fleksibel og ekstremt enkel å bruke WordPress LMS-plugin. Den leveres med avanserte medlemsmoduler og mange integrasjoner.

Fordeler med å bruke LearnDash

Enkel å installere LearnDash er ganske enkelt å installere og legge til innhold til det mye enklere. Det kommer også med avanserte verktøy for enkelt å organisere medlemskapets innhold i nivåer, grupper osv.

Enkle begrensninger på innholdet LearnDash lar deg enkelt skjule alt innhold og begrense det til forskjellige medlemsgrupper.

Selg kurs – LearnDash lar deg enkelt lage og selge nettkurs. Den har avanserte moduler som lar deg administrere læringsmateriell bedre enn andre WordPress-medlemskapsprogrammer.

Dryppinnhold – Den har en kraftig dryppinnholdsfunksjon som lar deg rulle ut innhold til brukere med jevne mellomrom eller etter fullført nivå.

Innebygde fellesskapsfunksjoner Den leveres med verktøy for å lage svært engasjerende medlemskapssider med spørrekonkurranser, brukeremblem, kursspesifikke fora, sertifikater, brukerprofiler osv.

integrasjoner & betalinger LearnDash tilbyr et fantastisk sett med integrasjoner og betalingsportaler. Du kan til og med koble den til MemberPress, WooCommerce, bbPress, Slack, osv.

Ulemper ved å bruke LearnDash

Mangler noen medlemsfunksjoner – Hvis du prøver å bygge et nettsted for medlemskap uten å selge kurs, kan det hende at noen av LearnDash-funksjonene ikke er nyttige for deg.

Priser: Fra $ 159 for en enkelt nettstedslisens med 1 års støtte og oppdateringer.

LearnDash er den perfekte løsningen hvis du vil selge nettkurs på et betalt medlemskap nettsted. Det omfattende utvalget av tillegg og integrasjoner lar deg bygge en svært engasjerende plattform.

3. Lærbar

lærevillig

Teachable er en all inclusive online kurs byggherre. Den pakker medlemsnettsted, LMS, diskusjonsforum, e-postmarkedsføring og analyse alt under ett dashbord.

Fordeler med å bruke lærbare

Brukervennlighet Lærbar er enkel å sette opp og krever ingen tekniske ferdigheter i det hele tatt. Å lage medlemskapsinnhold er en lek og inkluderer innebygde verktøy for raskt å opprette og laste opp videoer, tekst, PDF og mer.

Dryppinnhold Den inkluderer fleksibel dryppinnholdsfunksjon, som lar deg rulle ut innhold basert på brukernes fremdrift eller abonnementsnivå.

Innebygde engasjementfunksjoner Det tilbyr diskusjonsfora, spørrekonkurranser, kontaktskjemaer, sertifikater og andre funksjoner for å øke brukerengasjementet og bygge kraftige online fellesskap.

Ulemper ved å bruke lærbare

Ikke et WordPress-plugin Lærbar er ikke tilgjengelig som WordPress-plugin. I stedet kan du integrere det på WordPress-nettstedet ditt ved å legge til lenker eller et underdomener.

Dyrere Lærbar inkluderer alt som gjør det dyrere enn andre WordPress-medlemskapsprogrammer.

Priser: Grunnleggende plan starter på $ 39 / month, profesjonell $ 99 / month, og virksomhet $ 499 / month.

4. Begrens Content Pro

Begrens Content Pro

Restrict Content Pro er en kraftig utfordrer for tittelen som det beste medlemskapsprogrammet for WordPress. Det er opprettet av samme team som ligger bak de populære Easy Digital Downloads og AffiliateWP-pluginene.

Fordeler med å bruke Restrict Content Pro

Lett å bruke – Restrict Content Pro integreres vakkert med WordPress brukergrensesnitt. Dette lar deg enkelt finne ut hvordan du bruker den.

Innebygde integrasjoner – I motsetning til andre plugins for medlemskap, har Restrict Content Pro innebygde integrasjoner som andre plugins sender som betalte tillegg. Den har Stripe, PayPal, MailChimp, MailPoet, e-postbehandler, CSV-eksport og mange flere funksjoner.

Payment Gateways – Stripe, PayPal og Braintree kommer som gratis tillegg. Andre støttede betalingsportaler inkluderer 2Checkout, PayPal Website Payments Pro, PayPal Express og Stripe Checkout.

Fungerer med enkle digitale nedlastinger – Hvis du kjører Easy Digital Downloads for å selge digitale produkter, er Restrict Content Pro den perfekte ledsageren for det.

Utmerket støtte – Det er omfattende gratis dokumentasjon tilgjengelig for alle brukere. Du får også profesjonell support via e-post med veldig raske responstider.

Ulemper ved å bruke Restrict Content Pro

Færre integrasjoner – Det har færre integrasjoner med tredjeparts tjenester som e-postleverandører enn noen andre plugins på denne listen.

Priser: $ 99 med 12 tillegg og lisens for ett nettsted, $ 149 for 5 nettsteder og $ 249 for alle tillegg og ubegrensede nettsteder. Det er også en livstidsplan på $ 499.

Vi fant Restrict Content Pro for å være et av de mest enkle å bruke medlemskapsprogrammet. Det er også utviklervennlig, og kommer med et stort sett med funksjoner som er perfekte for alle slags medlemsnettsteder.

5. S2Member

S2Member

S2Member er et populært gratis WordPress-medlemskapsplugin med proversjon tilgjengelig. Det har eksistert ganske lenge og har en hengiven brukerbase.

Fordeler med å bruke S2Member WordPress Membership Plugin

Gratis Base Plugin – S2Member-basistillegget er gratis. Hvem som helst kan laste ned og prøve. Det er begrenset med tanke på funksjoner og støtte, men gir deg et godt utgangspunkt.

Drypp av innhold – S2Member Pro kommer med innholds drypp-funksjon.

Payment Gateways – Gratisversjonen støtter PayPal. Pro-versjonen av pluginen støtter også Stripe og Authorize.net.

integrasjoner – Jobber med MailChimp, bbPress og BuddyPress.

dokumentasjon & Brukerstøtte – S2Member har en omfattende kunnskapsbase tilgjengelig for alle. Pro-brukere får også e-postbasert støtte.

Ulemper ved å bruke S2Member WordPress Membership Plugin

Ikke veldig brukervennlig – Vi syntes s2Member var litt vanskeligere å bruke enn andre plugins for medlemskap.

Gratis versjonsbegrensninger – Gratis versjon støtter bare PayPal, begrenser seg til bare 4 medlemsnivåer og har ikke dryppinnholdsfunksjon.

Priser: Basistillegget er gratis, da koster Pro-versjonen for en enkelt lisens på $ 89 USD. For ubegrensede nettsteder koster pro-versjonen $ 189 USD.

Konklusjon:

Vi tror at MemberPress er det beste alternativet for WordPress-medlemskapsplugin. Den har alle funksjonene du trenger med god dokumentasjon og støtte.

Hvis du vil ha noe enkelt og fleksibelt, er Restrict Content Pro et flott alternativ. Teamet bak har en velprøvd merittliste for å produsere gode produkter.

Hvis du vil selge kurs på ditt medlemsnettsted, anbefaler vi at du bruker LearnDash, det kommer med kraftige funksjoner for å lage og selge kurs på nettet.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-medlemskapsprogrammet for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se vår trinnvise WordPress SEO-guide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me