5 beste relaterte innlegg-plugins for WordPress

Forlater brukerne nettstedet ditt etter å ha lest det første innlegget? Å øke sidevisninger og redusere avvisningsfrekvens er en stor utfordring for nettstedseiere.


Den beste måten å holde brukere engasjert på nettstedet ditt er ved å vise dem relatert innhold. Det har vist seg å være en effektiv måte å få flere sidevisninger på.

Det hjelper også brukere med å oppdage innhold som de kanskje ikke kan finne annet. Mange populære blogger bruker denne strategien for å øke tiden brukerne bruker på tiden sin.

Du kan enkelt bruke denne strategien på ditt eget WordPress-nettsted. Det er mange relaterte innlegg-plugins for WordPress som kan automatisere hele prosessen for deg.

Imidlertid bruker disse programtilleggene forskjellige tilnærminger for å finne relatert innhold. Noen kan for eksempel vise innlegg i samme kategori som beslektede innlegg, mens andre kan bruke flere faktorer for å øke relevansen.

I denne artikkelen vil vi vise deg noen av de beste relaterte innleggene plugins for WordPress med sine fordeler og ulemper.

Beste relaterte innlegg plugins for WordPress

Videoopplæring

Abonner på WPBeginner

Hvis du ikke liker videoen eller trenger flere instruksjoner, kan du fortsette å lese.

1. Endnu et beslektet innlegg-plugin

Nok et beslektet innlegg-plugin

Enda et annet relaterte innlegg-plugin aka YARPP er et av de mest populære WordPress-relaterte innlegg-plugin-programmene med mer enn 200 000 aktive installasjoner. Den støtter både miniatyrbilde og tekstvisning av relaterte innlegg.

Pros:

YARPP bruker en innebygd algoritme for å finne relaterte innlegg. Den har et flott mal-system, gir mulighet for miniatyrbilder / tekstvisning, støtter tilpassede innleggstyper og RSS-feedvisning.

Ulemper:

Hvis du driver et veldig stort nettsted, kan YARPP være veldig ressurskrevende. Pro-versjonen av pluginen løser dette problemet ved å utføre tungløft på YARPPs egne servere.

YARPP er ikke kompatibel med WPML-plugin. Hvis du skal lage et flerspråklig WordPress-nettsted, bør du velge Polylang.

Til slutt blokkeres YARRP på administrerte WordPress-hostingleverandører som WP Engine.

2. Innhold knyttet til kontekst

Innhold relatert til kontekst

Innholdsrelaterte innlegg er en annen WordPress-plugin for å vise relaterte innlegg. Den prøver å forbedre relevansen ved å samsvare med innlegg. Den kan vise relaterte innlegg som miniatyrbilder og tekst.

Pros:

For kun relaterte innlegg fungerer det ut av esken og har en enklere innstillingsside. Den prøver å bruke bilder i et innlegg som miniatyrbilde når ingen funksjoner eller miniatyrbilder er funnet.

Ulemper:

Plugin-en har ingen mal for å vise miniatyrbilder. I stedet viser det bare miniatyrbilder i en punktliste. Brukere kan legge til sin egen CSS for å style den, men brukere på nybegynnere kan synes det er vanskelig.

Akkurat som YARPP, skalerer denne pluginen heller ikke bra på større nettsteder. Administrerte WordPress-verter som WPEngine har blokkert denne pluginen som skal brukes av kundene sine, fordi på større nettsteder vil den senke nettstedet ditt.

3. Relaterte innlegg for WordrPress

Relaterte innlegg for WordPress

Relaterte innlegg for WordPress-plugin er et lett alternativ til mer populære relaterte innlegg-plugins. Den utfører alle ressurskrevende oppgaver i admin-området og bruker cache til å vise relaterte innlegg.

Pros:

Relaterte innlegg for WordPress fokuserer på ytelse. Det er raskere og bremser ikke nettstedet ditt. Den støtter miniatyrbilde og tekstvisning av relaterte innleggsliste.

Det er en widget og en kortkode som du kan bruke hvor som helst for å vise relaterte innlegg.

Ulemper:

Hvis du hadde brukt andre relaterte innlegg-plugins, kan du savne noen ekstra funksjoner.

4. Relaterte innlegg av taksonomi

Relaterte innlegg av Taxonomy

Taksonomier i WordPress brukes til å sortere innhold i forskjellige vilkår. Kategorier og tagger er to WordPress-taksonomier som brukes av de fleste WordPress-blogger.

Relaterte innlegg fra Taxonomies-plugin lar deg vise innlegg ved å bruke de samme taksonomibetingelsene. Du kan for eksempel velge å vise innlegg etter ‘Kategori’ eller ‘Tagger’.

Plugin vil da vise relaterte innlegg som er arkivert under samme kategori eller tagg som den som vises.

Pros

Enkel å bruke og gir deg begrenset kontroll på hva som vises som relatert til hvert element. Denne hendelsen fungerer for tilpassede taksonomier og innleggstyper, dette lar deg også vise relaterte elementer for andre innholdselementer.

Du kan vise beslektede innlegg i innlegg, med eller uten miniatyrbilde, eller i en sidebar-widget.

Ulemper

Programtillegget tilbyr begrensede alternativer enn noen andre relaterte innlegg-plugins. Den bruker bare taksonomibetingelser som en beregning, noe som betyr at resultatene dine kanskje ikke er de beste beslektede innleggene.

5. Inline relaterte innlegg

Inline relaterte innlegg

Inline Relaterte innlegg er annerledes enn andre plugins i denne listen. I stedet for å vise beslektede innlegg under innholdet, viser denne pluginen dem i artiklene dine. Denne typen inline visning av relatert innhold er ganske populært på nyhets- og bloggsider.

Pros:

Viser relaterte innlegg når brukere er mer engasjert i innholdet og det er mer sannsynlig at de klikker. Det har enkelt oppsett og lar deg kontrollere hvor du vil vise inline-relaterte innleggskoblinger i innholdet ditt.

Ulemper:

Hvis du vil vise relaterte innlegg på slutten av hvert innlegg, må du installere en ny plugin. To relaterte innlegg-plugins på ett nettsted kan være veldig ressurskrevende.

Bonustips

Du har kanskje lagt merke til at vi gjentatte ganger har nevnt at plugin-relaterte innlegg kan være ressurskrevende. Det er mulig at noen av disse programtilleggene kanskje ikke fungerer bra på en delt WordPress-hosting.

I så fall kan du bruke tilpassede relaterte innlegg-plugin. Denne pluginen lar deg legge til relaterte innlegg manuelt til et innlegg. Koblingsforholdet fungerer begge veier, så hvis du legger til et gammelt innlegg som beslektet innlegg til et nytt, så vil det gamle innlegget også vise det nye innlegget som relatert.

Et annet alternativ er å vise relaterte innlegg med miniatyrbilder manuelt uten å bruke plugins.

Vi håper at denne artikkelen hjalp deg med å finne det beste relaterte innleggsprogrammet for WordPress-nettstedet ditt. Sjekk ut denne guiden for flere tips om hvordan du kan øke sidevisninger og redusere avvisningsraten i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me