5 beste WordPress Business Directory-plugins

Leter du etter de beste WordPress-katalogene for plugin-er?


En bedriftskatalog hjelper brukere med å oppdage tjenesteleverandører i en bestemt nisje eller kategori. Samtidig hjelper det de virksomhetene å finne kunder og muligheter.

Som nettstedseier kan du til og med tjene penger online ved å selge betalte oppføringer i bedriftskatalogen din.

I denne artikkelen har vi valgt noen av de beste WordPress-katalogen-pluginsene for å hjelpe deg med å spare tid og penger.

Beste bedriftskatalogtillegg for WordPress

Beste WordPress Business Directory-plugins

Et godt plugin-program for bedriftskataloger lar deg enkelt lage lister over virksomheter organisert etter beliggenhet, kategori og andre parametere.

Bedriftskataloger hjelper brukere med å finne nye leverandører, mens de hjelper bedrifter med å få kontakt med kunder og andre virksomheter.

I motsetning til et Google-søk, består en bedriftskatalog av belagte oppføringer med beskrivelse, anmeldelser og bilder. Dette gjør dem mer nyttige for brukere som leter etter spesifikke virksomheter.

Du leter etter en plugin for bedriftskataloger som lar deg gjøre alt det. Vi vil også fremheve plugin-moduler for bedriftskataloger som lar brukerne dine sende opp lister, integrere betalte innsendinger og søkealternativer.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress-katalogen-plugins du kan bruke.

1. Formidabel form

Formidable Forms

Formidable Forms er en av de beste WordPress-skjemabygger-plugins på markedet. Det lar deg lage avanserte skjemaer og legge dem til på nettstedet ditt.

Ved hjelp av malen for eiendomsoppføringer kan du opprette et skjema som brukerne vil bruke for å sende inn oppføringene i katalogen din. Deretter kan du vise virksomhetsoversiktene på en WordPress-side.

Den leveres med mange premium-tillegg for å legge til flere funksjoner og funksjonalitet i WordPress-bedriftskatalogen. Formidable Forms støtter MailChimp, PayPal, WPML og WooCommerce fullt ut.

For mer informasjon, sjekk vår trinnvise opplæring om hvordan du oppretter en nettkatalog i WordPress ved å bruke Formidable Forms.

2. Business Directory-plugin

Business Directory-plugin

Business Directory Plugin er et gratis WordPress-plugin for å lage en enkel bedriftskatalog. Den har grunnleggende funksjoner som kreves for å kjøre en nettkatalog som tilpassbare skjemafelt, godta betalinger for oppføringer, osv.

Den lar deg sortere oppføringer i kategorier og koder, opprette kjennetegnede oppføringer og tilpasse oppføringsskjemaer.

Hvis du vil ha tilgang til flere funksjoner og tilleggsprogrammer, har den også en pro-versjon. Premium-funksjonene inkluderer flere moduler, Google Maps-støtte, brukervurderinger, søk etter postnummer, filopplasting og mer.

3. Forbindelser Bedriftskatalog

tilkoblinger

Connections er et kraftig plugin-program for bedriftskataloger for WordPress. Den kommer med et sett med tilpassede felt som kan brukes til å lage nesten alle slags nettkataloger. I personverninnstillingene kan du eller brukerne dine angi personvernnivå for visse tilpassede felt, for eksempel telefonnummer eller interne meldinger.

Det er veldig enkelt å vise katalogen din i front-enden. Du må legge til en enkel kortkode på katalogsiden. Den tilbyr tilpassede snarveier med omfattende alternativer for å tilpasse utseendet til bedriftskatalogen.

Connections-plugin kommer også med malstøtte, slik at du kan velge en layout for listene dine fra forhåndsbygde katalogmaler.

4. GeoDirectory

GeoDirectory

Som navnet antyder lar GeoDirectory deg lage en stedsbasert bedriftskatalog som Yelp, TripAdvisor, YellowPages osv. Ved å bruke et enkelt grensesnitt kan brukerne dine sende inn oppføringer til katalogen. Disse oppføringene eller oppføringene er pekt på kartet, og brukerne dine kan søke etter lokasjoner, bedrifter, nabolag osv.

Du kan tjene penger på nettstedet ditt ved å selge katalogoppføringene. GeoDirectory lar deg også vise oversikt over hendelser, opprette kataloger med flere lokasjoner og legge til betalingsportaler.

5. Navnekatalog

Navnekatalog

Name Directory er et annet gratis WordPress-katalogplugin. Det lar deg lage en forretnings- eller personlig katalog enkelt. Ved hjelp av konfigurasjonsalternativene kan du velge en layout og tilpasse plugin-funksjonaliteten.

Den støtter kortkoder for å vise katalogoppføringer på et WordPress-innlegg eller -side. Du kan sortere oppføringene for å vise nye oppføringer øverst på siden, slik at disse oppføringene får mer eksponering.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-katalogtilleggene. Det kan også være lurt å sjekke ut listen over de beste e-postmarkedsføringstjenestene for små bedrifter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map