5 beste WordPress-hurtigbufring-plugins for å få fart på nettstedet ditt (2020)

Leter du etter de beste WordPress-hurtigbufring-pluginene? Cache hjelper deg med å øke hastigheten på WordPress-nettstedet ditt og øke ytelsen. I denne guiden vil vi dele de beste WordPress cache-pluginene for nettstedet ditt.


Beste WordPress-hurtigbufring-plugins for å få fart på nettstedet ditt

Hva er hurtigbuffer??

Cache er en samling av midlertidig lagrede data for rask tilgang på forespørsel. På datamaskiner lagres informasjon vanligvis på harddisken. Når det blir bedt om det, trenger en datamaskin å kjøre flere prosesser før informasjonen kan presenteres.

Cache-løsning løser dette problemet ved å behandle den ofte etterspurte informasjonen og deretter lagre den i en midlertidig lagring eller minne. Dette lar datamaskiner få tilgang til filen raskt.

Det samme hurtigbufringskonseptet kan også brukes av WordPress nettsteder for å forbedre ytelsen og få nettstedet ditt til å laste raskere.

Du forstår, WordPress er et dynamisk innholdsstyringssystem. Dette betyr at hver gang en bruker besøker nettstedet ditt, henter WordPress informasjon fra databasen og kjører flere andre trinn før websiden sendes til brukerens nettleser. For detaljer, se artikkelen vår om hvordan WordPress faktisk fungerer.

Dette gjør at nettstedet lastes tregere når mange brukere besøker det samtidig.

Cache gjør at WordPress-nettstedet ditt kan hoppe over mange trinn. I stedet for å gå gjennom hele sidegenereringsprosessen hver gang, lager cache-plugin-en en kopi av siden etter den første lastingen, og serverer deretter den hurtigbufrede versjonen til alle påfølgende brukere.

Hvordan fungerer cache?

Hvorfor er hurtigbufring viktig

Bufring er viktig fordi det reduserer belastningen på WordPress-hosting-serverne og får nettstedet ditt til å kjøre raskere. Du må konfigurere hurtigbufring for å forbedre WordPress-hastigheten og ytelsen.

Et raskere nettsted forbedrer brukeropplevelsen og oppfordrer brukere til å besøke flere sider. Dette hjelper deg også med å øke engasjementet og tiden brukerne bruker på nettstedet ditt.

Et raskere nettsted hjelper deg med å lede enda mer trafikk til nettstedet ditt fra organisk søk. Google gir en betydelig SEO-fordel til raskere nettsteder som hjelper deg med å rangere høyere i søkeresultatene.

Når det er sagt, la oss se på de beste WordPress-hurtigbufring-pluginene du kan bruke for å øke nettstedets hastighet.

1. WP Rocket

WP-rakett

WP Rocket er markedets beste WordPress-hurtigbufring-plugin. Det er den enkleste og mest nybegynnervennlige cache-plugin-en, noe som er en stor hjelp hvis du ikke vet de tekniske begrepene som brukes for forskjellige cache-alternativer.

Det gjør at brukere kan hurtigbuffere nettstedet sitt med ett klikk. Crawleren henter WordPress-sidene dine automatisk for å bygge opp cachen. Plugin-enheten slår deretter automatisk på anbefalte WordPress-hurtigbufferinnstillinger som gzip-komprimering, sidebuffer og forhåndsinnlasting av cache..

WP Rocket inkluderer også valgfrie funksjoner som du kan slå på for å forbedre ytelsen ytterligere. Dette inkluderer late bilder, CDN-støtte, forhåndshenting av DNS, minifisering og mer.

2. W3 Total Cache

W3 Total Cache

W3 Total Cache er en av de mest populære WordPress cache-pluginene. Det er en omfattende WordPress-hurtigbufring-plugin med massevis av alternativer som kan gjøre at det virker litt skremmende for nybegynnere.

Den inkluderer alle funksjonene du trenger for å konfigurere WordPress-cache riktig. Dette inkluderer sidebuffer, objektbuffer, gzip-komprimering, begrenset minifiseringsstøtte, CDN-støtte og mer.

Nybegynnere kan synes W3 Total Cache er litt vanskelig å bruke. For detaljerte installasjonsinstruksjoner, se vår artikkel om hvordan du installerer og konfigurerer W3 Total Cache-plugin.

3. WP Super Cache

WP Super Cache

WP Super Cache er en annen populær WordPress-hurtigbufring-plugin. Det er gratis og kommer sterkt anbefalt av mange av de beste WordPress-vertsfirmaene.

WP Super Cache-plugin inneholder alle anbefalte cache-funksjoner som du trenger for å få fart på nettstedet ditt. Dette inkluderer gzip-komprimering, sidecache, forhåndsinnlasting av cache, CDN-støtte, avansert forhåndsinnlasting av cache og mer.

Det inkluderer en omfattende innstillingsdel med en egen fane for enkelt oppsett. For detaljerte instruksjoner, se vår artikkel om hvordan du installerer og konfigurerer WP Super Cache-plugin.

4. Sucuri brannmur

Sucuri

Sucuri er den beste WordPress-brannmuren og sikkerhetsplugin. Som en brannmur på nettstedet, kommer Sucuri med et innebygd alternativ for å cache innholdet på nettstedet ditt og aktivere gzip-komprimering med et klikk på knappen.

Det er det beste alternativet for ethvert nettsted fordi Sucuri er en DNS-brannmur. Dette betyr at de kan tjene hurtigbufret innhold til brukerne dine selv før forespørselen deres kommer til nettstedet ditt. Dette gir nettstedet ditt en utrolig ytelsesøkning.

5. Innebygde cache-plugins fra Hosting

Cache hjelper deg å redusere belastningen på hosting-servere betydelig og lar dem prestere optimalt. Dette er grunnen til at mange administrerte WordPress hosting selskaper nå tilbyr sine egne innebygde cacheløsninger.

Hvis nettstedet ditt er vert hos et av følgende vertsselskaper, kan du bruke deres innebygde cache-plugins for nettsteder.

SG SuperCacher

SiteGround tilbyr en innebygd cache-løsning med alle hostingplanene deres. Det kan aktiveres ved hjelp av cPanel-oversikten for hostingkontoen.

SiteGround SuperCacher

Når dette er aktivert, kan du installere og aktivere SG Optimizer-plugin for å administrere SuperCacher-innstillinger direkte fra ditt WordPress admin-område.

WP-hurtigbufring

WP Engine er et av de best administrerte WordPress-vertsfirmaene. Vertsplanene deres kommer med innebygd cache og ytelsesoptimalisering.

Du kan administrere innstillinger og tømme hurtigbuffer fra WordPress admin-dashbordet. Bare klikk på WP Engine-menyen og under fanen Generelle innstillinger kan du administrere WP Engine-cacheinnstillinger.

For mer avanserte cache-alternativer, kan du installere og aktivere WP Engine Advanced Cache-plugin. Programtillegget gir deg noen ekstra kontroller for å administrere WP Engine-cacheinnstillinger for nettstedet ditt.

Bluehost Caching

Bluehost er et av de største vertsbedriftene i verden og en offisielt anbefalt WordPress-leverandør. Deres vertsplaner inkluderer innebygd hurtigbufring som du kan aktivere fra hosting-dashbordet.

Etter å ha logget deg på vertskontoen din, velg nettstedet ditt fra “Mine nettsteder” -siden og klikk deretter på ytelsesfanen. Herfra kan du slå cachen av / på og endre andre avanserte cache-innstillinger.

Bluehost-hurtigbufring

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne WordPress cache-plugin for å få fart på nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se listen over beste WordPress-plugins for bedriftsnettsteder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map