5 beste WordPress Image Compression Plugins Sammenlignet

Leter du etter den beste WordPress-komprimeringsplugin for nettstedet ditt? Plugins for bildekomprimering lar deg enkelt optimalisere bilder i WordPress for bedre hastighet og ytelse. I denne artikkelen har vi sammenlignet de beste pluginene for bildekomprimering for WordPress.


Beste WordPress-plugins for bildekomprimering

Når trenger du et WordPress Image Compression Plugin?

Bilder har større størrelse enn ren tekst, noe som betyr at de tar lengre tid å laste og kan bremse nettstedet ditt.

Imidlertid har du sannsynligvis hørt ordtaket: “et bilde er verdt tusen ord”. Bilder gjør innholdet ditt mer engasjerende og interaktivt.

For å forbedre WordPress-nettstedets hastighet, må du optimalisere bildene dine for nettet. Den beste måten å gjøre dette på er ved å bruke Photoshop eller annen bildedigeringsprogramvare før du laster opp bildet til WordPress. Dette gir deg mye mer kontroll på kvaliteten på bilder på nettstedet ditt.

Imidlertid er ikke alle brukere trygge på å jobbe med bilderedigeringsprogram. For noen som optimaliserer hvert eneste bilde de laster opp høres det ut som mye arbeid.

Heldigvis er det flere WordPress-bilder komprimering plugins som kan hjelpe deg med det. Disse plugins optimaliserer bildene dine ved automatisk å komprimere dem og bruke den mindre versjonen på nettstedet ditt.

Når det er sagt, la oss se på de beste WordPress-komprimeringene for bildekomprimering, og hvordan de stabler seg med tanke på bildeoptimalisering, ytelse og kvalitet.

1. reSmush.it

reSmush.it

reSmush.it er den beste WordPress-komprimeringsplugin. Det lar deg automatisk optimalisere bilder ved opplasting, samt tilby et bulkoptimaliseringsalternativ for eldre bilder.

Den bruker reSmush API for å optimalisere bilder og lar deg velge optimaliseringsnivå for opplastningene dine. Ulempen er at den ikke har forskjellige komprimeringsnivåer. Det begrenser også optimalisering til opplastinger som er lavere enn 5 MB i størrelse. Du kan ekskludere individuelle bilder fra komprimering i tilfelle du trenger å legge til et bilde i full størrelse.

2. EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer er et flott alternativ for WordPress-komprimeringsplugin. Den er enkel å bruke og kan automatisk optimalisere bilder du laster opp mens du er. Det kan også komprimere og optimalisere de tidligere lastede bildene i bulk.

Den utfører all komprimering på dine egne servere, noe som betyr at du ikke trenger å registrere deg for en konto for å få en API-nøkkel. Det kan også optimalisere bilder generert av andre WordPress-plugins og lagret utenfor mappene til mediebiblioteket. Det krever ikke at en konto bruker plugin-modulen, men du kan registrere deg for deres API for å få flere funksjoner.

3. Komprimere JPEG & PNG-bilder

Komprimere JPEG- og PNG-bilder

Komprimere JPEG & PNG er opprettet av teamet bak TinyPNG, og du må opprette en konto for å bruke plugin-modulen. Du kan bare optimalisere 100 bilder hver måned med gratiskontoen. Det kan automatisk komprimere bilder ved opplasting, og du kan også bulkoptimalisere eldre bilder.

Plugin-innstillingene lar deg velge hvilke bildestørrelser du vil optimalisere. I tillegg kan du også angi en maksimal størrelse for originale opplastinger. Bilder som er større enn den størrelsen, blir automatisk endret størrelse av plugin-modulen.

4. ShortPixel Image Optimizer

ShortPixel

ShortPixel Image Optimizer er en annen nyttig WordPress-komprimeringsplugin. Det krever at du får en API-nøkkel ved å oppgi e-postadressen din. Den grunnleggende gratis kontoen lar deg komprimere opptil 100 bilder per måned, og du må oppgradere til deres betalte planer for å øke denne grensen.

Det begynner å komprimere bilder så snart du aktiverer plugin og lagrer originale bilder i en egen mappe. Det lar deg også sammenligne originalfilen med den komprimerte versjonen for å se kvalitetsforskjellen. ShortPixel er fullpakket med avanserte funksjoner og gir deg muligheten til å velge sammenligningsformater.

5. WP Smush

WP Smush

WP Smush er en annen populær WordPress-komprimeringsplugin. Den komprimerer bilder automatisk ved opplasting og kan også brukes til å komprimere og optimalisere de eldre bildefilene. Du kan også angi maksimal bildeoppløsning, og bildene skaleres ned til mer fornuftige størrelser mens de komprimeres.

Den gratis versjonen av programtillegget krever ikke at du oppretter en konto for å bruke API-nøkkelen. Bulkoptimaliseringsfunksjonen lar deg optimalisere opptil 50 bilder om gangen, og du kan kjøre bulkoptimereren på nytt for å komprimere flere bilder.

Gratisversjonen av programtillegget fungerer ikke så bra. Se vår anmeldelse av WP Smush med fordeler og ulemper.

Sammenligningstestresultater for plugins for komprimering av bilder

Nå som du vet om de forskjellige WordPress-bildekomprimeringsalternativene, la oss se på hvordan de sammenligner seg med hverandre når det gjelder ytelse.

For å måle dette kjørte vi test ved å laste opp det samme bildet ved hjelp av hver av disse programtilleggene.

Testing av JPEG Image Compression

Vi brukte følgende JPEG-bilde for testene våre, det er 118 KB i filstørrelse.

JPEG-testbilde

Vi berørte ingen av plugin-innstillingene og testet komprimeringen uten innstillinger. Her er testresultatene våre:

PluginCompression SizeSaved (%) Metode
reSmush.it76 KB30,59%Lossless
EWWW Image Optimizer112 KB5%Lossless
Komprimere JPEG & PNG-bilder114,7 KB2,8%lossy
ShortPixel Image Optimizer69,2 KB41.94%lossy
WP Smush112 KB5%Lossless

Testing av PNG-bildekomprimering

Deretter ønsket vi å teste et PNG-bilde for å se hvordan våre kandidater optimaliserer det.

Vi brukte følgende PNG-bilde for testen, og det er den 102 KB i filstørrelse.

PNG-testbilde

Her er testresultatene våre:

PluginCompression SizeSaved (%) Metode
reSmush.it36 KB63,8%Lossless
EWWW Image Optimizer97,5 KB1,9%Lossless
Komprimere JPEG & PNG-bilder34.364%lossy
ShortPixel Image Optimizer37 KB63,5%lossy
WP Smush99 KB2,9%Lossless

Hvilket er den beste plugin-modulen for bildekompressjon for WordPress?

Hvis du ikke leter etter fleksible alternativer i din komprimeringsplugin for bilder, så gir reSmush.it deg de beste resultatene med tanke på ytelse ved å gjøre den reelle forskjellen i bildefilstørrelse.

Hvis du er villig til å betale for bildekomprimering, kan du prøve ShortPixel som presterte veldig bra i testene våre.

EWWW Image Optimizer er en flott plugin med fleksible innstillinger, men du trenger deres betalte API-nøkkel for å få tilgang til komprimeringsnivåer som utgjør den virkelige forskjellen.

Vi håper du fant denne sammenligningen av de beste WordPress-komprimeringene for bildekomprimering nyttige. Det kan også være lurt å se listen over vanlige bildeproblemer i WordPress og hvordan du løser dem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me