5 beste WordPress Survey Plugins (sammenlignet)

Leter du etter den beste WordPress-undersøkelsesplugin for nettstedet ditt? Undersøkelser lar deg samle inn tilbakemeldinger fra brukerne, slik at du kan bruke den til å forbedre virksomheten din. I denne artikkelen vil vi sammenligne de beste WordPress-undersøkelsespluginene i markedet.


Beste WordPress undersøkelse plugins

Hva du skal se etter i et WordPress Survey Plugin?

Det er mange måter du kan samle inn tilbakemeldinger fra brukere på nettstedet ditt. Du kan legge til et kontaktskjema, lage avstemninger, be brukerne om å legge igjen kommentarer og mer.

Det er litt mer involvert å legge til en undersøkelse. Du må gjøre det engasjerende, morsomt og enkelt for å få maksimal brukermedvirkning.

Et godt programtillegg for undersøkelser gjør at skjemaet ditt ser bra ut, og det er enkelt å bruke. Rapportering er avgjørende for undersøkelser. Derfor må du sørge for at du kan lagre brukerinnleverte data med et alternativ for å eksportere dem, slik at du kan bruke dem i et regneark eller i en CRM-programvare.

Du må også vurdere hvordan du vil dele undersøkelsesresultatene. Hvis du vil vise resultatene på nettstedet ditt, trenger du en plugin som lar deg legge inn undersøkelsesresultatene i et vakkert format.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste WordPress-undersøkelsestilleggene og hvordan de håndterer alle disse funksjonene.

1. WPForms

WPForms

WPForms er markedets beste WordPress-kontaktskjema-plugin. Den kommer med en kraftig undersøkelse og avstemning addon som lar deg raskt lage svært engasjerende undersøkelsesformer.

Du kan kombinere tillegget til undersøkelser og avstemninger med andre kraftige WPForms-funksjoner som betinget logikk, flersiders skjemaer, tilpassede varsler, e-postintegrasjon og mer.

Du kan konvertere hvilket som helst skjema til en undersøkelse ved å bare klikke i en avkrysningsrute. Du kan legge til et hvilket som helst skjemafelt til undersøkelsen din ved å klikke på tekst, avmerkingsbokser, alternativknapper, rangeringer og skalertfeltet Likert.

Den beste delen om WPForms-undersøkelser er rapporteringsdelen. WPForms lager automatisk vakre rapporter med grafer og diagrammer basert på undersøkelsessvar. Du kan vise undersøkelsesresultater på hvilken som helst WordPress-side med en kortkode eller omdirigere brukerne dine til resultatsiden etter at de har fylt undersøkelsen.

Du har muligheten til å eksportere vakre undersøkelsesgrafer som bilder du kan dele på sosiale medier eller powerpoint-presentasjonene dine. Du kan også skrive ut rapportene som skal inkluderes i dine forslag eller tonehøyder.

For detaljerte instruksjoner, se vår artikkel om hvordan du oppretter en undersøkelse i WordPress med vakre rapporter.

2. Polldaddy

Polldaddy

Polldaddy er en berømt WordPress meningsmåling og undersøkelse plugin. Det er ikke et kontaktskjema-plugin, og i motsetning til noen andre plugins i listen vil de ikke være egnet til andre formål enn meningsmålinger og undersøkelser.

Det er tilgjengelig som en gratis plugin, men du trenger en WordPress.com-konto for å få API-nøkkelen. Gratisversjonen er begrenset med tanke på funksjoner, og vil også legge til Polldaddy-logo til undersøkelsesskjemaet ditt.

Polldaddy er enkel å bruke med et dra og slipp-verktøy for å lage undersøkelser og avstemninger. Du kan endre innstillinger for undersøkelsesdeling, resultatdeling og stylingalternativer for hver undersøkelse du oppretter. Det inkluderer også captcha for å blokkere spam og litt grunnleggende IP-filtrering for å forhindre flere svar.

3. Gravitasjonsformer

Gravitasjonsformer

Gravity Forms er et av de eldste WordPress-skjemaet plugins som kommer med mange tillegg, inkludert en for å lage undersøkelser. Det er enkelt å bruke, og du kan opprette en hvilken som helst form for skjema ved hjelp av skjemabyggeren med mange vanlige skjemafelt inkludert et undersøkelsesfelt.

Undersøkelsesresultatene kan imidlertid bare vises i admin-området, og det er ingen diagrammer / grafer. Du kan eksportere undersøkelsesresultater til en CSV-fil og vise resultatene på nettstedet ditt ved hjelp av et WordPress-tabellplugin.

Merk: Du trenger minst Elite-planen for å få tilgang til undersøkelsestillegg.

4. Quiz and Survey Master

Quiz and Survey Master

Som navnet antyder, er Quiz og Survey Master designet for å hjelpe deg å legge til quizer og undersøkelser på WordPress-nettstedet ditt. Det har ikke det vennligste brukergrensesnittet, men det er godt dokumentert og kommer med mange nyttige funksjoner.

Den grunnleggende gratis plugin-modulen lar deg lage undersøkelser med alle vanlige skjemafelt, og du kan til og med lage undersøkelser på flere sider. Du kan også bruke den til å legge til spørrekonkurranser i WordPress med interaktive svar, toppliste og poengsum.

Plugin-en kan også sende e-postmeldinger etter endt undersøkelse for å takke brukere eller videresende dem til hvilken som helst side på WordPress-nettstedet ditt. For rapportering og analyse må du kjøpe et premiumtillegg separat.

5. WP-avstemninger

WP-avstemninger

Hvis du leter etter en enkel meningsmålsløsning for brukerne dine å delta, er WP-Polls et enkelt gratis alternativ. I motsetning til andre plugins på denne listen, har den ikke en skjermbygger, og du kan bare bruke radioknapper eller avmerkingsbokser for å samle svar, noe som gjør det ganske begrenset.

Brukere får automatisk avstemningsresultater når de har stemt. Det lagrer brukersvar i loggene der du kan se hvordan registrerte brukere stemte. For ikke-registrerte brukere kan du se IP-adresser for å filtrere ut dupliserte stemmer.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-undersøkelsesplugin for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se vår guide for hvordan du sporer brukerengasjement i WordPress ved hjelp av Google Analytics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me