6 bästa pluginprogram för WordPress-kupongkoder för din onlinebutik

Letar du efter det bästa WordPress-kupongkodspluginet för din onlinebutik? Kupongkoder är fantastiska för att marknadsföra din onlinebutik, minska kundvagnens övergivande och öka den totala försäljningen. I den här artikeln har vi handplockat de 5 bästa WordPress-kupongkodsplugin för din e-handelswebbplats.


Bästa kupongkodsprogram för WordPress

Notera: Den här artikeln är inriktad på WooCommerce-kupongkod plugins. Vissa av dessa plugins fungerar också på andra WordPress e-handelswebbplatser. Men om du vill skapa en webbplats för erbjudanden för marknadsföring av affiliate, vänligen se vår guide om hur du enkelt skapar en kupongsajt i WordPress.

Varför använda kupongkodsprogram för din onlinebutik?

En kupongkod är ett bra sätt att konvertera övergivna webbplatsbesökare till kunder och öka försäljningen i din onlinebutik. Du kan erbjuda kuponger och erbjudanden för att övertyga användare att göra ett köp omedelbart.

Normalt om du har ett kupongfält på din vagnssida, kommer folk sannolikt att lämna din kundvagn för att söka efter en kupongkod innan de köper, så att de kan spara pengar.

Detta betyder att om du vill minska kundvagnens övergivande, måste du visa kupongen på din egen webbplats.

Dessutom bör du dra nytta av den här möjligheten genom att marknadsföra dina rabattkoder på tredjeparts kupongwebbplatser, så att du kan rangordna efter dina “varumärkeskupong” nyckelord i Google och andra sökmotorer.

Medan WooCommerce levereras med en inbyggd kupongfunktion måste du verkligen använda tredjeparts plugins för att låsa upp avancerade kupongfunktioner som bulkgenererande kuponger, lägga till presentkortfunktion, visa kuponger i popups, rullningsfält osv.

Vi har sammanställt en lista över de bästa WooCommerce-kupongkodplugin som du kan använda för att öka din försäljning. Vissa av plugins i den här artikeln fungerar också med andra WordPress eCommerce-plugins.

Med det sagt, låt oss ta en titt på de bästa WordPress-kupongkodplugin som du kan använda för att skapa kuponger för din onlinebutik.

1. Avancerade kuponger

Avancerade kuponger

Avancerade kuponger är det bästa WordPress-kupongkodspluginet för WooCommerce. Standardkupongerna i WooCommerce kommer bara med en begränsad uppsättning funktioner, så om du vill göra något lite mer sofistikerat med dina erbjudanden som ett BOGO (Buy One, Get One), behöver du detta plugin.

Den integreras tätt med WooCommerce och erbjuder funktioner som kupong-URL: er, schemalagda kuponger, automatiskt tillämpa kupong, fraktkuponger och mer. Det är lätt att använda och hjälper dig att öka försäljningen i din onlinebutik.

2. Kupongskapare

Kupongskapare

Coupon Creator är ett populärt plugin-kod för WordPress-kupongkoder. Det gör att du enkelt kan skapa kuponger och lägga till dem i din onlinebutik. Du kan använda Coupon Creator-kortkoden för att lägga till kuponger på dina inlägg och sidor. Det har alternativet för utgångsdatum som låter dig ställa in ett slutdatum för kupongerna.

Det integreras helt med WooCommerce, och du kan också skapa WooCommerce-kuponger med deras redigeringsalternativ.

3. YITH WooCommerce presentkort

YITH WooCommerce presentkort

YITH WooCommerce-presentkort är ett av de populäraste WooCommerce-kupong-pluginsna på marknaden. Du kan använda det för att skapa presentkort eller rabattkoder för dina användare. Användarna kan använda detta presentkort som rabattkod på din e-handelswebbplats. Du kan enkelt ställa in presentkorten och lägga till ett rabatterat belopp som du vill erbjuda.

Det har flerspråkigt stöd med WPML. Du kan också skicka presentkorten till användare och överraska dem med rabattkupongerna. Det är en nybörjarvänlig plugin med enkla inställningar för att aktivera / inaktivera presentkorten när du vill.

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är marknadens kraftfullaste WordPress-popup-plugin. Du kan installera den i din WooCommerce-butik för att växa din e-postlista och minska vagnens övergivande. Med OptinMonster kan du visa vackra blymagneter och kuponger i popup-fönster, flytande fält, rullningslådor och mer.

Det bästa med OptinMonster är att det kommer med massor av förlagda mallar och dra & drop builder, så du kan antingen välja en mall att anpassa eller börja från början.

Den kraftfulla visningsregelfunktionen låter dig visa rätt funktion vid rätt tidpunkt.

Här är några färdiga OptinMonster-kupongmallar som du kan använda i din WooCommerce-butik direkt:

OptinMonster-kupong Popup-exempel

Börja använda OptinMonster för att konvertera övergivna webbplatsbesökare till e-postprenumeranter och kunder.

5. Kuponggenerator för WooCommerce

Kuponggenerator för WooCommerce

Coupon Generator för WooCommerce är ett enkelt WordPress-kupongkodplugin som hjälper dig att generera kuponger för din WooCommerce-butik, så att du kan skapa tusentals kuponger på en gång.

Du kan lägga till användningsbegränsningar, begränsningar och utgångsdatum för varje kupongkod.

6. Meddelandefält för WordPress

WordPress meddelandefält

WordPress Notification Bar är ett användarvänligt plugin som hjälper dig att lägga till en flytande bar i din onlinebutik. Du kan använda den för att visa en kupongkod med en uppmaningsknapp i klibbig fält högst upp på din webbplats.

Du kan utforma meddelandefältet för att ändra färg och teckensnitt så att de matchar din webbplatsdesign. Det kommer med flerspråkigt stöd, och det fungerar utmärkt med alla populära eCommerce-plugins för WordPress.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-kupongkodsplugin för din onlinebutik. Du kanske också vill se vår guide om de 13 sätten att återställa WooCommerce övergivna vagnsförsäljning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map