6 bästa plugins för produktgranskning för WordPress

Letar du efter de bästa produktgranskningsprogrammen för WordPress? Om du regelbundet lägger till detaljerade produktrecensioner på din webbplats kan du använda en produktgranskningsplugin för att göra dem mer SEO-vänliga. I den här artikeln har vi valt ut de bästa produktgranskningsprogrammen för WordPress.


Bästa produktgranskningsprogram för WordPress

Varför använda plugin för produktöversikt i WordPress?

Vad gör du när du vill köpa något? Om du är som de flesta, kan du förmodligen kolla in produktrecensioner för att jämföra olika alternativ.

Det är därför det finns så många populära recensioner webbplatser som Yelp, TripAdvisor, Rotten Tomatoes och mer. Till och med Amazon, världens största onlinebutik, har produktrecensioner så framträdande.

Många WordPress-webbplatsägare skriver produktrecensioner för att tjäna pengar online. Vissa får direkt betalt av företaget för granskningen medan andra använder affiliate-marknadsföring för att tjäna intäkter.

Du kan skriva en produktrecension som blogginlägg. Men ett vanligt blogginlägg använder inte produktgranskningsformat som stöds av sökmotorer. Detta betyder att din artikel inte kommer att markeras i sökresultaten som en granskning.

SEO Reviews Snippet

För bättre SEO måste du skriva dina recensioner med formatet schema.org-rikt utdrag. En produktgranskningsplugin hjälper dig att enkelt skriva sökmotorvänliga recensioner som också ser bra ut på din webbplats.

Låt oss titta på några av de bästa produktgranskningsprogrammen för WordPress.

1. WP Product Review Pro

WP-produktgranskning

WP Product Review är det bästa WordPress-produktgranskningspluginet. Det kommer med ett detaljerat avsnitt om inställningar som gör att du kan välja hur du vill hantera och visa recensioner på din webbplats.

Det är ganska enkelt att lägga till en produktrecension. Välj bara produktgranskningsalternativet när du skriver ett blogginlägg och pluginet visar alla inställningar för att skriva din recension. Du kan dela upp din recension i funktioner, lägga till bilder, fördelar och nackdelar med mer.

Det kommer med sidofältwidgets som gör att du kan visa dina recensioner. Du kan också använda den för att samla in användarinlämnade recensioner eller låta dina användare lägga till sitt eget betyg och recensioner i kommentarerna. Alla recensioner visas i schema.org-rikt formatavsnitt för maximal SEO-fördel.

För detaljerade instruktioner, se vår guide om hur du skapar en webbplats för nischgranskning i WordPress.

2. Allt i ett schema Rika utdrag

Allt i ett schema Rika utdrag

Som vi nämnde tidigare måste dina recensioner vara i ett riktigt SEO-vänligt format. Allt i ett Schema Rich Snippets-plugin låter dig skriva olika typer av inlägg med det rika utdragsformatet inklusive produktrecensioner.

Välj bara “Produktgranskning” från en rullgardinsmeny när du skriver ett blogginlägg, och plugin-programmet visar granskningsalternativ som granskarens namn, produktnamn och stjärnklassificering. Den visar informationen under ditt blogginlägg med rätt SEO-vänlig markering.

Plugin kan också användas för att lägga till artiklar, produkter, recept, programvara och mer. För detaljerade instruktioner se vår artikel om hur du lägger till rika utdrag i WordPress.

3. WP Review Pro

WP Review

WP Review är ett annat utmärkt alternativ att lägga till produktrecensioner i WordPress. Det är nybörjarvänligt och ganska lätt att använda. Vid aktivering skriver du bara ett nytt inlägg och väljer granskningstypen.

Det stöder tre typer av granskningsbetyg stjärnor, poäng och procent. Du kan också lägga till olika betyg för enskilda funktioner om du vill. Det stöder också användarbetyg som helt enkelt tillåter användare att skicka in sina egna betyg för en produkt.

Det kommer också med stylingalternativ som finns under Inställningar »WP Review sida. Härifrån kan du välja dina egna färger för granskningsrutan för att matcha dina temafärger.

4. Rika recensioner

Rika recensioner

Rich Reviews är ett enkelt gratis plugin som låter dig lägga till recensioner av dina egna produkter, tjänster eller webbplats. Du kan också låta dina användare skicka in recensioner.

Den använder kortkoder för att visa recensioner, och du kan visa en recension var som helst på din webbplats inklusive inlägg, sidor och sidofältwidgets.

Om du samlar in användarinlämnade recensioner kan det här insticksprogrammet godkänna varje granskning manuellt innan du publicerar den. Inställningspanelen för insticksprogrammet kommer med detaljerade instruktioner om hur du använder den.

5. WP-kundrecensioner

WP-kundrecensioner

Med WP-kundrecensioner-plugin kan du samla kundrecensioner samt skapa dina egna produktrecensioner. Vid aktivering kan du bara redigera ett blogginlägg där du vill lägga till en produktrecension och kontrollera granskningsalternativet.

Därefter måste du gå till Recensioner »Alla recensioner och klicka på knappen Lägg till ny. Efter det kan du välja inlägg och skriva din recension. Plugin tillåter dig också att aktivera användarinlämnade recensioner som du sedan kan godkänna och publicera för att visas på din webbplats.

Detta plugin tillåter dig också att anpassa granskningsformuläret som visas för användare och kommer med en sida om hur du använder med detaljerade instruktioner.

6. Webbplatsrecensioner

Webbplatsrecensioner

Med Site Reviews kan du samla kundrecensioner för dina produkter, tjänster eller lokalt företag. Det kommer med en enkel inställningssida som låter dig styra hur du vill samla recensioner och hur du vill visa dem. Du kan anpassa granskningsformuläret och visa det var som helst på din webbplats med en kortkod.

Du kan också visa recensioner med hjälp av kortkoden. Plugin lägger till en lättanvänd kortkodsinförare på redigeringsskärmen för att manuellt visa recensioner, granskningsformulär och granskningsöversikt.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa produktgranskningsprogrammen för WordPress. Du kanske också vill se vår lista med de bästa testimonial plugins för WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me