6 Bästa Stripe Payment Plugins för WordPress (2020)

Letar du efter det bästa Stripe-betalningsprogrammet för att acceptera betalningar på din WordPress-webbplats? Stripe är ett av världens mest populära betalningsföretag. Det gör att du enkelt kan acceptera kreditkortsbetalningar på din webbplats. I den här artikeln kommer vi att dela de bästa Stripe-betalningsprogrammen för WordPress-webbplatser.


Bästa Stripe-betalningsprogram för WordPress

Varför använda Stripe för att acceptera betalningar på WordPress?

Om du vill acceptera kreditkortsbetalningar på din WordPress-webbplats finns det inte en enklare lösning som Stripe.

Stripe är ett av de högsta betalningsföretagen som inte kräver att du går igenom en lång process för att få ett handelskonto. De tillåter alla med ett legitimt företag att acceptera kreditkortbetalningar online. Allt du behöver göra är att skapa ett Stripe-konto.

Det bästa är att dina kunder inte behöver ha ett Stripe-konto. De kan helt enkelt ange sitt kreditkort på din webbplats för att betala.

Att acceptera onlinebetalningar på din webbplats har aldrig varit så lättare. Det finns många populära betaltjänster som du kan använda för att acceptera kreditkortsbetalningar på din webbplats.

Notera: Stripe kräver att du använder SSL på din webbplats för att acceptera betalningar. Om du inte redan har gjort det, se vår guide om hur du får ett gratis SSL-certifikat och hur du ordentligt byter din WordPress-webbplats till https.

Till skillnad från andra “bästa Stripe WordPress-plugins-artiklar” skapade vi inte bara en slumpmässig lista över Stripe-integrationer. Vi handplockade en lista över de bästa Stripe WordPress-betalningsprogrammen för varje användningsfall.

Som sagt, låt oss ta en titt på de bästa Stripe-betalningsprogrammen för WordPress som du kan använda för att börja acceptera betalningar på din webbplats.

1. WPForms

WPForms

WPForms är det bästa dra & drop form builder plugin för WordPress. Det används för närvarande av över 3 miljoner webbplatser och har ett 4,9 av 5 stjärnor i genomsnitt med över 5400+ recensioner.

Med WPForms Pro-versionen kan du enkelt acceptera onlinebetalningar på din webbplats med Stripe eller PayPal.

Om du vill skapa ett enkelt beställningsformulär eller donationsformulär utan besväret med en fullfjädrad eCommerce-plattform eller kundvagnsplugin, är WPForms den perfekta lösningen för dig.

Du kan skapa ett obegränsat antal betalningsformulär och acceptera kreditkortsbetalningar direkt på din webbplats. Du kan lägga till dessa formulär var som helst på din webbplats inklusive inlägg, sidor, sidofältwidgets och mer.

För detaljerade instruktioner, se vår steg för steg-guide om hur du enkelt accepterar kreditkortsbetalningar i WordPress.

2. WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce är världens mest populära eCommerce-plattform. Det finns som ett WordPress-plugin, och du kan använda det för att skapa en onlinebutik eller sälja föremål på din befintliga WordPress-webbplats. Med WooCommerce kan du sälja fysiska varor, digitala nedladdningar samt medlems- och prenumerationskurser.

Under installationsguiden kommer WooCommerce att be dig välja betalningsleverantörer. Som standard kommer det att ge dig två alternativ: PayPal och Stripe. Om du missade installationsguiden kan du enkelt installera och aktivera gratis Stripe för WooCommerce-tillägg.

3. MemberPress

MemberPress

MemberPress är det bästa WordPress-plugin-medlemskapet. Om du vill sälja kurser eller lägga till ett medlemsalternativ på din webbplats är MemberPress ett bra val.

MemberPress kommer med en Stripe-integration för WordPress som gör att du enkelt kan acceptera kreditkortsbetalningar på din webbplats. Deras Stripe- och PayPal-tillägg är tillgängliga för alla medlemsPressnivåer.

Du kan använda den för att lägga till betalväggar på din webbplats, sälja kurser, låsa specifika nedladdningar osv. MemberPress stöder återkommande betalningar, har kompletta alternativ för prenumerationshantering och allt annat som du kan förvänta dig från ett premium-plugin för medlemskap.

För detaljerade instruktioner, se vår steg-för-steg-guide för hur du skapar en medlemswebbplats i WordPress.

4. WP Simple Pay Pro

WP Simple Pay Pro

Med WP Simple Pay Pro kan du acceptera betalningar på din webbplats med Stripe utan att lägga till en kundvagnsplugin till din webbplats. Det låter dig skapa obegränsade betalningsformer med en Stripe-betalningsknapp.

Du kan lägga till alla fält du behöver för att skapa ett betalningsformulär. Du kan också använda den med enkla prissättningstabeller plugin för att skapa vackra prissidor för din webbplats. Deras affärsplan gör att du kan lägga till prenumerations- eller återkommande betalningsalternativ.

För detaljerade instruktioner, se vår artikel om hur du accepterar betalningar med Stripe i WordPress.

5. Stripe för enkla digitala nedladdningar

Enkla digitala nedladdningar

Easy Digital Downloads är en annan populär WordPress eCommerce-plugin som gör att du enkelt kan sälja digitala nedladdningar från din webbplats. Som standard kommer det med PayPal och Amazon betalningsportar. Stripe för Easy Digital Downloads är ett betalt tillägg som ger stöd för att acceptera onlinebetalningar via Stripe på din Easy Digital Downloads-drivna webbplats.

Det är lämpligt för webbplatser som exklusivt säljer digitala nedladdningar på sin webbplats. När den har installerats lägger den till ett nytt betalningsalternativ på inställningssidan för Easy Digital Downloads. Härifrån kan du ställa in Stripe och göra det till din standardbetalningsport.

6. LearnDash

LearnDash

LearnDash är marknadens bästa WordPress LMS-plugin. Det låter dig skapa och sälja kurser online. Du kan enkelt ta emot betalningar på din WordPress-webbplats med deras gratis Stripe-integration.

LearnDash har kraftfulla funktioner som flerskiktskurser, uppdrag för studenter, frågesporter, betygssystem och mer. Du kan enkelt ställa in förkunskaper för elever som att avsluta en lektion först innan du går till nästa lektion.

Mer information finns i vår steg-för-steg-guide om hur du säljer onlinekurser i WordPress med LearnDash.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa Stripe-betalningsprogrammen för WordPress. Du kanske också vill se vår guide om fler sätt att tjäna pengar online från din WordPress-webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me