6 bästa WordPress Firewall Plugins Jämfört

Letar du efter det bästa WordPress-brandväggspluginet för din webbplats? WordPress-brandväggsplugin skyddar din webbplats mot hacking, brute force och distribuerade Dialo-attacker. I den här artikeln kommer vi att jämföra de bästa WordPress-firewall-plugins och hur de staplar mot varandra.


Bästa WordPress-firewall-plugins jämfört

Vad är ett WordPress Firewall Plugin?

En WordPress-brandväggsplugin (även känd som webbapplikationsbrandvägg eller WAF) fungerar som en sköld mellan din webbplats och all inkommande trafik. Dessa webbapplikationsbrandväggar övervakar din webbplatstrafik och blockerar många vanliga säkerhetshot innan de når din WordPress-webbplats.

Bortsett från att förbättra din WordPress-säkerhet avsevärt, påverkar ofta dessa webbapplikationsbrandväggar också din webbplats och ökar prestandan.

Det finns två vanliga typer av WordPress-firewall-plugins tillgängliga.

DNS-nivå Firewall för webbplatser – Dessa brandväggar dirigerar din webbplatstrafik genom deras molnproxy-servrar. Detta gör att de bara kan skicka äkta trafik till din webbserver.

Programnivå-brandvägg – Dessa brandväggsplugin undersöker trafiken när den når din server men innan de laddar de flesta WordPress-skript. Den här metoden är inte lika effektiv som DNS-brandvägg för att minska serverbelastningen.

Vi rekommenderar att du använder en brandvägg på DNS-nivå eftersom de är exceptionellt bra på att identifiera äkta webbplats trafik kontra dåliga förfrågningar.

De gör det genom att spåra tusentals webbplatser, jämföra trender, leta efter botnät, kända dåliga IP-adresser och blockera trafik till sidor som dina användare normalt aldrig skulle begära.

För att inte tala, DNS-brandväggar på DNS-nivå minskar belastningen på din WordPress-värdserver avsevärt, vilket ser till att din webbplats inte går ner.

Med detta sagt, låt oss ta en titt på de bästa WordPress-brandväggsplugin som du kan använda för att skydda din webbplats.

1. Sucuri

Sucuri

Sucuri är det ledande webbplatssäkerhetsföretaget för WordPress. De erbjuder brandvägg på DNS-nivå, intrång och förebyggande av brute force samt borttagning av skadlig programvara och svartlista.

All din webbplatstrafik går via deras molnproxyservrar där varje begäran skannas. Legitim trafik får passera och alla skadliga förfrågningar är blockerade.

Sucuri förbättrar också webbplatsens prestanda genom att minska serverbelastningen genom cache-optimering, webbplatsacceleration och Anycast CDN (allt ingår). Det skyddar din webbplats mot SQL-injektioner, XSS, RCE, RFU och alla kända attacker.

Det är ganska enkelt att ställa in deras WAF. Du måste lägga till en DNS A-post till din domän och peka dem till Sucuris molnproxy istället för din webbplats.

Hos WPBeginner använder vi Sucuri för att förbättra vår WordPress-säkerhet. Se hur Sucuri hjälpte oss att blockera 450 000 WordPress-attacker på 3 månader.

Prissättning: Från $ 199.99 / år faktureras årligen.

Kvalitet: EN+

2. MaxCDN (StackPath)

MaxCDN + StackPath

MaxCDN (nu en del av StackPath-familjen) är en av de ledande leverantörerna av CDN-säkerhets- och webbapplikationer i branschen. Deras robusta plattform lägger som standard till lager 3 och 4 DDoS-skydd på alla planer.

StackPath WAF lägger till Layer 7 DDoS-skydd till domänerna under dess skydd. I likhet med Sucuri är det här en DNS-brandvägg som inte bara hjälper dig att påskynda din webbplats utan också skyddar dig från skadliga attacker.

StackPath erbjuder inte brandvägg på applikationsnivå eftersom de inte har ett WordPress-plugin, varför de är # 2 i vår lista efter Sucuri. Men deras planer är mer prisvärda och presenterade för småföretag jämfört med Cloudflare (vår # 3-rankade leverantör).

Prissättning: De erbjuder en prövningsperiod på 1 månad och efter det börjar prissättningen på $ 20 per månad vilket är tillräckligt för de flesta små WordPress-webbplatser.

Kvalitet: EN

3. Cloudflare

CloudFlare

Cloudflare är bäst känd för sin gratis CDN-tjänst som också inkluderar grundläggande DDoS-skydd. Deras kostnadsfria plan inkluderar dock inte brandvägg för webbplatsapplikationer. För WAF måste du anmäla dig till deras Pro-plan.

Cloudflare är också en DNS-brandvägg som betyder att din trafik går igenom deras nätverk. Detta förbättrar prestandan på din webbplats och minskar drifttiden vid ovanligt hög trafik.

Pro-planen innehåller endast DDoS-skydd mot lager 3-attacker. För skydd mot avancerade DDoS-lager 5 och 7-attacker behöver du åtminstone deras affärsplan.

Cloudflare har sina proffs, som inkluderar CDN, caching och ett större nätverk av servrar. Nackdelen är att de inte erbjuder säkerhetsskanningar på applikationsnivå, skydd mot skadlig kod, borttagning av svartlista, säkerhetsmeddelanden och varningar. De övervakar inte heller din WordPress-webbplats för filändringar och andra vanliga WordPress-säkerhetshot.

För mer information se vår jämförelse av Sucuri vs Cloudflare.

Prissättning: Från $ 20 / månad för Pro-plan och $ 200 / månad för Business.

Kvalitet: EN-

4. Wordfence Security

Wordfence

Wordfence är en populär WordPress-säkerhetsplugin med en inbyggd brandvägg för webbplatsapplikationer. Den övervakar din WordPress-webbplats för skadlig programvara, filändringar, SQL-injektioner och mer. Den skyddar också din webbplats mot DDoS och attacker av brute force.

Wordfence är en brandvägg på applikationsnivå vilket innebär att brandväggen utlöses på din server och dålig trafik blockeras efter att den når din server men innan du laddar din webbplats.

Detta är inte det mest effektiva sättet att blockera attacker. Stort antal dåliga förfrågningar kommer fortfarande att öka belastningen på din server. Eftersom det är en applikationsnivå-brandvägg kommer WordPress inte med ett innehållsleveransnätverk (CDN).

Wordfence kommer med säkerhetsskanningar på begäran såväl som schemalagda genomsökningar. Det låter dig också manuellt övervaka trafiken och blockera misstänkta IP-adresser direkt från ditt WordPress-administrationsområde.

För att lära dig mer om Wordfence, se vår guide om hur du installerar och konfigurerar Wordfence-säkerhet i WordPress.

För att få deras sofistikerade brandvägg på applikationsnivå behöver du verkligen Premium-versionen.

Prissättning Grundläggande plugin är gratis. Prissättning av premiumversioner börjar från $ 99 / år för en enda webbplatslicens.

Kvalitet: B+

5. Jetpack

Jetpack WordPress-plugin

Jetpack är ett populärt WordPress-plugin som kommer med en serie funktioner inklusive WordPress-säkerhet och säkerhetskopior. I likhet med WordFence är Jetpack en brandvägg på applikationsnivå vilket innebär att dålig trafik blockeras efter att den når din WordPress-värdserver.

Deras gratis plan erbjuder mycket grundläggande skydd mot brute Force och övervakning av driftstopp. Du måste uppgradera till åtminstone den personliga planen för att låsa upp dagliga automatiserade säkerhetskopior och automatiserad skräppostfiltrering.

Men för att verkligen låsa upp den automatiska skanningen av skadlig programvara och säkerhetsfixar, vilket är vad leverantörer som Sucuri erbjuder, måste du vara på Jetpacks professionella plan.

Eftersom Jetpack erbjuder en stor serie funktioner, gör prislappen det till ett mycket prisvärt alternativ. Men för en riktig säkerhetsbrandvägg är det bättre för dig att gå med Sucuri eller MaxCDN.

Prissättning: Grundläggande plugin är gratis. Personlig plan kostar $ 39 / år och Professional plan kostar $ 299 / år.

Kvalitet: B

6. BulletProof Security

BulletProof Security

BulletProof-säkerhet är en annan populär WordPress-säkerhetsplugin. Det levereras med en inbyggd applikationsnivå-brandvägg, inloggningssäkerhet, databasbackup, underhållsläge och flera säkerhetsjusteringar för att skydda din webbplats.

BulletProof-säkerhet erbjuder inte en mycket bra användarupplevelse och många nybörjare kan ha svårt att förstå vad de ska göra. Det kommer med en installationsguide som automatiskt uppdaterar dina WordPress .htaccess-filer och möjliggör brandväggsskydd.

Den har inte en filskanner för att kontrollera om skadlig kod finns på din webbplats. Den betalade versionen av plugin-programmet erbjuder extra funktioner för att övervaka för intrång och skadliga filer i din WordPress-uppladdningsmapp.

Prissättning: Gratis grundläggande plugin. Pro-versionen kostar 59,95 $ för obegränsad webbplatser och livstidsstöd.

Kvalitet: C

Slutsats

Efter noggrann jämförelse av alla dessa populära WordPress-firewall-plugins, tror vi att Sucuri utan tvekan är det bästa brandväggsskyddet du kan få för din WordPress-webbplats.

Det är den bästa brandväggen på DNS-nivå med de mest omfattande säkerhetsfunktionerna för att ge dig full sinnesfrid. Dessutom är prestandaförstärkningen som du får från deras CDN mycket imponerande.

MaxCDN (StackPath) skulle vara en nära sekund i vår lista för det pris och värde det erbjuder.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-brandväggspluginet för din webbplats. Du kanske också vill se vår ultimata steg för steg WordPress säkerhetsguide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me