6 Bästa WordPress-möten och bokningsprogram

Vill du låta dina kunder boka ett möte direkt från din WordPress-webbplats? Många företag behöver ett tidsbokningsformulär som gör det möjligt för kunder att enkelt boka en tid online. I den här artikeln visar vi dig de bästa WordPress-mötena och bokningsprogrammen.


Bästa WordPress-möten och bokningsprogram

Vilken typ av plugin för utnämning och bokningsformulär att välja?

Du kanske vill anpassa ditt bokningsformulär för att möta dina affärsbehov. Det finns dock några vanliga saker som du bör leta efter i ditt WordPress-bokningsformulär-plugin.

Ditt bokningsformulär för möten bör kunna acceptera kundförfrågningar om tillgängliga tidsluckor uppdelade i dina öppettider.

Det bör fungera på mobiltelefoner så att dina kunder enkelt kan boka möten från sina telefoner såväl som datorer.

Ett bra bokningsformulär för möten sparar möten i din WordPress-databas eller en kalenderapp som Google Kalender. Du kanske också vill skicka ett automatiskt e-postmeddelande till kunder när deras bokning har accepterats.

Med det sagt, låt oss ta en titt på det bästa avtalet och boka plugins som du kan använda på din WordPress-webbplats.

1. Startbokning

StartBooking

StartBooking är ett komplett tillägg för bokning och bokningsformulär för WordPress. Det är väldigt lätt att använda och gör att du snabbt kan ställa in bokningar och bokningsformulär och lägga till dem på din webbplats.

Du kan ändra det för att tillgodose dina behov genom att lägga till dina arbetsdagar och timmar, tillgängliga tidsluckor, lägga till flera tjänster och användare, låta kunderna välja personal och mer.

Du kan visa bokningsformuläret på din webbplats genom att helt enkelt välja en sida i insticksinställningar. Du kan också lägga till olika formulär för olika tjänster med kortnummer.

För att se och hantera dina bokningar kan du logga in på plugin-webbplatsen och se alla dina möten på din instrumentpanel. Den integreras också med Google Kalender som gör att du kan se bokningar på alla enheter.

2. BirchPress

BirchPress

BirchPress är ett omfattande WordPress-bokningsprogram. Det låter dig lägga till ett professionellt onlinebokningshanteringssystem på din WordPress-webbplats. Dina användare kan boka möten från din webbplats och betala för det med sitt PayPal-konto eller kreditkort.

BirchPress synkroniserar din bokningskalender med dina andra kalendrar som Google Kalender, iCal, Android, Outlook, etc. Den har ett anpassningsbart e-postmeddelande och påminnelsessystem för att hålla dig och dina kunder informerade om bokningen.

3. Bokningskalender

Bokningskalender

Bokningskalender är en av de bästa gratis WordPress-bokningsprogrammen på marknaden. Det är enkelt, enkelt att använda och väl dokumenterat. Det kommer med en kalendervy för både dig och dina webbplatsbesökare. Du kan enkelt lägga till ditt boknings- / tidsbokningsformulär i alla WordPress-inlägg eller -sidor.

Även om det är tillräckligt enkelt för nybörjare är det också mycket kraftfullt och innehåller en hel rad alternativ som kan konfigureras från instickssidans inställningssida. Den levereras med inbyggd captcha för att förhindra skräppost, e-postmeddelanden, jQuery-effekter och mer. Du kan till och med anpassa bokningsformuläret med dina egna anpassade fält.

4. WP enkel bokningskalender

WP enkel bokningskalender

WP Simple Booking Calendar är en annan enkel WordPress-bokningsplugin. Skapa helt enkelt en kalender och lägg sedan till den i ett inlägg eller en sida med kortkoden. Det låter användare bara boka en hel dag. Detta innebär att det inte finns några timtider.

Om du letade efter något väldigt enkelt och grundläggande för rum, boende eller andra erbjudanden per dag, kommer detta plugin att göra jobbet. För mer komplexa artiklar, titta på plugins som vi nämnde ovan.

5. Enkla möten

Enkla möten

Easy Appointments är ett flexibelt och gratis WordPress-bokningsprogram för bokning av möten. Det gör att du enkelt kan lägga till flera platser, tjänster och arbetare. Efter det kan du skapa flexibla anslutningar med granulär kontroll av kalendern. Det låter dig också anpassa bokningsformuläret genom att lägga till anpassade formulärfält.

Du kan enkelt lägga till bokningsformulär för en bokning på valfri sida eller post med kortkoden. Du kan också anpassa meddelandets e-postmeddelanden som plugin skickar till klienter, arbetare och webbplatsadministratör.

6. WPForms

WPForms

WPForms är det bästa WordPress-kontaktformuläret. Den levereras med en nybörjarvänlig drag-and-drop-formbyggare som gör att du enkelt kan skapa någon form av form inom några minuter.

WPForms kan integreras med Google Kalender via Zapier men det låter dig inte ställa in arbetstid. Men om du redan har WPForms installerat kan du enkelt använda det för att skapa ett anpassat bokningsformulär. Du måste godkänna och bekräfta varje möte manuellt.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-mötena och boka plugins. Du kanske också vill se vår lista över de måste ha WordPress-plugins för företagswebbplatser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me