6 bästa WordPress-plugins för landningssidor jämfört (2020)

Letar du efter ett enkelt sätt att bygga målsidor i WordPress? Du behöver ett plugin för målsida som gör att du snabbt kan skapa målsidor genom att använda enkla dra- och släppverktyg utan att skriva någon kod. I den här artikeln kommer vi att granska topp 5 av de bästa WordPress-destinationssidan plugins och jämföra dem mot varandra.


Bästa WordPress-plugins för målsida

Varför använda ett landningssideplugin för WordPress?

Om du skapade din webbplats för att sälja en bok, en tjänst eller en annan produkt, måste du skapa en målsida.

Landningssidor hjälper dig att förbättra dina konverteringar och konvertera fler besökare till kunder.

Vi vet att de flesta företagare och WordPress-nybörjare inte är tekniska kunniga och inte kan skriva kod. Det är där en WordPress-destinationssideplugin kommer in.

Dessa plugins kommer med flera färdiga att använda mallar med dra och släppverktyg för att redigera dem eller skapa dina egna målsidor från grunden.

Detta ger dig frihet att snabbt bygga målsidor för dina marknadsföringskampanjer utan att anställa en utvecklare. Du kan återanvända dina mallar, skapa nya och bygga ditt eget bibliotek med redo att distribuera målsidedesign.

Med det sagt, låt oss ta en titt på de bästa pluginprogramna för WordPress-målsidor och hur de staplar mot varandra.

Våra kriterier för denna jämförelse är: användarvänlighet, flexibilitet och designmöjligheter.

Alla plugins som nämns i denna lista svarar på mobilen.

1. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder är ett populärt plugin för WordPress-målsida. Det kommer med dussintals färdiga mallar som du kan använda som utgångspunkt för dina målsidor.

Att redigera målsidor är en bris med Beaver Builders snabba drag-and-drop-byggare. Peka och klicka på valfritt element på en sida för att redigera dess egenskaper. Du kan också flytta dem upp och ner, eller lägga till nya moduler på din sida. Du kan se mer information i vår artikel om hur du skapar anpassade WordPress-layouter med Beaver Builder

Beaver Builder är utformad för att arbeta med alla WordPress-teman. Du kan byta teman utan att oroa dig för dina målsidor.

Om du någon gång bestämmer dig för att sluta använda det, kommer ditt innehåll att pekas ordentligt till WordPress-standardredigeraren.

Överlägset är det den mest nybörjarvänliga och lättanvända WordPress-destinationssidan plugin på marknaden. Trots sin användarvänlighet är den fortfarande tillräckligt kraftfull för att skapa målsidor för alla typer av webbplatser.

Kvalitet: EN+

Prissättning: Från 99 dollar för obegränsade webbplatser och ett års support.

Recension: Vi tyckte att Beaver Builder var den lättaste att använda landningssidens plugin för WordPress. Builder-gränssnittet är intuitivt och snabbt. Möjligheten att redigera vad som helst med pek och klick fungerar riktigt bra. Med dussintals färdiga mallar är Beaver Builder säkert den bästa WordPress-destinationssidan plugin.

2. Leadpages

Leadpages

Leadpages är en annan utmärkt WordPress-drag-and-drop-sidbyggare för att omedelbart skapa vackra målsidor. Det är en fristående landskapsbyggare, vilket innebär att du kan använda den med eller utan en WordPress-webbplats.

Det kommer med dussintals professionellt utformade mallar som kan användas som utgångspunkt. Alla dessa mallar är optimerade för leadgenerering och konvertering. Det integreras med många tredjepartsverktyg och alla marknadsföringstjänster via e-post.

Deras drag and drop-byggare låter dig bara peka och klicka för att välja vilket element som helst på en sida för att redigera det. Du kan också dra och släppa widgets för att lägga till olika element inklusive bilder, bakgrunder, text, multimedia, uppmaningsknappar, registreringsformulär och mer.

Det integreras med många tredjepartsverktyg och alla marknadsföringstjänster via e-post. Lägg bara till ett registreringsformulär till din målsida och klicka sedan på knappen “Lägg till integration”. Se vår artikel om hur du skapar en målsida i WordPress för detaljerade instruktioner.

Kvalitet: EN+

Prissättning: Från $ 35 / månad som betalas varje månad eller $ 25 / månad som betalas årligen.

Recension: Vi tyckte att Leadpages var en av de mest enkla att använda och omfattande WordPress-destinationssidans plugins på marknaden. Den integreras sömlöst med marknadsföringstjänster via e-post för att hjälpa dig generera fler leads och öka konverteringarna. Det är superflexibelt och gör att du snabbt kan skapa professionella målsidor utan speciella färdigheter

3. Elementor

Elementor

Elementor är en annan lättanvänd WordPress-målsidebyggare. Det är supersnabbt och kommer med flera färdiga mallar för olika scenarier inklusive målsidor.

Den har ett snabbt snabbt UI med live editor. Sidområdet kan ordnas i sektioner och kolumner. Du kan lägga till moduler i dina kolumner som knappar, bilder, rubriker, reglage och mer. Du kan också använda WordPress-widgets och widgets som har lagts till av andra WordPress-plugins installerade på din webbplats.

Vill du bygga en sida från början? Du kan börja med Elementors dukmall som erbjuder en tom skiffer för att skapa dina egna sidor med unik design och layout. Se det i handling i vår guide om hur du skapar anpassade wordpress-layouter med Elementor.

Kvalitet: EN

Prissättning: Från $ 49 för en enda webbplats med 1 års support och uppdateringar.

Recension: Elementor är lätt att använda och lära sig, vilket gör det till ett fantastiskt plugin för målsida. Den har professionellt utformade mallar och flera moduler, som erbjuder ännu mer flexibilitet för att skapa dina egna sidor.

4. Divi

Divi

Divi är ett populärt alternativ för att bygga målsidor i WordPress. Det är skapat av eleganta teman, en av de äldsta WordPress-temabutikerna på marknaden. Om du använder ett av deras teman, har du antagligen redan tillgång till Divi.

Det kommer med 20+ färdiga mallar. Du kan också skapa dina egna mallar och återanvända dem senare. Divi kommer med vackra pek- och klick-sidredigerare och massor av drag and drop-element. Det är superlätt att använda och arbeta med.

Divi finns som tema med integrerad byggare, så du kan använda den för att skapa en anpassad bloggdesign. Det finns också som en fristående byggare som fungerar med alla andra WordPress-teman.

Kvalitet: EN

Prissättning: Från 89 dollar per år för obegränsade webbplatser

Recension: Divi erbjuder en bra användarupplevelse med en mycket enkel att använda och intuitiv redigerare för målsidor. Det finns ett starkt samhälle runt Divi som växer snabbt, och teamet ElegantThemes kommer ständigt med nya funktioner.

5. OptimeraPress

OptimizePress

OptimizePress är ett kraftfullt WordPress-plugin för landnings- och försäljningssida. Det kommer både som ett tema och ett plugin så att du kan använda det med alla andra WordPress-teman.

Det finns 30+ redo att använda mallar. Var och en av dem är utformad för att vara en högkonverterande försäljningssida.

Det kommer med ett designverktyg för att redigera målsidor för målsidor. Den del som handlar om OptimizePress är att den sömlöst ansluter till flera e-postmarknadsföringstjänster och WordPress-medlemskapsprogram.

Detta gör OptimizePress till en mycket omfattande lösning för målsidor.

Kvalitet: B+

Prissättning: Från $ 97 för 3 webbplatser med 1 års support och uppdateringar.

Recension: OptimizePress är en omfattande lösning med många funktioner. När det gäller redigering är det emellertid inte lika intuitivt som vissa andra plugins i den här listan.

6. Coming Soon Pro av SeedProd

Coming Soon Pro av SeedProd

Coming Soon Pro av SeedProd är ett annat bra alternativ för att snabbt bygga vackra kommande sidor som snart är optimerade för konverteringar.

Den har flera vackert utformade mallar som du enkelt kan justera och konfigurera. Det fungerar med alla marknadsföringstjänster via e-post och har inbyggd integration i sociala medier i alla mallar.

Till skillnad från andra plugins på listan är Coming Soon Pro begränsad till att skapa snart, underhållssidor och platshållare för produktlansering. För detaljer, se vår guide för att skapa vackra kommande sidor i WordPress med SeedProd.

Kvalitet: B

Prissättning: Från $ 29 för en webbplats utan tillägg. 79 $ för alla tillägg inkluderade.

Recension: Coming Soon Pro är ett bra verktyg för att snabbt bygga kommer snart eller landningssidor för produktlanseringar. Det är dock inte idealiskt att bygga målsidor för försäljning och marknadsföring efter lansering.

Slutsats

När vi tittar på de bästa WordPress-destinationssidans plugins blev det ganska tydligt för oss att Beaver Builder är det bästa destinationssidan-plugin på marknaden.

Den har vackra målsidjemallar. Sidredigeraren är intuitiv, snabb och enkel att använda. Det bästa är att det fungerar med alla WordPress-teman och är kompatibel med alla viktiga WordPress-plugins.

Vi hoppas att denna jämförelse hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-plugins för målsida. Du kanske också vill se vår jämförelse av de bästa WordPress-kontaktformulär-plugins och WordPress-backup-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me