6 bästa WordPress-säkerhetsplugins för att skydda din webbplats (jämfört)

Nyligen frågade en av våra läsare oss vilken är den bästa WordPress-säkerhetsplugin? Med hjälp av ett WordPress-säkerhetsplugin skyddar du din WordPress-webbplats från skadlig programvara, brute force-attacker och hackförsök. I den här artikeln har vi valt ut de bästa WordPress-säkerhetsplugins som du kan använda för att skydda din webbplats.


Bästa WordPress-säkerhetsplugins

Varför använda ett WordPress-säkerhetsplugin?

Det finns cirka 18,5 miljoner webbplatser infekterade med skadlig kod vid varje given tidpunkt varje vecka. En genomsnittlig webbplats attackeras 44 gånger varje dag, som inkluderar både WordPress och icke-WordPress webbplatser.

Ett säkerhetsbrott på din webbplats kan orsaka allvarliga skador på ditt företag.

  • Hackare kan stjäla dina data eller data som tillhör dina användare och kunder
  • En kompromisslös webbplats kan användas för att distribuera skadlig kod till intet ont om användare och andra webbplatser.
  • Du kan förlora data, tappa åtkomst till din webbplats, låsa dig ut eller så kan dina data hållas gisslan
  • Din webbplats kan förstöras eller försvagas, vilket kan påverka din SEO-ranking och ditt varumärkesanspråk.

Du kan skanna din WordPress-webbplats för säkerhetsöverträdelser när som helst. Att rengöra en hackad WordPress-webbplats utan professionell hjälp kan dock vara ganska svårt för icke-tekniska användare.

För att undvika hackningar måste du följa bästa säkerhetsrutiner för att skydda din webbplats. Vi har sammanställt dem alla i en enkel att följa steg för steg WordPress säkerhetsguide för nybörjare.

Ett av de viktigaste stegen för att säkra din WordPress-webbplats är att börja använda ett WordPress-säkerhetsplugin. Dessa plugins hjälper dig att hårdna WordPress-säkerheten och samtidigt blockera attacker för brute force på din webbplats.

Låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress-säkerhetsplugins och hur de hjälper dig att skydda din webbplats.

Notera: Du behöver bara använda ett plugin från den här listan. Att ha flera plugins aktiva från den här listan kan leda till buggar.

1. Sucuri

Sucuri

Sucuri är branschledande inom WordPress-säkerhet. Det är en av de bästa WordPress-säkerhetsplugins på marknaden. De erbjuder en grundläggande gratis Sucuri Security-plugin som hjälper dig att härda WordPress-säkerhet och skanna din webbplats efter vanliga hot.

Men det verkliga värdet ligger i de betalda planerna, som har det bästa WordPress-brandväggsskyddet. En brandvägg hjälper dig att blockera brute force och skadliga attacker från att komma åt WordPress.

Sucuri webbplats-brandvägg filtrerar bort dålig trafik även innan den når din server. De serverar också statiskt innehåll från sina egna CDN-servrar.

Bortsett från säkerhet ger deras brandnivå på DNS-nivå med CDN dig en enorm prestandaökning och snabbar upp din webbplats.

Viktigast av allt erbjuder de att städa upp din WordPress-webbplats om den påverkas av skadlig programvara utan extra kostnad. Du kan till och med ta en webbplats som redan påverkas av en skadlig programvara och de kommer att rensa upp den för dig.

Vi använder Sucuri på alla våra webbplatser. För mer information, se vår fullständiga Sucuri-recension för att lära dig hur det hjälpte oss att skydda våra webbplatser.

2. Wordfence

Wordfence

Wordfence är en annan populär WordPress-säkerhetsplugin. De erbjuder en gratis version av deras plugin som levereras komplett med en kraftfull skadlig skanner, utnyttjande av upptäckt och hotbedömning.

Plugin skannar automatiskt din webbplats efter vanliga hot, men du kan också starta en fullständig genomsökning när som helst. Du får en varning om några tecken på ett säkerhetsöverträdelse upptäcks med instruktionerna för att fixa dem.

Wordfence kommer också med en inbyggd WordPress-brandvägg. Men denna brandvägg körs på din server strax innan du laddar WordPress. Detta gör det lite mindre effektivt än en DNS-brandvägg som Sucuri.

För fullständiga instruktioner, se vår guide om hur du installerar och konfigurerar Wordfence Security i WordPress.

3. iThemes Security

iThemes Security Pro

iThemes Security är ett WordPress-säkerhetsplugin från folket bakom den populära BackupBuddy-plugin. Som alla deras produkter erbjuder iThemes Security ett trevligt rent användargränssnitt med massor av alternativ.

Det kommer med filintegritetskontroller, säkerhetshårdning, begränsning av inloggningsförsök, starkt lösenord, 404 upptäckter, brute force-skydd och mer.

iThemes Security inkluderar inte en webbplats-brandvägg. Den inkluderar inte heller sin egen skadlig kodskanner och använder Sucuris Sitecheck skadlig programskanner.

4. All In One WP-säkerhet

Allt i ett WordPress Security

Allt i ett WordPress Security-plugin är en kraftfull WordPress-säkerhetsrevision, övervakning och brandväggsplugin. Det gör att du enkelt kan tillämpa grundläggande bästa praxis för WordPress-säkerhet på din webbplats.

Det kommer med funktioner som inlåsning av inloggningar för att förhindra brute force attacker, IP-filtrering, övervakning av filintegritet, övervakning av användarkonton, söka efter misstänkta mönster för databasinjektion och mer.

Det kommer också med en grundläggande brandvägg på webbplatsen som kan upptäcka några vanliga mönster och blockera dem för dig. Det är emellertid inte särskilt effektivt och ofta måste du manuellt svartlista misstänkta IP-adresser.

5. Anti-Malware Security

Anti-Malware Security

Anti-Malware Security är ett annat användbart WordPress anti-malware och säkerhet plugin. Plugin kommer med aktivt underhållna definitioner som hjälper den att hitta de vanligaste hoten.

Det är skadlig programskanner som gör att du enkelt kan skanna alla filer och mappar på din WordPress-webbplats för skadlig kod, bakdörrar, skadlig programvara och andra kända mönster av skadliga attacker.

Plugin kräver att du skapar ett gratis konto på plugin-webbplatsen för att få tillgång till de senaste definitionerna och även få några premiumfunktioner som förebyggande av brute force. Plugin ringer också till utvecklarens webbplats för att leta efter de uppdaterade definitionerna.

Medan plugin-programmet kör grundliga tester visar det ofta ett stort antal falska positiver. Att matcha var och en av dem med källfilen är en hel del arbete.

6. BulletProof Security

BulletProof Security

BulletProof Security är inte det vackraste WordPress-säkerhetsplugin på marknaden, men det är fortfarande användbart med några fantastiska funktioner. Den levereras med en installationsguide som hjälper dig genom plugin-inställningar.

Inställningspanelen innehåller också länkar till omfattande dokumentation som hjälper dig att förstå hur skanningar och säkerhetsinställningar fungerar. Den levereras med en malware skanner som låter dig kontrollera integriteten för WordPress-filer och -mappar.

För säkerhetshårdning inkluderar det inloggningsskydd, inloggning av ledig session, säkerhetsloggar och säkerhetskopiering av databaser. Du kan också ställa in e-postmeddelanden med säkerhetsloggar och få varningar när en användare är låst ut.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-säkerhetspluginet för din webbplats. Du kanske också vill se vår lista över de bästa WordPress-säkerhetskopior som kan hjälpa dig återställa din webbplats efter ett säkerhetsbrott.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me