6 beste plugin-koder for WordPress-kupongkoder for din nettbutikk

Leter du etter det beste WordPress-kupongkodepluginet til nettbutikken din? Kupongkoder er gode for å markedsføre nettbutikken din, redusere avvik fra vogna og øke salget totalt. I denne artikkelen har vi valgt ut de 5 beste plugin-kodene for WordPress-kupongkoder for eCommerce-nettstedet ditt.


Beste kupongkodeplugins for WordPress

Merk: Denne artikkelen er fokusert på WooCommerce-kupongkodeplugins. Noen av disse programtilleggene fungerer også på andre WordPress e-handelsnettsteder. Hvis du imidlertid ønsker å lage et tilbudsnettsted for tilknyttet markedsføring, kan du se vår guide for hvordan du enkelt oppretter et kupongnettsted i WordPress.

Hvorfor bruke kupongkodeplugins for nettbutikken din?

En kupongkode er en fin måte å konvertere å forlate besøkende til kunder og øke salget på nettbutikken din. Du kan tilby kuponger og avtaler for å overbevise brukere om å gjøre et kjøp umiddelbart.

Normalt hvis du har et kupongfelt på handlevognssiden, vil folk sannsynligvis forlate handlekurven for å søke etter en kupongkode før de kjøper, slik at de kan spare penger.

Dette betyr at hvis du vil redusere avvikelse av handlevogn, må du fremvise kupongen på ditt eget nettsted.

Videre bør du dra nytte av denne muligheten ved å markedsføre rabattkoder på tredjeparts kupongnettsteder, slik at du kan rangere etter “merkevarekupong” nøkkelord i Google og andre søkemotorer..

Mens WooCommerce har en innebygd kupongfunksjon, må du virkelig bruke tredjeparts plugins for å låse opp avanserte kupongfunksjoner som bulkgenererende kuponger, legge til gavekortfunksjon, vise kuponger i popups, rullefelt osv..

Vi har samlet en liste over de beste WooCommerce kupongkodepluginene du kan bruke til å øke salget. Noen av pluginene i denne artikkelen vil også fungere med andre WordPress eCommerce-plugins.

Når det er sagt, la oss ta en titt på de beste WordPress-kupongkodepluginene du kan bruke til å lage kuponger for nettbutikken din.

1. Avanserte kuponger

Avanserte kuponger

Advanced Coupons er det beste WordPress-kupongkodepluginet for WooCommerce. Standardkupongene i WooCommerce har bare et begrenset sett med funksjoner, så hvis du vil gjøre noe litt mer sofistikert med tilbudene dine som en BOGO (Kjøp en, få en) avtale, trenger du denne plugin.

Den integreres tett med WooCommerce og tilbyr funksjoner som kupong-URL-er, planlagte kuponger, automatisk brukskupong, fraktkuponger og mer. Den er enkel å bruke og hjelper deg med å øke salget i nettbutikken din.

2. Kupongskaperen

Kupongskaperen

Coupon Creator er et populært plugin-kodelapp for WordPress. Det lar deg enkelt lage kuponger og legge dem til i nettbutikken din. Du kan bruke Coupon Creator-kortkoden til å legge til kuponger på innleggene og sidene dine. Det har alternativet utløpsdato som lar deg angi en sluttdato for kupongene.

Den integreres fullt ut med WooCommerce, og du kan også opprette WooCommerce-kuponger ved å bruke redigeringsalternativene deres.

3. YITH WooCommerce gavekort

YITH WooCommerce gavekort

YITH WooCommerce-gavekort er et av de mest populære WooCommerce-kupongtilleggene i markedet. Du kan bruke det til å lage gavekort eller rabattkoder for brukerne dine. Brukerne kan bruke dette gavekortet som en rabattkode på e-handel nettstedet. Du kan enkelt sette opp gavekortene og legge til et rabattert beløp du vil tilby.

Den har flerspråklig støtte med WPML. Du kan også sende gavekortene til e-post til brukerne og overraske dem med rabattkupongene. Det er en nybegynnervennlig plugin med enkle innstillinger for å aktivere / deaktivere gavekortene når du vil.

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster er den kraftigste WordPress popup-plugin i markedet. Du kan installere den i WooCommerce-butikken din for å utvide e-postlisten din og redusere avviklingen av vogna. OptinMonster lar deg vise vakre blymagneter og kuponger i popup-vinduer, flytebjelke, rullebokser og mer.

Det beste med OptinMonster er at den kommer med mange ferdiglagde maler og dra & drop builder, slik at du enten kan velge en mal du vil tilpasse eller starte fra bunnen av.

Den kraftige skjermregelfunksjonen lar deg vise riktig funksjon til rett tid.

Her er noen ferdiglagde OptinMonster-kupongmaler som du kan bruke i WooCommerce-butikken med en gang:

OptinMonster Coupon Popup-eksempler

Begynn å bruke OptinMonster for å konvertere forlatte besøkende til e-post abonnenter og kunder.

5. Kuponggenerator for WooCommerce

Kuponggenerator for WooCommerce

Coupon Generator for WooCommerce er et enkelt WordPress-kupongkodeplugin som hjelper deg med å generere kuponger for din WooCommerce-butikk, slik at du kan opprette tusenvis av kuponger på en gang.

Du kan legge til bruksbegrensninger, grenser og utløpsdato på hver kupongkode.

6. WordPress varslingslinje

WordPress varslingslinje

WordPress Notification Bar er en brukervennlig plugin som hjelper deg å legge en flytende stolpe til nettbutikken din. Du kan bruke den til å vise en kupongkode med en oppfordringsknapp i en klistrelinje øverst på nettstedet ditt.

Du kan style varslingslinjen for å endre farge og skrift slik at de samsvarer med webdesignet ditt. Den leveres med flerspråklig støtte, og den fungerer bra med alle populære eCommerce-plugins for WordPress.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste WordPress-kupongkodepluginene for nettbutikken din. Det kan også være lurt å se vår guide om de 13 måtene å gjenopprette WooCommerce forlatte vognsalg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me