6 beste plugins for produktanmeldelse for WordPress

Leter du etter de beste produktgjennomgangsprogrammene for WordPress? Hvis du jevnlig legger til detaljerte produktanmeldelser på nettstedet ditt, kan du bruke et produktanmeldingsprogramtillegg for å gjøre dem mer SEO-vennlige. I denne artikkelen har vi valgt ut de beste pluginene for produktgjennomgang for WordPress.


Beste plugins for produktanmeldelse for WordPress

Hvorfor bruke produktanmeldingsprogrammet i WordPress?

Hva gjør du når du vil kjøpe noe? Hvis du er som folk flest, må du sannsynligvis sjekke produktanmeldelser for å sammenligne forskjellige alternativer.

Derfor er det så mange populære anmeldelser nettsteder som Yelp, TripAdvisor, Rotten Tomatoes og mer. Til og med Amazon, verdens største nettbutikk, inneholder produktanmeldelser så tydelig.

Mange WordPress-nettstedseiere skriver produktanmeldelser for å tjene penger på nettet. Noen får direkte betalt av selskapet for gjennomgangen, mens andre bruker tilknyttet markedsføring for å tjene inntekter.

Du kan skrive en produktanmeldelse som blogginnlegg. Et vanlig blogginnlegg bruker imidlertid ikke produktanmeldelsesformat som støttes av søkemotorer. Dette betyr at artikkelen din ikke blir uthevet i søkeresultatene som en gjennomgang.

SEO Reviews Snippet

For bedre SEO må du skrive anmeldelser med schema.org-rikt formatutdrag. En produktgjennomgangsplugin hjelper deg enkelt å skrive søkemotorvennlige anmeldelser som også ser bra ut på nettstedet ditt.

La oss ta en titt på noen av de beste produktgjennomgangstilleggene for WordPress.

1. WP Product Review Pro

WP-produktanmeldelse

WP Product Review er den beste plugin-en for WordPress-produktgjennomgang. Den leveres med en detaljert innstillingsdel som lar deg velge hvordan du vil administrere og vise anmeldelser på nettstedet ditt.

Det er ganske enkelt å legge til en produktanmeldelse. Bare velg alternativet for produktanmeldelse når du skriver et blogginnlegg, og pluginen vil vise deg alle innstillinger for å skrive anmeldelsen din. Du kan dele opp anmeldelsen din i funksjoner, legge til bilder, fordeler og ulemper med mer.

Den leveres med sidepanelet-widgeter som lar deg vise frem vurderingene dine. Du kan også bruke den til å samle inn innsendte anmeldelser eller la brukerne dine legge til egen vurdering og anmeldelser i kommentarene. Alle anmeldelser vises i schema.org-rik utdragsformat for maksimal SEO-fordel.

For detaljerte instruksjoner, se vår guide for hvordan du oppretter et nettsted for nisjegjennomgang i WordPress.

2. Alt i ett skjema Rik utdrag

Alt i ett skjema Rik utdrag

Som vi nevnte tidligere, må anmeldelsene dine være i et skikkelig SEO-vennlig format. Alt i ett Schema Rich Snippets-plugin lar deg skrive forskjellige typer innlegg ved å bruke det riktige kodebiten-formatet, inkludert produktanmeldelser.

Velg “Vareomtale” fra en rullegardinmeny når du skriver et blogginnlegg, og pluginen vil vise vurderingsalternativer som anmelderens navn, produktnavn og stjernevurdering. Den vil vise denne informasjonen under blogginnlegget ditt med riktig SEO-vennlig markering.

Plugin-en kan også brukes til å legge til artikler, produkter, oppskrifter, programvare og mer. For detaljerte instruksjoner, se vår artikkel om hvordan du legger til rikt utdrag i WordPress.

3. WP Review Pro

WP gjennomgang

WP Review er et annet utmerket alternativ for å legge til produktanmeldelser i WordPress. Den er nybegynner vennlig og ganske enkel å bruke. Ved aktivering skriver du bare et nytt innlegg og velger gjennomgangstype.

Den støtter tre typer vurderingsvurderinger, poeng og prosentandel. Du kan også legge til forskjellige rangeringer for individuelle funksjoner hvis du vil. Den støtter også brukervurderinger som ganske enkelt lar brukerne sende inn sine egne rangeringer for et produkt.

Det kommer også med stylingsalternativer som ligger under Innstillinger »WP Review side. Herfra kan du velge dine egne farger for gjennomgangsboksen for å matche temafargene.

4. Rike anmeldelser

Rike anmeldelser

Rich Reviews er en enkel gratis plugin som lar deg legge til anmeldelser av dine egne produkter, tjenester eller nettsted. Du kan også la brukerne dine sende inn anmeldelser.

Den bruker kortkoder for å vise anmeldelser, og du kan vise en anmeldelse hvor som helst på nettstedet ditt, inkludert innlegg, sider og sidefeltwidgets.

Hvis du samler inn anmeldelser som er sendt av brukeren, lar denne pluginen deg manuelt godkjenne hver anmeldelse før du publiserer den. Innstillingspanelet for plugin-enheten har detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker den.

5. WP-kundevurderinger

WP kunde anmeldelser

Med WP Customer Reviews-plugin kan du samle kundevurderinger samt lage dine egne produktanmeldelser. Ved aktivering kan du bare redigere et blogginnlegg der du vil legge til en produktanmeldelse og sjekke vurderingsalternativet.

Deretter må du gå til Omtaler »Alle anmeldelser og klikk på legg til ny knapp. Etter det kan du velge innlegg og skrive anmeldelsen. Plugin-enheten lar deg også aktivere brukerinnleverte anmeldelser som du deretter kan godkjenne og publisere for å vises på nettstedet ditt.

Denne pluginen lar deg også tilpasse gjennomgangsskjemaet som er vist til brukere og kommer med en side om hvordan du bruker dem med detaljerte instruksjoner.

6. Omtaler av nettstedet

Nettstedsanmeldelser

Site Reviews lar deg samle kundevurderinger for dine produkter, tjenester eller lokal virksomhet. Den har en enkel innstillingsside som lar deg kontrollere hvordan du vil samle anmeldelser, og hvordan du vil vise dem. Du kan tilpasse gjennomgangsskjemaet og vise det hvor som helst på nettstedet ditt ved hjelp av en kortkode.

Du kan også vise anmeldelser ved hjelp av kortkoden. Plugin-en legger til en enkel å bruke kortkodeinnsetter på redigeringsskjermen for å manuelt vise anmeldelser, gjennomgangsskjema og oversiktsoversikt.

Vi håper denne artikkelen har hjulpet deg med å finne de beste produktgjennomgangsprogrammene for WordPress. Det kan også være lurt å se listen over de beste testimonial plugins for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me