6 beste WordPress-plugins for landingssider sammenlignet (2020)

Ser du etter en enkel måte å lage destinasjonssider i WordPress? Du trenger et landingssideplugin som lar deg raskt opprette destinasjonssider ved å bruke enkle dra- og slippverktøy uten å skrive noen kode. I denne artikkelen vil vi gå gjennom topp 5 av de beste pluginene for WordPress-landingssider og sammenligne dem med hverandre.


Beste WordPress-plugins for destinasjonsside

Hvorfor bruke et landingssideplugin for WordPress?

Hvis du opprettet nettstedet ditt for å selge en bok, en tjeneste eller et annet produkt, må du lage en destinasjonsside.

Landingssider hjelper deg med å forbedre konverteringene dine og konvertere flere besøkende til kunder.

Vi vet at de fleste bedriftseiere og WordPress-nybegynnere ikke er teknisk kunnskapsrike og ikke kan skrive kode. Det er her en WordPress-landing page plugin kommer inn.

Disse pluginene kommer med flere klare til bruk maler med dra og slipp verktøy for å redigere dem eller lage dine egne destinasjonssider fra bunnen av.

Dette gir deg frihet til raskt å bygge destinasjonssider for markedsføringskampanjene dine uten å ansette en utvikler. Du kan bruke malene dine på nytt, lage nye og lage et eget bibliotek med klar til å distribuere landingssidesign.

Når det er sagt, la oss se på de beste pluginene for WordPress-destinasjonssider, og hvordan de stabler seg opp mot hverandre.

Våre kriterier for denne sammenligningen er: brukervennlighet, fleksibilitet og designmuligheter.

Alle plugins som er nevnt i denne listen, er mobile.

1. Beaver Builder

Beaver Builder

Beaver Builder er en populær plugin for landingssider for WordPress. Den kommer med dusinvis av ferdige maler som du kan bruke som utgangspunkt for landingssidene dine.

Å redigere destinasjonssider er en lek med Beaver Builder’s hurtige drag and drop-byggherre. Bare pek og klikk på hvilket som helst element på en side for å redigere egenskapene. Du kan også flytte dem opp og ned, eller legge til nye moduler på siden din. Du kan se flere detaljer i artikkelen vår om å lage tilpassede WordPress-oppsett med Beaver Builder

Beaver Builder er designet for å jobbe med alle WordPress-temaer. Du kan bytte temaer uten å bekymre deg for destinasjonssidene dine.

Hvis du på et tidspunkt bestemmer deg for å slutte å bruke det, blir innholdet pent portert til standard WordPress-redigereren.

Det er langt den mest nybegynnervennlige og enkle å bruke WordPress-landing page plugin på markedet. Til tross for brukervennligheten er den fremdeles kraftig nok til å lage destinasjonssider for alle slags nettsteder.

Karakter: EN+

Priser: Fra $ 99 for ubegrenset nettsteder og ett års støtte.

Anmeldelse: Vi syntes Beaver Builder var den enkleste å bruke landingssideplugin for WordPress. Builder-grensesnittet er intuitivt og raskt. Muligheten til å redigere hva som helst med pek og klikk fungerer veldig bra. Med dusinvis av ferdige maler er Beaver Builder absolutt den beste WordPress-landing page plugin.

2. Leadpages

Leadpages

Leadpages er en annen utmerket WordPress-dra-og-slipp-sidebygger for å øyeblikkelig lage vakre landingssider. Det er en frittstående landingssidebygger, som betyr at du kan bruke den med eller uten et WordPress-nettsted.

Den kommer med dusinvis av profesjonelt designede maler som skal brukes som utgangspunkt. Alle disse malene er optimalisert for leadgenerering og konvertering. Det integreres med mange tredjepartsverktøy og alle topp e-postmarkedsføringstjenester.

Dra- og slipp-byggherren deres lar deg bare peke og klikke for å velge hvilket som helst element på en side for å redigere det. Du kan også dra og slippe widgets for å legge til forskjellige elementer, inkludert bilder, bakgrunner, tekst, multimedia, oppfordring til handlingsknapper, påmeldingsskjemaer og mer.

Det integreres med mange tredjepartsverktøy og alle topp e-postmarkedsføringstjenester. Bare legg til et registreringsskjema til destinasjonssiden og klikk deretter på “Legg til integrasjon” -knappen. Se vår artikkel om hvordan du oppretter en landingsside i WordPress for detaljerte instruksjoner.

Karakter: EN+

Priser: Fra $ 35 / måned betalt månedlig eller $ 25 / måned betalt årlig.

Anmeldelse: Vi fant Leadpages som en av de mest enkle å bruke og omfattende WordPress-landingssidepluginene på markedet. Det integreres sømløst med topp e-postmarkedsføringstjenester for å hjelpe deg med å generere flere potensielle kunder og øke konverteringer. Det er superfleksibelt og lar deg raskt lage profesjonelle landingssider uten spesielle ferdigheter

3. Elementor

Elementor

Elementor er en annen enkel å bruke WordPress landingssidebygger. Den er superrask og kommer med flere ferdige maler for forskjellige scenarier, inkludert destinasjonssider.

Det har en lynrask rask brukergrensesnitt med live editor. Sideområdet kan ordnes i seksjoner og kolonner. Du kan legge til moduler i kolonnene dine, for eksempel knapper, bilder, overskrifter, glidebrytere og mer. Du kan også bruke WordPress-widgets og widgets lagt til av andre WordPress-plugins som er installert på nettstedet ditt.

Vil du lage en side fra bunnen av? Du kan starte med Elementors lerretmal som tilbyr en tom skifer for å lage dine egne sider med unik design og layout. Se det i aksjon i guiden vår om hvordan du oppretter tilpassede wordpress-oppsett med Elementor.

Karakter: EN

Priser: Fra $ 49 for ett nettsted med 1 års støtte og oppdateringer.

Anmeldelse: Elementor er enkel å bruke og lære, noe som gjør det til en flott plugins for destinasjonssider. Den har profesjonelt designede maler og flere moduler, som gir enda mer fleksibilitet til å lage dine egne sider.

4. Divi

Divi

Divi er et populært alternativ for å bygge destinasjonssider i WordPress. Det er skapt av Elegante temaer, en av de eldste WordPress-temabutikkene i markedet. Hvis du bruker et av temaene deres, har du sannsynligvis allerede tilgang til Divi.

Den kommer med 20+ klare til bruk maler. Du kan også lage dine egne maler og bruke dem senere. Divi kommer med vakre redigeringsprogram for pek og klikk og massevis av elementer for dra og slipp. Det er superenkelt å bruke og jobbe med.

Divi er tilgjengelig som tema med integrert byggherre, slik at du kan bruke det til å lage et tilpasset bloggdesign. Det er også tilgjengelig som en frittstående byggherre som fungerer med et hvilket som helst annet WordPress-tema.

Karakter: EN

Priser: Fra $ 89 per år for ubegrensede nettsteder

Anmeldelse: Divi tilbyr en god brukeropplevelse med en veldig brukervennlig og intuitiv redigeringsside for destinasjonssider. Det er et sterkt samfunn rundt Divi som vokser raskt, og teamet ElegantThemes kommer stadig med nye funksjoner.

5. OptimaliserPress

OptimizePress

OptimizePress er en kraftig plugin for landing og salgsside for WordPress. Det kommer som et tema så vel som en plugin som lar deg bruke det med alle andre WordPress-temaer.

Det er 30+ klare til å bruke maler. Hver av dem er designet for å være en salgsside med høy konvertering.

Den kommer med et designverktøy for å redigere destinasjonssiden maler. Delen som står om OptimizePress er at den sømløst kobles til flere e-postmarkedsføringstjenester og WordPress-medlemskapsprogrammer.

Dette gjør OptimizePress til en veldig omfattende løsning for destinasjonssider.

Karakter: B+

Priser: Fra $ 97 for 3 nettsteder med 1 års støtte og oppdateringer.

Anmeldelse: OptimizePress er en omfattende løsning med mange funksjoner. Når det gjelder redigering, er det imidlertid ikke så intuitivt som noen andre plugins i denne listen.

6. Coming Soon Pro av SeedProd

Coming Soon Pro av SeedProd

Coming Soon Pro av SeedProd er et annet flott alternativ for raskt å bygge flotte sider som kommer snart som er optimalisert for konverteringer.

Den har flere vakkert designet maler som du enkelt kan finjustere og konfigurere. Det fungerer med alle topp e-postmarkedsføringstjenester og har innebygd integrasjon av sosiale medier i alle maler.

I motsetning til andre plugins på listen, er Coming Soon Pro begrenset til å opprette kommende, vedlikeholdssider og stedsholdere for produktlansering. For detaljer, se vår guide om å lage flotte sider som kommer snart i WordPress med SeedProd.

Karakter: B

Priser: Fra $ 29 for 1 nettsted uten tillegg. $ 79 for alle tillegg inkludert.

Anmeldelse: Coming Soon Pro er et flott verktøy for å raskt bygge kommer snart eller lansere landingssider for produkter. Det er imidlertid ikke ideelt å bygge destinasjonssider for salg og markedsføring etter lansering.

Konklusjon

Ser vi på de beste WordPress-landingssidepluginene, ble det ganske tydelig for oss at Beaver Builder er det beste destinasjonssidepluginet i markedet.

Den har flotte destinasjonssider. Sideditoren er intuitiv, rask og enkel å bruke. Det beste er at det fungerer med alle WordPress-temaer og er kompatibel med alle viktige WordPress-plugins.

Vi håper denne sammenligningen hjalp deg med å finne de beste pluginene for WordPress-landingssider. Det kan også være lurt å se vår sammenligning av beste WordPress-kontaktskjema-plugins og WordPress-backup-plugins.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me