6 beste WordPress-sikkerhetsplugins for å beskytte nettstedet ditt (sammenlignet)

Nylig spurte en av leserne oss om hva som er den beste WordPress-sikkerhetsplugin? Ved hjelp av et WordPress-sikkerhetsplugin beskytter WordPress-nettstedet ditt mot malware, brute force-angrep og hackingforsøk. I denne artikkelen har vi valgt ut de beste WordPress-sikkerhetspluginene du kan bruke for å beskytte nettstedet ditt.


Beste WordPress-sikkerhetsplugins

Hvorfor bruke et WordPress Security Plugin?

Det er rundt 18,5 millioner nettsteder infisert med malware til enhver tid hver uke. Et gjennomsnittlig nettsted angripes 44 ganger hver dag, som inkluderer både WordPress og ikke-WordPress nettsteder.

Et sikkerhetsbrudd på nettstedet ditt kan forårsake alvorlig skade på virksomheten din.

  • Hackere kan stjele dataene dine eller dataene som tilhører dine brukere og kunder
  • Et kompromittert nettsted kan brukes til å distribuere ondsinnet kode til intetanende brukere og andre nettsteder.
  • Du kan miste data, miste tilgang til nettstedet ditt, bli låst ute, eller dataene dine kan holdes som gisler
  • Nettstedet ditt kan bli ødelagt eller forskjøvet, noe som kan påvirke SEO-rangeringene og merkevaren omdømmet ditt.

Du kan skanne WordPress-nettstedet ditt for sikkerhetsbrudd når som helst. Å rengjøre et hacket WordPress-nettsted uten profesjonell hjelp kan imidlertid være ganske vanskelig for ikke-tekniske brukere.

For å unngå å bli hacket, må du følge beste praksis for sikkerhet for å beskytte nettstedet ditt. Vi har samlet dem alle i en enkel å følge trinn for trinn WordPress sikkerhetsguide for nybegynnere.

Et av de viktigste trinnene for å sikre WordPress-nettstedet ditt er å begynne å bruke en WordPress-sikkerhetsplugin. Disse plugins hjelper deg med å herde WordPress-sikkerhet mens du også blokkerer brute force-angrep på nettstedet ditt.

La oss se på noen av de beste WordPress-sikkerhetspluginene, og hvordan de hjelper deg med å beskytte nettstedet ditt.

Merk: Du trenger bare å bruke ett programtillegg fra denne listen. Å ha flere plugins aktive fra denne listen kan føre til feil.

1. Sucuri

Sucuri

Sucuri er bransjeledende innen WordPress-sikkerhet. Det er en av de beste WordPress-sikkerhetspluginene på markedet. De tilbyr en grunnleggende gratis Sucuri Security-plugin som hjelper deg å herde WordPress-sikkerhet og skanne nettstedet ditt for vanlige trusler.

Men den virkelige verdien ligger i de betalte planene, som har den beste WordPress-brannmurbeskyttelsen. En brannmur hjelper deg med å blokkere brute force og ondsinnede angrep fra å få tilgang til WordPress.

Sucuri-brannmuren på nettstedet filtrerer ut dårlig trafikk selv før den når serveren din. De serverer også statisk innhold fra sine egne CDN-servere.

Bortsett fra sikkerhet, gir DNS-brannmuren med CDN deg et enormt ytelsesøkning og gir raskere hastighet på nettstedet ditt.

Det viktigste er at de tilbyr å rydde opp i WordPress-nettstedet ditt hvis det blir påvirket av malware uten ekstra kostnad. Du kan til og med ta et nettsted som allerede er påvirket av en skadelig programvare, og de vil rydde opp for deg.

Vi bruker Sucuri på alle våre nettsteder. For mer informasjon, se vår komplette Sucuri-anmeldelse for å lære hvordan det hjalp oss med å beskytte nettstedene våre.

2. Wordfence

Wordfence

Wordfence er en annen populær WordPress-sikkerhetsplugin. De tilbyr en gratis versjon av plugin-en som leveres med en kraftig skadelig programvare for skanner, utnyttelse av gjenkjenning og trusselvurdering.

Plugin-en skanner automatisk nettstedet ditt for vanlige trusler, men du kan også starte en fullstendig skanning når som helst. Du vil bli varslet hvis det oppdages tegn på sikkerhetsbrudd med instruksjonene for å fikse dem.

Wordfence kommer også med en innebygd WordPress-brannmur. Imidlertid kjører denne brannmuren på serveren din rett før du laster ned WordPress. Dette gjør det litt mindre effektivt enn en DNS-brannmur som Sucuri.

For fullstendige instruksjoner, se vår guide for hvordan du installerer og konfigurerer Wordfence Security i WordPress.

3. iThemes Security

iThemes Security Pro

iThemes Security er en WordPress-sikkerhetsplugin fra folkene bak den populære BackupBuddy-plugin. Som alle produktene deres, tilbyr iThemes Security et fint, rent brukergrensesnitt med mange alternativer.

Det kommer med filintegritetskontroller, sikkerhetsherding, begrense påloggingsforsøk, kraftig passordhåndhevelse, 404 deteksjoner, beskyttelse mot brute force og mer.

iThemes Security inkluderer ikke en brannmur på nettstedet. Den inkluderer heller ikke sin egen malware skanner og bruker Sucuris Sitecheck malware skanner.

4. Alt i ett WP-sikkerhet

Alt i ett WordPress Security

Alt i ett WordPress Security-plugin er et kraftig WordPress-sikkerhetsrevisjon, overvåking og brannmur-plugin. Det lar deg enkelt bruke grunnleggende beste praksis for WordPress-sikkerhet på nettstedet ditt.

Det kommer med funksjoner som innlåsning av innlogging for å forhindre brute force-angrep, IP-filtrering, overvåking av filintegritet, overvåking av brukerkontoer, skanne etter mistenkelige mønstre av databaseinjeksjon og mer.

Den kommer også med en grunnleggende brannmur på nettstednivå som kan oppdage noen vanlige mønstre og blokkere dem for deg. Imidlertid er det ikke veldig effektivt, og ofte vil du bli bedt om å svarteliste mistenkelige IP-adresser manuelt.

5. Anti-malware-sikkerhet

Anti-malware-sikkerhet

Anti-Malware Security er et annet nyttig WordPress-programvare mot malware og sikkerhet. Plugin-en har aktivt vedlikeholdte definisjoner som hjelper den å finne de vanligste truslene.

Det er malware-skanner som lar deg enkelt skanne alle filer og mapper på WordPress-nettstedet ditt for ondsinnet kode, bakdører, malware og andre kjente mønstre av ondsinnede angrep.

Plugin-en krever at du oppretter en gratis konto på plugins nettsted for å få tilgang til de nyeste definisjonene og også få noen premiumfunksjoner som forebygging av brute force. Plugin-en ringer også til utviklerens nettsted for å se etter de oppdaterte definisjonene.

Mens pluginen kjører grundige tester, viser den ofte et stort antall falske positiver. Å matche hver og en av dem med kildefilen er ganske mye arbeid.

6. BulletProof Security

BulletProof Security

BulletProof Security er ikke den peneste WordPress-sikkerhetsplugin på markedet, men den er fremdeles nyttig med noen gode funksjoner. Den kommer med en installasjonsveiviser som hjelper deg gjennom plugin-innstillinger.

Innstillingspanelet inneholder også lenker til omfattende dokumentasjon som hjelper deg å forstå hvordan skanninger og sikkerhetsinnstillinger fungerer. Den leveres med en malware skanner som lar deg sjekke integriteten til WordPress filer og mapper.

For sikkerhetsherding inkluderer det innloggingsbeskyttelse, logging av tomgangssessjoner, sikkerhetslogger og sikkerhetskopi av databaser. Du kan også konfigurere e-postvarsler med sikkerhetslogger og få varsler når en bruker er låst ute.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress-sikkerhetsplugin for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se listen over de beste WordPress-sikkerhetskopinene som hjelper deg med å gjenopprette nettstedet ditt etter et sikkerhetsbrudd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me