7 bästa WordPress Helpdesk-plugins för kundsupport

Letar du efter ett WordPress-helpdesk-plugin för din webbplats? Att erbjuda bra kundsupport är avgörande för att alla företag ska lyckas. I den här artikeln har vi handplockat de bästa WordPress-support- och helpdesk-plugins.


WordPress Help Desk Plugins

Vårt mål är att erbjuda den mest omfattande listan med lösningar, så vi kommer att nämna både tredjeparts Help Desk-mjukvarutjänster som integreras med WordPress samt visar dig öppen källkod WordPress-support och biljettplugins.

1. Hjälp Scout

Hjälp Scout

Help Scout är en av de ledande helpdesk- och kundsupportprogramvarorna för online-företag. Det är extremt lätt att använda, och det finns redan plugins som låter dig integrera det med din WordPress-webbplats.

Det finns Help Scout Integration för enkla digitala nedladdningar och WooCommerce Help Scout plugins som låter din WordPress-webbplats arbeta med Help Scout.

WooCommerce Help Scout Integration

På WPBeginner använder vi Help Scout för vår webbplats och alla våra premium WordPress-plugins.

2. Zendesk för WordPress

Zendesk

Zendesk är ett annat populärt kundsupport och biljettsystem för företag. Det stöder team, flera produkter, dokument och fungerar mycket bra med WordPress-baserade webbplatser.

Zendesk för WordPress gör det möjligt att sömlöst integrera Zendesk kundtjänstsystem på din WordPress-webbplats.

Det låter inloggade användare på din WordPress-webbplats få åtkomst till helpdesk utan att byta konto. Du kan se dina biljetter i din WordPress-instrumentpanel. Du kan till och med konvertera kommentarer till supportbiljetter.

Plugin tillåter dig också att lägga till Zendesk Dropbox-fliken på valfri sida på din WordPress-webbplats.

Zendesk för WordPress-plugininställningar

3. Fantastiskt stöd

Fantastiskt support-plugin för WordPress

Awesome Support är ett öppet WordPress-helpdesk-plugin som körs helt och hållet på din WordPress-webbplats. Den grundläggande plugin finns gratis och är tillräckligt bra för att användas som ett fullfjädrat helpdesk-system.

Du kan utöka funktionerna med betalda tillägg. Det tillhandahåller ett biljetteringssystem, e-postmeddelanden, begränsad åtkomst, fil- och mediaöverföringar. Du kan också lägga till dina egna fält för att utöka biljettformerna med anpassade fält.

4. WPHelpDesk

WP Help Desk

WPHelpDesk är en premium WordPress-helpdesk-plugin. Den körs på din egen WordPress-webbplats, så att du kan få full kontroll över ditt supportsystem.

Den integreras sömlöst på din WordPress-webbplats och kan användas med alla WordPress-teman. Du får obegränsade agenter, e-postmeddelanden, biljettsystem, uppladdningar av filer och media och anpassade fält. Pluginwebbplatsen har en demo där du kan testa både programvarans back-end och front-end.

5. WP Support Plus Responsive Ticket System

WP Support Plus

WP Support Plus är ett gratis plugin för att lägga till kundsupportavsnitt på din WordPress-webbplats. Det gör att användare kan skapa biljetter, välja kategori, status och prioritet för biljetter.

Bortsett från agenter, kommer det också med en handledares användarroll. Plugin använder Ajax vilket gör biljettinlämning och kundsupport enklare och snabbare. Översättningar finns tillgängliga på mer än ett dussin språk.

Det låter dig också lägga till en supportflik som ska visas på alla dina WordPress-sidor och inlägg. Användare kan klicka på fliken för att välja supportkanal eller öppna en biljett.

6. Sola Support Biljetter

Sola Support Biljetter

Ett annat bra sätt att lägga till ett kundsupportsystem i WordPress är att använda plugin-programmet Sola Support Tickets. Detta gratis plugin lägger till ett fullständigt biljettsystem med alla klockor och visselpipor som du skulle behöva för att köra ett effektivt stödsystem.

Den kostnadsfria plugin kommer bara med ett supportagent, så du måste köpa det betalda tillägget för att få fullt utbyte av plugin.

7. bbPress

bbPress

bbPress är en lättviktsforumsprogramvara för WordPress. Det används effektivt av vissa WordPress-företag som deras kundtjänstforum.

Om du bestämmer dig för att använda bbPress för kundsupport måste du ställa in flera ytterligare plugins för att installera. Men med inbyggda meddelanden, enkel utdragbarhet och massor av tilläggsprogram plugin gör bbPress till en livskraftig utmanare att överväga för ett supportforum.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-helpdesk-pluginet för kundsupport. Du kanske också vill kolla in vår guide om hur du lägger till en wiki-kunskapsbasis i WordPress och vår lista över det bästa livechatsupportprogrammet för WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me