7 beste plugins og løsninger for WordPress-annonseadministrasjon

Leter du etter de beste pluginene og verktøyene for annonseadministrasjon for WordPress? Mange WordPress-nettstedseiere er avhengige av annonser for å tjene penger på nettstedene sine. I denne artikkelen vil vi dele de beste pluginene og løsningene for annonseadministrasjon for WordPress for å optimalisere annonseinntektene dine.


Ad Management plugins og løsninger for WordPress

Hvorfor bruke en Ad Management Plugin i WordPress?

Mange nettsteder og blogger er avhengige av annonser for å tjene penger på nettet med innholdet. Som standard kommer ikke WordPress med en enkel mekanisme for å administrere annonsene dine.

De fleste WordPress-temaer har ikke engang dedikerte steder å vise annonser. Dette betyr at du ofte må redigere temafiler for å sette inn annonsekode på nettstedet ditt.

Et riktig WordPress-annonseadministrasjonsplugin lar deg enkelt sette inn annonser hvor som helst på nettstedet ditt. Dette hjelper deg med å optimalisere annonseplassering og få mest mulig ut av annonseringseiendommer.

Når det er sagt, la oss ta en titt på noen av de beste annonseadministrasjons WordPress-pluginsene og hvordan de kan hjelpe deg med å øke inntektene dine.

1. AdSanity

AdSanity

AdSanity er et nybegynnervennlig plugin for WordPress-annonseadministrasjon. Det lar deg enkelt sette inn annonser hvor som helst på nettstedet ditt ved hjelp av widgets og annonseinnsettingsknapp i den visuelle redigereren.

Den støtter både vertsannonser (bannerannonser som administreres og selges direkte av deg), så vel som eksterne annonsenettverk som Google Adsense. Det kommer også med kraftige funksjoner som annonseplanlegging, annonsegrupper, sett inn enkeltannonse eller annonsegruppe, skjermvisninger / statistikk og mer.

Du kan opprette så mange annonser du vil og enkelt legge dem til med egendefinerte widgeter, kortkoder eller ved å bruke knappen på innleggsredigeringsprogrammet. Du kan også sette inn annonseblokker i spesifikke innlegg i WordPress. Dette lar deg optimalisere annonseresultatene uten å redigere WordPress-temafilene.

For å lære mer, se artikkelen vår om hvordan du administrerer annonser i WordPress med AdSanity.

2. AdRotate

AdRotate

AdRotate er et annet kraftig plugin-program for annonseadministrasjon som passer for både nybegynnere og avanserte brukere. Den støtter både vertsannonser med roterende bannerannonser og nettverksannonser.

Det lar deg enkelt opprette annonser og annonsegrupper og sette dem inn i WordPress-innleggene dine ved å bruke kortkoder. Du kan også sette inn annonser i sidefelt ved å bruke tilpassede widgeter. Det tilbyr grunnleggende statistikk for å overvåke annonseinntrykk, noe som er spesielt nyttig hvis du direkte selger annonser på nettstedet ditt.

Den er tilgjengelig som en gratis plugin, som fungerer bra for de fleste små blogger og nettsteder. Du trenger deres proversjon hvis du vil bruke avanserte funksjoner som planlegging, geografisk målretting, Adblock-forkledning, mobilannonser, media / kapitalforvaltning og mer.

For detaljer, se vår artikkel om administrasjon av annonser i WordPress med AdRotate.

3. OIO Publisher

OIO Publisher

OIO Publisher er et annonseadministrasjonsverktøy som er tilgjengelig som en plugin for WordPress-drevne nettsteder. Det er spesielt bra for voksende nettsteder som ønsker å selge annonseplasser direkte til annonsører. OIO Publisher vil eliminere mellommannen ved å selge annonser direkte via nettstedet ditt.

Den håndterer rapportering, betalinger og sporing. Du kan opprette annonsesoner i forskjellige størrelser og typer på nettstedet ditt. Du kan velge hvor mange annonser som skal vises i hver sone, velge en pris, rotasjonsfaktor, målretting og mer.

Som en plugin er OIO Publisher ganske grei å bruke. Den kommer med en tilpasset widget for å vise annonser i widget-klare områder på nettstedet ditt. For noen plasseringer kan det imidlertid hende du trenger å redigere WordPress-temafiler for å plassere annonsesonekoden.

For mer informasjon, se på artikkelen vår om hvordan du administrerer WordPress-annonser med OIO Publisher.

4. Sett inn innlegg

Sett inn innlegg

Trenger du en plugin som hjelper deg automatisk å sette inn annonser i innleggene dine? Sjekk inn Sett inn innlegg. Det lar deg automatisk vise annonser i innleggets innhold.

Du kan lage forskjellige annonser i alle størrelser og deretter velge etter hvilket avsnitt du vil vise annonsen. Du kan også vise flere annonser i samme artikkel etter forskjellige antall avsnitt.

Den er virkelig enkel å bruke. Du trenger bare å opprette en annonse med annonsekoden og deretter annonsere avsnittnummeret. Du kan legge til tredjeparts annonsekode samt tilpasset HTML for dine egne vertsannonser.

For detaljerte instruksjoner, se vår guide for hvordan du setter inn annonser i innleggets innhold i WordPress

5. DoubleClick av Google

DoubleClick av Google

DoubleClick av Google er en nettbasert plattform for salg og visning av annonser for utgivere. Drevet av Google får DoubleClick en fordel over andre plattformer når det gjelder pålitelighet og kostnadseffektivitet.

Det lar deg også selge annonsene og kjøre konkurranse om de samme annonseplassene i Adsense eller andre tredjeparts annonsenettverk. DoubleClick velger automatisk den best betalte annonsen for stedet og serverer den.

DoubleClick inneholder også gode rapporteringsverktøy som lar deg måle annonseresultater mer nøyaktig enn andre løsninger. Til tross for effektiviteten, er det litt komplisert å komme i gang med.

6. Annonseinfo

Annonseregistrering

Ad Inserter er et WordPress-annonseadministrasjonsplugin tilgjengelig i gratis og betalte versjoner. Gratisversjonen er god nok til å brukes som det primære annonseadministrasjonsverktøyet, men for avanserte funksjoner ønsker du å oppgradere til den betalte versjonen.

Det lar deg opprette flere annonseblokker og velge hvordan du vil sette inn hver enkelt blokk. Det er en rekke alternativer for å sette inn annonsen din. Du kan legge det til i innleggets innhold, før og etter innleggets innhold, mellom innlegg, før eller etter innleggsutdrag med mer.

Du kan også deaktivere automatisk annonseinnsetting individuelt i innlegg og sider, hjemme, kategorier og arkivsider. Den er ganske enkel å bruke og kan brukes for både vertsbaserte og tredjeparts annonsenettverk.

7. Rask Adsense

Rask Adsense

Quick Adsense er et populært gratis WordPress-annonseadministrasjonsprogramtillegg. Til tross for navnet, kan plugin-en brukes til å vise alle slags annonser, inkludert vertsannonser, tredjeparts annonsenettverk inkludert Google Adsense.

Det leveres med en enkel innstillingsside der du kan administrere annonsekodene og velge hvordan og hvor du vil vise dem. Plugin-en kan automatisk vise annonser før eller etter artikler, inne i innlegg, etter utdraget med mer.

Den har tilpassede annonse-widgeter for å vise annonser i sidefelt og andre widget-klare områder.

Det har ikke mange avanserte funksjoner som er del av noen andre plugins på denne listen. En annen begrensning er at du bare kan lagre opptil 10 annonsekoder om gangen.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne de beste pluginene og løsningene for annonseadministrasjon for WordPress. Det kan også være lurt å se listen over de beste markedsføringsverktøyene og pluginene for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map