7 beste WordPress Helpdesk plugins for kundestøtte

Leter du etter en WordPress-helpdesk-plugin for nettstedet ditt? Å tilby god kundestøtte er avgjørende for suksess for enhver bedrift. I denne artikkelen har vi valgt ut de beste WordPress-støttene og helpdesk plugins.


WordPress Help Desk Plugins

Målet vårt er å tilby den mest omfattende listen over løsninger, så vi vil nevne både tredjeparts Help Desk-programvaretjenester som integreres med WordPress i tillegg til å vise deg åpen kildekode WordPress-støtte og billetttillegg.

1. Hjelp speideren

Hjelp speideren

Help Scout er en av de ledende helpdesk- og kundestøtteprogramvarene for online virksomheter. Det er ekstremt enkelt å bruke, og det er allerede plugins som lar deg integrere det med WordPress-nettstedet ditt.

Det er Help Scout Integration for Easy Digital Downloads og WooCommerce Help Scout-plugins som lar WordPress-nettstedet ditt arbeide med Help Scout.

WooCommerce Help Scout Integration

Hos WPBeginner bruker vi Help Scout for nettstedet vårt og alle våre premium WordPress-plugins.

2. Zendesk for WordPress

Zendesk

Zendesk er et annet populært kundesupport og billettsystem for bedrifter. Den støtter team, flere produkter, dokumenter og fungerer veldig bra med WordPress-baserte nettsteder.

Zendesk for WordPress gjør det mulig å integrere Zendesk kundesupportsystem sømløst på ditt WordPress-nettsted.

Det lar innloggede brukere på WordPress-nettstedet ditt få tilgang til helpdesk uten å bytte konto. Du kan se billettene dine i WordPress-oversikten. Du kan til og med konvertere kommentarer til supportbilletter.

Plugin-enheten lar deg også legge til Zendesk Dropbox-fanen på hvilken som helst side på ditt WordPress-nettsted.

Zendesk for WordPress-plugininnstillinger

3. Fantastisk støtte

Awesome Support plugin for WordPress

Awesome Support er en åpen kildekode-plugin for WordPress help desk som kjører helt på ditt WordPress-nettsted. Den grunnleggende plugin-en er tilgjengelig gratis og er god nok til å brukes som et fullverdig helpdesk-system.

Du kan utvide funksjonene ved å bruke betalte tillegg. Det gir et billettsystem, e-postvarsler, begrenset tilgang, opplastinger av filer og medier. Du kan også legge til dine egne felt for å utvide billettformene ved å bruke tilpassede felt.

4. WPHelpDesk

WP Help Desk

WPHelpDesk er et premium WordPress-helpdesk-plugin. Den kjører på ditt eget WordPress-nettsted, slik at du kan ha full kontroll over støttesystemet ditt.

Det integreres sømløst på ditt WordPress-nettsted og kan brukes med alle WordPress-temaer. Du får ubegrensede agenter, e-postvarsler, billettsystem, fil- og medieopplastinger og tilpassede felt. Plugin-nettstedet har en demo der du kan teste både back-end og front-end av programvaren.

5. WP Support Plus Responsive Ticket System

WP Support Plus

WP Support Plus er et gratis programtillegg for å legge til kundesupport på WordPress-nettstedet ditt. Den lar brukerne opprette billetter, velge kategori, status og prioritet for billetter.

Bortsett fra agenter kommer det også en brukerrolle for veileder. Plugin bruker Ajax som gjør billettinnlevering og kundesupport enklere og raskere. Oversettelser er tilgjengelige for mer enn et dusin språk.

Det lar deg også legge til en støttefane som skal vises på alle WordPress-sider og innlegg. Brukere kan klikke på fanen for å velge støttekanal eller åpne en billett.

6. Sola Support Billetter

Sola Support Billetter

En annen god måte å legge til et kundesupportsystem i WordPress er ved å bruke Sola Support Tickets-plugin. Denne gratis plugin-en legger til et fullverdig billettsystem med alle klokkene og fløytene du trenger for å ha et effektivt støttesystem.

Gratis plugin-en leveres bare med ett supportagent, så du må kjøpe det betalte tilleggsprogrammet for å få full fordel av plugin-modulen.

7. bbPress

bbPress

bbPress er en lett programvare laget for WordPress. Det brukes effektivt av noen WordPress-selskaper som deres kundestøtteforum.

Hvis du bestemmer deg for å bruke bbPress for kundestøtte, må du konfigurere flere tilleggsprogrammer for å installere. Imidlertid, med innebygde varsler, enkel utvidbarhet og rikelig med tilleggsprogrammer, gjør bbPress til en levedyktig utfordrer å bli vurdert for et støtteforum.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å finne den beste WordPress helpdesk-plugin for kundestøtte. Det kan også være lurt å sjekke guiden vår om hvordan du legger til en wiki-kunnskapsbase i WordPress og vår liste over den beste live chat support-programvaren for WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me