7 beste WordPress-sikkerhetskopi-plugins sammenlignet (fordeler og ulemper)

Å lage vanlige WordPress-sikkerhetskopier er det beste du kan gjøre for nettstedets sikkerhet. Sikkerhetskopiering gir deg trygghet og kan spare deg i katastrofale situasjoner som for eksempel når nettstedet ditt blir hacket eller du ved et uhell låser deg ut.

Det er flere gratis og betalte WordPress-backup-plugins, og de fleste av dem er ganske enkle å bruke. I denne artikkelen vil vi dele de 7 beste backup-pluginene for WordPress.

Beste WordPress-sikkerhetskopi-plugins

Viktig: Mens mange WordPress-hostingleverandører tilbyr begrensede sikkerhetskopitjenester, anbefaler vi alltid brukerne våre å ikke stole kun på dem. På slutten av dagen er det ditt ansvar å holde jevnlige sikkerhetskopier av nettstedet ditt.

Hvis du ikke allerede tar sikkerhetskopi av WordPress-nettstedet ditt, bør du velge et av disse 7 beste WordPress-sikkerhetskopinene og begynne å bruke det med en gang.

1. UpdraftPlus

UpdraftPlus beste WordPress backup-plugin

UpdraftPlus er den mest populære gratis WordPress-backup-plugin som er tilgjengelig på internett. Det brukes av mer enn 2 millioner nettsteder.

UpdraftPlus lar deg opprette en komplett sikkerhetskopi av WordPress-nettstedet ditt og lagre det på skyen eller laste det ned til datamaskinen din.

Plugin støtter planlagte sikkerhetskopier så vel som sikkerhetskopieringer på forespørsel. Du har også muligheten til å velge hvilke filer du vil sikkerhetskopiere.

Den kan automatisk laste opp sikkerhetskopiene dine til Dropbox, Google Drive, S3, Rackspace, FTP, SFTP, e-post og flere andre skylagringstjenester (se vår trinnvise guide for sikkerhetskopiering & gjenopprett ditt WordPress-nettsted med UpdraftPlus).

I tillegg til å sikkerhetskopiere hvert WordPress-nettsted, gir UpdraftPlus deg også muligheten til å gjenopprette sikkerhetskopier direkte fra WordPress-administratorpanelet..

UpdraftPlus har også en premiumversjon med tilleggsprogrammer for å migrere eller klone nettsteder, databasesøk og erstatte, multisitestøtte og flere andre funksjoner. Premiumversjonen gir deg også tilgang til prioritert støtte.

Priser: Gratis (UpdraftPremium Personal for $ 70)

Anmeldelse: UpdratPlus er det mest populære WordPress-sikkerhetskopin-pluginet i markedet. Det har over 2 millioner aktive installasjoner og 4,9 av 5-stjerners gjennomsnitt. Mens gratisversjonen har mange funksjoner, anbefaler vi å oppgradere til UpdraftPlus premium for å låse opp alle kraftige sikkerhetskopifunksjoner.

2. VaultPress (Jetpack Backups)

VaultPress - Jetpack Backup-plugin

Hos WPBeginner bruker vi VaultPress for å sikkerhetskopiere nettstedet vårt. VaultPress ble grunnlagt av Matt Mullenweg (WordPress medgründer) og teamet hans hos Automattic.

Selv om det startet som en uavhengig plugin, er VaultPress nå en del av Automattics et annet produkt kalt JetPack. Du trenger en JetPack-abonnementsplan for å bruke VaultPress. Det er flere prisplaner med forskjellige sett med funksjoner.

VaultPress-plugin tilbyr automatisert sanntids backup-løsning fra $ 3,50 per måned. Du kan enkelt konfigurere VaultPress-sikkerhetskopier og gjenopprette fra sikkerhetskopier innen få klikk.

De høyere planene for Jetpack tilbyr også sikkerhetsskanninger og flere andre kraftige funksjoner.

Det er noen få ulemper med å bruke VaultPress.

For det første er det en gjentagende utgift som kan legge opp hvis du har flere WordPress-nettsteder fordi du betaler per nettsted.

For det andre må du abonnere på JetPack, få en WordPress.com-konto og installere Jetpack-plugin på nettstedet ditt.

Til slutt blir sikkerhetskopier lagret i bare 30 dager på de lavere planene. Hvis du vil ha et ubegrenset arkiv, må du betale $ 29 per måned per nettsted som er betydelig dyrere for nybegynnere sammenlignet med andre løsninger som er oppført her..

Vi bruker fortsatt VaultPress fordi vi fikk bestefar til eldre priser som var mye gunstigere.

Selv til en høyere pris er VaultPress det verdt det på grunn av det fremragende omdømmet til Automattic.

Priser: Fra $ 39 per år for JetPack Personal plan

Anmeldelse: VaultPress som en del av den populære JetPack-plugin gir god valuta for pengene. Hvis du allerede bruker JetPack for andre funksjoner som JetPack CDN for bilder, promotering av sosiale medier osv., Er det et enkelt valg for deg.

3. BackupBuddy

BackupBuddy WordPress Backup Plugin

BackupBuddy er en av de mest populære premium WordPress-backup-pluginsene som brukes av over en halv million WordPress-nettsteder. Det lar deg planlegge sikkerhetskopier daglig, ukentlig og månedlig.

Med BackupBuddy kan du automatisk lagre sikkerhetskopiene dine i skylagringstjenester som Dropbox, Amazon S3, Rackspace Cloud, FTP, Stash (deres skytjeneste), og til og med sende det til deg selv.

Hvis du bruker deres Stash-tjeneste, har du også muligheten til å gjøre sikkerhetskopier i sanntid.

Den største fordelen med å bruke BackupBuddy er at det ikke er en abonnementsbasert tjeneste, så det er ingen månedlig avgift. Du kan bruke programtillegget på antall nettsteder som er nevnt i planen din.

Du får også tilgang til premium supportfora, vanlige oppdateringer og 1 GB BackupBuddy Stash-lagring for å lagre sikkerhetskopiene. I tillegg lar iThemes Sync-funksjonen deg administrere opptil 10 WordPress-nettsteder fra et enkelt dashbord.

Du kan til og med bruke BackupBuddy til å duplisere, migrere og gjenopprette nettsteder.

Priser: $ 52 for Blogger Plan (1 nettstedslisens)

Anmeldelse: BackupBuddy er en kostnadseffektiv WordPress-sikkerhetskopiløsning for deg. Den har et komplett sett med funksjoner du trenger for å ta sikkerhetskopi, gjenopprette og flytte et WordPress-nettsted. I nøtteskallet er det et kraftig UpdraftPlus- og VaultPress-alternativ som du kan bruke.

4. BoldGrid sikkerhetskopi

BoldGrid Backup WordPress-plugin

BoldGrid Backup er en automatisert WordPress-sikkerhetskopiløsning av BoldGrid, som er en nettstedsbygger drevet av WordPress.

Det lar deg enkelt opprette sikkerhetskopier av nettstedet ditt, gjenopprette nettstedet etter at det krasjer, og du kan til og med bruke det til å flytte nettstedet ditt når du bytter vertskap. Du kan konfigurere automatiserte sikkerhetskopier eller manuelt lage sikkerhetskopier med ett klikk.

BoldGrid Backup kommer med en automatisert feilbeskyttelsesfunksjon som automatisk oppretter en sikkerhetskopi av nettstedet ditt før det oppdateres. Hvis en oppdatering mislykkes, ruller den automatisk WordPress-siden tilbake til den siste sikkerhetskopien. Det er en flott funksjon som beskytter deg mot oppdateringsfeil.

Med BoldGrid Backup kan du lagre opptil 10 sikkerhetskopieringsarkiver på dashbordet ditt og mer på eksterne lagringssteder som Amazon S3, FTP eller SFTP.

Priser: 60 dollar per år (inkluderer alle BoldGrid Premium-verktøy & tjenester)

Anmeldelse: BoldGrid Backup er en enkel WordPress-backup-plugin som du kan bruke til å lage sikkerhetskopier på nettstedet. Fordelen med å bruke denne plugin-en er pakken med andre kraftige verktøy du får med kjøpet av denne plugin-en.

5. BlogVault

BlogVault beste sikkerhetskopietjeneste for WordPress

BlogVault er en annen populær WordPress-sikkerhetstjeneste for WordPress. Det er en Software as a Service (SaaS) -løsning i stedet for bare en WordPress-plugin. Det oppretter sikkerhetskopier på stedet uavhengig av BlogVault-servere, så det blir null belastning på serveren din.

BlogVault oppretter automatisk sikkerhetskopi av nettstedet ditt på daglig basis og lar deg også manuelt lage ubegrensede sikkerhetskopieringer på forespørsel. Den har smarte inkrementelle sikkerhetskopier som bare synkroniserer trinnvise endringer for minimal serverbelastning. Dette sikrer optimal ytelse for nettstedet ditt.

Foruten sikkerhetskopier, hjelper det deg å gjenopprette nettstedet ditt enkelt. Du kan lagre 90 dagers sikkerhetskopiarkiv, slik at du kan gjenopprette nettstedet ditt fra ethvert uhell.

Den har også en innebygd staging site-funksjon for å la deg teste nettstedet ditt enkelt. I tillegg gir det et enkelt alternativ å migrere nettstedet til en annen vert.

BlogVault-funksjoner virker lovende, men prisingen virker litt dyr i forhold til andre plugins ovenfor. Du må betale $ 89 for den grunnleggende planen som tilbyr en lisens for ett sted.

Priser: 89 dollar per år for personlig plan (1 nettstedslisens)

Anmeldelse: BlogVault er en brukervennlig WordPress-løsning. Det oppretter sikkerhetskopier på stedet, så nettstedsserveren din ikke blir lastet med sikkerhetskopiene dine. Prisene virker litt høye for små bedrifter.

6. BackWPup

BackWPup gratis WordPress backup-plugin

BackWPup er en gratis plugin som lar deg lage komplette WordPress-sikkerhetskopier gratis og lagre den på skyen (Dropbox, Amazon S3, Rackspace, etc), FTP, e-post eller på datamaskinen din.

Det er ekstremt enkelt å bruke og lar deg planlegge automatiske sikkerhetskopier i henhold til nettstedets oppdateringsfrekvens.

Å gjenopprette et WordPress-nettsted fra sikkerhetskopi er også veldig enkelt. BackWPup Pro-versjonen kommer med prioritert støtte, muligheten til å lagre sikkerhetskopier på Google Drive og noen andre kule funksjoner.

Priser: Gratis (Premium-plan er også tilgjengelig)

Anmeldelse: Brukt av over 600 000 nettsteder er BackWPup et flott alternativ til andre sikkerhetskopieringsplugins på listen. Den premiumversjonen av plugin-en legger til kraftigere funksjoner, inkludert enkel og rask restaurering av nettstedet fra backend med en frittstående app.

7. Duplikator

Duplikator WordPress-plugin

Som navnet antyder er Duplicator en populær WordPress-plugin som brukes til å migrere WordPress-nettsteder. Imidlertid har den også sikkerhetskopifunksjoner.

Det lar deg ikke lage automatiserte planlagte sikkerhetskopier som gjør det mindre enn ideell primær WordPress-sikkerhetskopiløsning for et nettsted som regelmessig vedlikeholdes.

Priser: Gratis

Anmeldelse: Duplicator lar deg lage manuelle sikkerhetskopier av WordPress-nettstedet ditt enkelt. Hvis webhotellet lager regelmessige sikkerhetskopier, kan du bruke denne pluginen til å lage sikkerhetskopier som skal brukes i iscenesettelsesmiljø. Det er en flott plugin for migrering av nettsteder.

Siste tanker

Hver WordPress-backup-plugin på listen vår har sine fordeler og ulemper, men alle av dem tilbyr fullstendig sikkerhetskopiering av WordPress-filer i tillegg til full funksjonalitet for sikkerhetskopiering av databaser..

Vi bruker VaultPress av to hovedgrunner. Den er ekstremt enkel å bruke, og den tilbyr trinnvise sikkerhetskopier i sanntid.

Hva dette betyr er at i stedet for å sikkerhetskopiere alle filene dine hver dag eller hver time, skaper det bare en sikkerhetskopi av det som er oppdatert bokstavelig talt i løpet av få minutter etter oppdateringen. Dette er ideelt for et stort nettsted som vårt, fordi det gjør at vi kan bruke serverressursene våre effektivt.

Imidlertid, hvis du driver et lite til mellomstort nettsted og hater å betale månedlige avgifter, anbefaler vi det populære UpdraftPlus-pluginet. Det kommer med alle de kraftige funksjonene som sikkerhetskopiering, kryptert sikkerhetskopiering og mange muligheter for skylagring.

Uansett hvilken WordPress backup-plugin du ender med å velge, må du IKKE lagre sikkerhetskopiene dine på samme server som nettstedet ditt.

Ved å gjøre det legger du alle eggene dine i en kurv. Hvis serverens maskinvare svikter eller verst blir du hacket, har du ikke en sikkerhetskopi som beseirer formålet med å sette opp vanlige sikkerhetskopier.

Dette er grunnen til at vi anbefaler at du lagrer sikkerhetskopiene dine på en tredjeparts lagringstjeneste som Dropbox, Amazon S3, Google Drive, osv..

Det er alt. Vi håper at denne listen hjalp deg med å velge den beste WordPress-backup-plugin-en for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se vår trinnvise WordPress sikkerhetsguide for nybegynnere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me