9 bästa ljudspelar plugins för WordPress

WordPress har inbyggt stöd för att hantera ljudfiler i olika format. Den kan automatiskt bädda in en ljudfil i ett format som stöds, men vad händer om du behöver fler funktioner som spellistor, anpassningsalternativ osv? I den här artikeln har vi valt handpluginspelarna för WordPress.


Videohandledning

Prenumerera på WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner fortsätter du att läsa.

1. Lägg till ljudfiler och spellistor i WordPress

WordPress kan automatiskt bädda in en ljudfil i mp3-format. Allt du behöver göra är att ladda upp filen med mediaöverföringsprogrammet och sätta in URL: en i URL-filen så här:

Du kan också skapa spellistor genom att välja flera ljudfiler i mediauppladdaren och klicka på länken för att skapa ljudspelning från vänster.

Skapa en ljudspelningslista i WordPress

När du sätter in ljudspelningslistan i redigeraren kan du se den i den visuella redigeraren. Du kan lägga till ljudspellistor i alla WordPress-inlägg eller -sidor.

En ljudspelningslista i WordPress utan någon plugin

2. Ljudalbum

Ljudalbum

Ljudalbum-plugin är skriven för att visa ljudspellistor och album med den inbyggda WordPress-funktionen. Audio Album utökar denna funktionalitet genom att erbjuda ett enklare sätt att style din mediaspelare och utseendet på dina album.

Det kan också användas för att lägga till enstaka spår. Plugin kommer med enkla att använda kortkoder som erbjuder många alternativ. Det ger också ett grundläggande formatmall som du kan redigera för att anpassa mediaspelaren.

3. Enkel ljudspelare

Enkel ljudspelare

Simple Audio Player är ett omfattande ljudplugin för WordPress. I stället för att använda HTML5 som standarduppspelningsalternativ använder Simple Audio Player flash som standard och HTML5 som fallback.

Plugin ger också enklare alternativ för att ändra färg och storlek på mediaspelaren. Enkel plugin för ljudspelare låter dig ange ljudspelningslistor och spår med en kortkod.

4. Kompakt WP-ljudspelare

Kompakt WP-ljudspelare

WordPress-ljudspelaren som standard tar all tillgänglig bredd i ditt inlägg. Kompakt WP-ljudspelare löser detta genom att lägga till en mindre ljudspelare som enkelt kan justeras för att tillgodose dina behov.

Detta plugin använder HTML5-uppspelning som standardalternativ och erbjuder blixt som fallback. Det är helt lyhört och även om du väljer en bredare spelare kommer den att justera sig automatiskt för att passa användarens enhet eller skärmstorlek.

5. HTML5 jQuery Audio Player

HTML5 jQuery Audio Player

HTML5 jQuery Audio Player erbjuder en anpassningsbar och trendig ljudspelare för WordPress. Det kommer med många alternativ, och det kan också användas med Easy Digital Downloads för att sälja ditt digitala innehåll.

Dina användare kan betygsätta låtar utan att lämna sidan. Huvudfunktionen i plugin är dess visuella utseende. Det kan också visa dina albumbilder och metadata vackert.

6. CP Media Player

CP Media Player

CP Media Player är en vacker ljud- / videospelare för WordPress. Den levereras med en anpassad mediaspelare med flera skins för att ändra sitt utseende. Det fungerar på alla enheter och är fullt lyhörd. En annan användbar funktion hos CM-mediaspelaren är möjligheten att visa undertexter med WebSRT-formatet.

7. Enkel musikwidget

Enkel musikwidget

Simple Music Widget lägger till en widget för ljudspelare som du kan lägga till i sidfält på din WordPress-webbplats. Det är särskilt användbart om du vill visa media tillsammans med annat innehåll på din webbplats.

Enkel musikwidget är extremt lätt att använda och har sina egna widgetinställningar. Se vår handledning om hur du lägger till en widget för ljudmusikspelare i WordPress.

8. SoundCloud är guld

SoundCloud är guld

Som namnet antyder är SoundCloud Gold som ett WordPress-plugin för SoundCloud. Det låter dig enkelt hantera dina ljudfiler värd på SoundCloud. WordPress bäddar automatiskt in SoundCloud-filer med hjälp av oEmbed-protokollen, men detta plugin gör att du kan göra mycket mer än så.

Du kan hantera dina SoundCloud-filer från ditt WordPress admin-område, lägga till filer till dina inlägg och sidor utan att lämna postredigeraren och lägga till album / spellistor på språng.

9. Blubrry PowerPress Podcasting

Blubrry PowerPress Podcasting är den bästa WordPress-plugin för podcaster. Det är en kraftfull, funktionsrik lösning designad specifikt för podcasting. Det fungerar med alla värdlösningar, men det fungerar särskilt bra med Blubrry, en värdlösning för podcasters.

Det optimerar dina podcastfiler för SEO, gör att du kan hantera dina podcasts effektivt, och ännu viktigare är det att dina användare enkelt kan prenumerera på din podcast. Kolla in vår steg-för-steg-guide om hur du startar en podcast med WordPress.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa ljudspelaren för din WordPress-webbplats. Du kanske också vill kolla in vår lista över bästa WordPress-teman för band och musiker.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me